Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
Olur et.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kardo sen hoşgörülü naif birine benziyorsun insanların sözünü kesmeyen saygılı biri. Duygularınla değil mantığınla hareket ediyor gibisin. Eğlenceli bi arkadaşlığında olabilir. Ama bi yandan varoluşsal sancılar da çekiyor gibisin
Biraz burnun havada diyebilirim. Hatta öyle ki birinden hoşlansan sırf gururundan dolayı hoşlandığını söylemezsin. Sert bi mizacın var laubali olmayı ve lakayt hareketleri sevmiyorsun. Neden bilmiyorum ama para harcama konusunda ayağını yorganına göre uzattığını düşünüyorum. Son olarak son zamanlarda bu platformda gördüğüm en cici kızsın. Bittiii
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Olur et.
Kardo sen hoşgörülü naif birine benziyorsun insanların sözünü kesmeyen saygılı biri. Duygularınla değil mantığınla hareket ediyor gibisin. Eğlenceli bi arkadaşlığında olabilir. Ama bi yandan varoluşsal sancılar da çekiyor gibisin
Çok doğru kardo eyv teşekkür ederim, harfi harfine katılıyourm.
Olurr
Olur et
Seni gündüz sana anlatıcam
Dinliyorum :)
Görmeden ne diyebilirim kii
Ettt
Biraz burnun havada diyebilirim. Hatta öyle ki birinden hoşlansan sırf gururundan dolayı hoşlandığını söylemezsin. Sert bi mizacın var laubali olmayı ve lakayt hareketleri sevmiyorsun. Neden bilmiyorum ama para harcama konusunda ayağını yorganına göre uzattığını düşünüyorum. Son olarak son zamanlarda bu platformda gördüğüm en cici kızsın. Bittiii
Burnu havada ve cici hiç olmadı 😂
Cici derken tatlı olduğunu kastettim. Burnu havada konusunda yanlışmış olabilirim 🥹😂
Dediğin gibi biriyim ama burnu havada oluşumdan değil gerçekten gurur meselesi 😄 diğerleri doğru
Senin hislerin kuvvetliyse bekliyorum 😂
et kanka
Etet
Et bakalım
Et knk
Buyrun