Diğer Profil resminize bakıp soğukkanlı ya da sıcakkanlı birisi olup olmadığınızı söyleyim mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 711 Yapay Zekaya Sor Hiç birinizi tanımıyorum. O yüzden yanlış tahminde bulunursam alınıp gücenmece yapmayın lütfen 😌 Güncellemeler1 yıl Sorumu beğenip destekleyen herkese teşekkürlerimi sunarım 🌸🫶🏻 Profil resminize bakıp soğukkanlı ya da sıcakkanlı birisi olup olmadığınızı söyleyim mi? Cevapla Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,6b cevap paylaştı. söyle evett 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sıcakkanlı
Johncois Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 497 cevap paylaştı. Zor değil bunu tahmin etmek birkaç detay daha vereceksen olur. 😅 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Soğukkanlı 😂 Yorumla Johncois 1 yıl Bu kadar mı 😅 Yorumla Soran 1 yıl Hıhım 😂 Yorumla B0zkurt3437 1 yıl Allah Allah sen akıl fikir ver ya Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 529 cevap paylaştı. Merhaba,Soğuk dersen senin soğukluğun olur, sıcak dersen senin güzelliğin! 😅 0 0 Yorumla
Tilki_ Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bende resim yok bak bakalım ne yorum yapabileceksin :D 0 0 Yorumla
Selinaorselin Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Olur tabiki buyrun.🦋 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sıcakkanlı 🌸 Yorumla Selinaorselin 1 yıl Teşekkürler😊🌸 Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olur söyleyebilirsin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sıcakkanlı Yorumla
yakışıklıberkecan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Tahmin edebilirsiniz. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sıcakkanlı Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 760 cevap paylaştı. Ben varım, buyrunuz 🥂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sıcakkanlısınız efendim 🌸 Yorumla u Bihteeerrr 1 yıl Siz de ♥✨🙂 Yorumla
sheytanınkucukkızı Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl alalim payımızı 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sıcakkanlı Yorumla
8Lilith8 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Hadi bakalım gönder gelsin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sıcakkanlı Yorumla 8Lilith8 1 yıl Dışarıdan soğukkanlı olduğumu söylerler kötü olaylar karşısında da soğukkanlılığımı korurum ama sevdiklerime karşı çok sıcakkanlı bir yapım vardır Yorumla
Mustres Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Söyle bakalım merak ettim 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Soğukkanlı Yorumla Mustres 1 yıl Doğru 😊 teşekkürler Yorumla Soran 1 yıl Rica ederim 😇 Yorumla
Puppeteeer Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Merak ettim şimdi 👀👀 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sıcakkanlı Yorumla Puppeteeer 1 yıl Doğru sayılabilir 😅 Yorumla
xfhvx Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 324 cevap paylaştı. tamam knk söyle 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Sıcakkanlı Yorumla xfhvx 1 yıl Teşekkürler Yorumla Soran 1 yıl Rica ederim 🌸 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 402 cevap paylaştı. Ay tahmin et bakalım , hangisiyim sence? 0 0 Yorumla
YoğurtluCikolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 377 cevap paylaştı. Olur olur tabi 0 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Olur 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sıcakkanlı Yorumla u Aybuke6 1 yıl Evet 🙃 Yorumla
sayelale Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 95% 1 yıl Evet 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sıcakkanlı Yorumla sayelale 1 yıl 🌹🌹🌹❤❤❤❤ Yorumla
AntiAnensefalik Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Söyle bakalım hadi 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Soğukkanlı Yorumla Kastamonlu 1 yıl Akıllı olsun yeter Yorumla Kastamonlu 1 yıl Onun söylemesiyle sanki gerçeği yansıtıyor Yorumla Soran 1 yıl @Kastamonlu neden saçma sapan yorumlar da bulunuyorsunuz? Amaç ne Yorumla Kastamonlu 1 yıl Senin söylemenle olmaz Yorumla Kastamonlu 1 yıl Estağfurullah senin kadar olmasa da Yorumla Kastamonlu 1 yıl Fikrini sormadım 😒🤫 Yorumla Kastamonlu 1 yıl Bne sordum mu ne yaptığımı? Yorumla Kastamonlu 1 yıl Ben söylemeyeceğimi söyledim nasıl düşünürsen Yorumla M3rrtyt 1 yıl (Yakışır) Yorumla
MerhabaUzayli Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl ❄️❄️❄️❄️ 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Soğuksun anlaşıldı Yorumla MerhabaUzayli 1 yıl ateş buz derken aklıma Game of Thrones'un A Song of Fıre and Ice kitabı geldi Yorumla
MadamLila Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Tabi ki söyle 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sıcakkanlı Yorumla MadamLila 1 yıl 🙏❣️😇 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. buyurunuz 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Sıcakkanlı Yorumla u tenedos 1 yıl dimi Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla
La_llorona Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Olur 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sıcakkanlı Yorumla La_llorona 1 yıl Thanks şekerim 🙂 Yorumla
prophetx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 600 cevap paylaştı. söyle bakalım 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Soğukkanlı Yorumla Soran 1 yıl @M3rrtyt bu 8 hesaptan taciz edişin. Avukata bildirdim seni ve hesaplarını verdim tek tek ramazan ramazan diyorsun ya ramazanla bunlarla uğraş Yorumla Soran 1 yıl Yargı zamanı görüşmek üzere 👋 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sıcakkanlı Yorumla Kupid 1 yıl Kişiye göre değişir bence Yorumla
Tiryakinimtiryakinn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Olur.. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Soğukkanlı Yorumla Tiryakinimtiryakinn 1 yıl 👍 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Et bakalımm 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sıcakkanlı Yorumla
jackass1903 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 340 cevap paylaştı. Olur 0 2 Yorumla Soran 1 yıl soğukkanlı Yorumla jackass1903 1 yıl Aslında çok sıcak biriyimdir ama son zamanlarda dediğin yönde biraz evrildim doğru Yorumla
BADAKÇI Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Evet 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Soğukkanlı Yorumla BADAKÇI 1 yıl Harbi mi? Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla BADAKÇI 1 yıl Beni cok panik bulur ya baby. Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Olur söyleyin.. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sıcakkanlı Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% 1 yıl Olur söyle 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sıcakkanlı Yorumla Edameda06 1 yıl Teşekkürler Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olur söylee 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sıcakkanlı Yorumla
pRoteinLover Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Hadi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Soğukkanlı Yorumla pRoteinLover 1 yıl Doğru Yorumla
Askozade Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Olur 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sıcakkanlı Askozade 1 yıl 🌺
JURA8 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yolla gelsin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sıcakkanlı Yorumla
Driz_Can Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Oluuuurrr 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sıcakkanlı Yorumla Driz_Can 1 yıl 🥰 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olur tabi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sıcakkanlı Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 1 yıl Teşekkür Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 745 cevap paylaştı. Olur. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Soğukkanlı Yorumla SporcuMan18013 1 yıl Doğru tahmin. Yorumla
Fursan1 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Söle 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sıcakkanlı Yorumla Fursan1 1 yıl Hımmm Yorumla
Sivaslisivasli5858 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 321 cevap paylaştı. lütfen :) 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Sıcakkanlı Yorumla Sivaslisivasli5858 1 yıl tşkler Yorumla Soran 1 yıl Rica ederim ☺️ Yorumla Sivaslisivasli5858 1 yıl senin sıcakkanlı olduğun resmin olmadan belli Yorumla Soran 1 yıl Çok teşekkür ediyorum 🌸 Yorumla
Liyalina Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Olur 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sıcakkanlı Yorumla Liyalina 1 yıl Fazlasıyla 😍 Yorumla
Sprikb Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 368 cevap paylaştı. Tabiki buyur 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sıcakkanlı Yorumla Sprikb 1 yıl Teşekkür ederim kişiye göre değişir Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olur 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sıcakkanlı Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl 🥳✌️ Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Buyursunlar princes 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sıcakkanlı Yorumla Besiktas7834 1 yıl Cümle bile 100c* 😂 Yorumla
SekWhiskey1 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Hele yapıştır bakam 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Soğukkanlı Yorumla
Winstonn75 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 856 cevap paylaştı. Evet söyle 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Soğukkanlı Yorumla Winstonn75 1 yıl Sağlık olsun Yorumla
nihilist26 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl söyle 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Soğukkanlı Yorumla nihilist26 1 yıl ben sıcak biriydim beni soğuk olmaya zorladılar Yorumla Soran 1 yıl 🥺🚬 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Söyle bea 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sıcakkanlı bea Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 989 cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
16_Ddeniz Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 493 cevap paylaştı. Olur tabi 0 0 Yorumla
Mac79 Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Buyur 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sıcakkanlı Yorumla Mac79 1 yıl Evet belli. zaten🤪 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı. olabilir :D 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Sıcakkanlı Yorumla Memoo00007 1 yıl tişikkir idirim pirinsessss Yorumla Soran 1 yıl Rica ederim ne demek 🌸 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
söyle evett
Sıcakkanlı
Zor değil bunu tahmin etmek birkaç detay daha vereceksen olur. 😅
Soğukkanlı 😂
Bu kadar mı 😅
Hıhım 😂
Allah Allah sen akıl fikir ver ya
Merhaba,
Soğuk dersen senin soğukluğun olur, sıcak dersen senin güzelliğin! 😅
Bende resim yok bak bakalım ne yorum yapabileceksin :D
Olur tabiki buyrun.🦋
Sıcakkanlı 🌸
Teşekkürler
😊🌸
Olur söyleyebilirsin
Sıcakkanlı
Tahmin edebilirsiniz.
Sıcakkanlı
Ben varım, buyrunuz 🥂
Sıcakkanlısınız efendim 🌸
Siz de ♥✨🙂
alalim payımızı
Sıcakkanlı
Hadi bakalım gönder gelsin
Sıcakkanlı
Dışarıdan soğukkanlı olduğumu söylerler kötü olaylar karşısında da soğukkanlılığımı korurum ama sevdiklerime karşı çok sıcakkanlı bir yapım vardır
Söyle bakalım merak ettim
Soğukkanlı
Doğru 😊 teşekkürler
Rica ederim 😇
Merak ettim şimdi 👀👀
Sıcakkanlı
Doğru sayılabilir 😅
tamam knk söyle
Sıcakkanlı
Teşekkürler
Rica ederim 🌸
Ay tahmin et bakalım , hangisiyim sence?
Olur olur tabi
Olur
Sıcakkanlı
Evet 🙃
Evet
Sıcakkanlı
🌹🌹🌹❤❤❤❤
Söyle bakalım hadi
Soğukkanlı
Akıllı olsun yeter
Onun söylemesiyle sanki gerçeği yansıtıyor
@Kastamonlu neden saçma sapan yorumlar da bulunuyorsunuz? Amaç ne
Senin söylemenle olmaz
Estağfurullah senin kadar olmasa da
Fikrini sormadım 😒🤫
Bne sordum mu ne yaptığımı?
Ben söylemeyeceğimi söyledim nasıl düşünürsen
(Yakışır)
❄️❄️❄️❄️
Soğuksun anlaşıldı
ateş buz derken aklıma Game of Thrones'un A Song of Fıre and Ice kitabı geldi
Tabi ki söyle
Sıcakkanlı
🙏❣️😇
buyurunuz
Sıcakkanlı
dimi
Evet
Olur
Sıcakkanlı
Thanks şekerim 🙂
söyle bakalım
Soğukkanlı
@M3rrtyt bu 8 hesaptan taciz edişin. Avukata bildirdim seni ve hesaplarını verdim tek tek ramazan ramazan diyorsun ya ramazanla bunlarla uğraş
Yargı zamanı görüşmek üzere 👋
Söyle bakalım
Sıcakkanlı
Kişiye göre değişir bence
Olur..
Soğukkanlı
👍
Et bakalımm
Sıcakkanlı
Olur
soğukkanlı
Aslında çok sıcak biriyimdir ama son zamanlarda dediğin yönde biraz evrildim doğru
Evet
Soğukkanlı
Harbi mi?
Evet
Beni cok panik bulur ya baby.
Olur
Sıcakkanlı
Olur söyleyin..
Sıcakkanlı
Olur söyle
Sıcakkanlı
Teşekkürler