Kişilik & Karakter Size de aniden soğuma perileri geliyor mu? _bunaldumyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ufacık şeyde buz kesilebilme potansiyeline sahibim evet 🧘 Güncellemeler+1 yıl Hayrim de hayrim 🌸 Size de aniden soğuma perileri geliyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Evet sürekli geliyor tabi ki. 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben onlarla beraber yaşıyorum artık soğuma perisi oldum ben 🥳 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl peri geldiğinde bana işini halletmeden gitmez ve evet aniden soğurum 0 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Evet, tiktok kullandığını öğrendiğimde ürperdim zaten sonumuz oldu 🤷🏻♀️ 0 0 Yorumla
Cetin3240 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Hiç Gitmiyorlar Ki Sagolsunlar Birinden De Etkilenemiyorum 0 0 Yorumla
Lalavande Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl yılda 3 kez falan 1 ay süreyle kendi halina kapandığım doğrudur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Belki abaza dicen ama mastürbasyon yaptıktan sonra daha çok bu periler geliyor 0 0 Yorumla
nzgnnnd Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Evet oluyo ama genelde çok özleyip göremediğim de oluyo 😂 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Gelmez 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Evet çok fazla oluyor 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Yooo gelmiyor 0 0 Yorumla
seyyah3534 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 680 cevap paylaştı. Duruma göre değişir. 0 0 Yorumla
Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 446 cevap paylaştı. Geliyor evet 😅 0 0 Yorumla
HeranınAnnesii Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Regli dönemimde evet oluyor 0 2 Yorumla Akbulutmersin +1 yıl Zehra? Yorumla HeranınAnnesii +1 yıl Karıştırdınız Yorumla
hadihemengidelim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nadiren. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evet sürekli geliyor tabi ki.
Ben onlarla beraber yaşıyorum artık soğuma perisi oldum ben 🥳
peri geldiğinde bana işini halletmeden gitmez ve evet aniden soğurum
Evet, tiktok kullandığını öğrendiğimde ürperdim zaten sonumuz oldu 🤷🏻♀️
Hiç Gitmiyorlar Ki Sagolsunlar Birinden De Etkilenemiyorum
yılda 3 kez falan 1 ay süreyle kendi halina kapandığım doğrudur
Hiç gitmiyorlar ki 😬
Belki abaza dicen ama mastürbasyon yaptıktan sonra daha çok bu periler geliyor
Evet oluyo ama genelde çok özleyip göremediğim de oluyo 😂
Gelmez
Hem de nasıl..
Ahahah oluyor dkdjhdd
Gelmiyor
Evet oluyor
evet soğuyorum bi anda
Evet çok fazla oluyor
Ayyyy evettt
Yooo gelmiyor
Evet..
Duruma göre değişir.
Evet sıkça yaşıyorum
Ben herşeyden soğuyorum kuscam be bu ne hayat
Ayyy eved
Geliyorr
Geliyor evet 😅
Regli dönemimde evet oluyor
Zehra?
Karıştırdınız
şu an fazlasıyla var
evet oluyor
Çok fazla. Oldukça. Hele hele bu zamanlar.
Nadiren.
Bazennn
Çünkü bunaltıyorlar
Hiç gitmiyor ki
Evet bazen
Geliyor