Bir uyandım zihnim berrak,
Kalbim hafiflemiş 🤷🏻♀️
Hadi hayırlı olsuuun 💃🏻
Bir uyandım zihnim berrak,
Kalbim hafiflemiş 🤷🏻♀️
Hadi hayırlı olsuuun 💃🏻
Soğurum. Bazen insan uzun uzun bitmiyor da, bir sabah kalkıyor ve içinde bir şeyin tamamen sustuğunu fark ediyor. Dün ağır gelen şey bugün hiç etkilemiyor. Demek ki kalp bazen vedayı sessizce kendi içinde çoktan yapmış oluyor.
Aniden soğumam. Gıdım gıdım biter bazı şeyler ve bir sabah uyanırsın bitmiş ve gerçekten hiç yok, kalmamış. Ama bu bitiş bir sürecin sonudur. Birden olmaz. Bir sürü adım taşımıştır anlamları anlamsızlığa. Ve hafifleyince anlarsın nekadar ağır bir yük taşıdığını. Oysa insan sevildiği yerde yük olamaz. Ve insan sevdiğini fazlalık olarak görmez.
Bence hep böyle olur, bir gün her şey güzel geliyor sonra birden hafifçe soğuyoruz. İnsan ilişkileri zaten dalgalı, bazen hisler birden değişse de normal. Yalnız eğer sıkça yaşanıyorsa, içinde kalmadan düşünmek faydalı olabilir.
Anlık soğuma bende de çok oluyor, özellikle kafam doluyken görmezden geldiklerim bir anda netleşince 🧠✨ O berrak uyanma hissi aslında içindeki kararın çoktan verildiğini gösteriyor bence. Kalbin hafiflediyse, geçmiş olsun bile diyebiliriz 😂 Peki bu kişiye karşı artık tamamen bitiş mi, yoksa sadece mesafe moduna mı geçtin? 🙃
Hahaha Lunanizm sahneye iniyoruz o zaman 💃 Ama azıcık karıştırmadan aşk olmuyor ki 😏🔥
Cevap
40Cevap
Sebebi varsa öyle böyle soğumam aniden
Sağıma soluma belli olmuyor benim 😒
Bende birikmesi gerek sanırım, aniden olmaz. Ama senin adına sevindim, çok sevindim. Mutlu olmayı hak ediyorsun.
Evet ama benimki havadan kaynaklı … hava buz
maalesef soğuyamıyorum ama taş kalpli kızlar soğuyorsunuz nasıl yapıyorsunuz bunu
Valla sizin sayenizde olmasın taş kalpliler nerde sevmeyen odun ona gidiyonuz sevenleride üzüyorsunuz 😔
Luna 8 birayla unuturmuyum bide level c 5 le kanka
Çok kötü oldum 😔
Anlatıyım
Burdanmı
Kalsın
Ben takla attm arabayla ne dm sinden behsediyon
Kızmaymış
https://ibb.co/7tDCRh9B
Bişeyim yok bana bişey olmaz
Bişeyim yok kafa iyilydii takla attım ilk defa olduu bazı şeyleri fazlasıyla abarttım galiba
şu an titriyorum yazamıyorum görüşürüz
Nasıl oldu bilmiyorum. Vazgeçemem sandığım insandan aniden soğudum. Aklım başıma geldi. iyki…
Aniden soğumam , soğumamak için sonuna kadar çabalıyorum hatta çünkü soğursam dönüşeceğim kişiliği biliyorum
Ben buna çok şaşırmıştım nasıl oldu da bu kadar kolay ve sancısız oldu gibisinden ama var böyle bir şey bizzat yaşadım hocamm
Soğumak sebepsiz olmaz bir halt etmiştir karşı taraf
Olur öyle bazen beyin resetler kendini kimyani bile unutursun nerdeyim lan ben olursun
Keşke bir sabah aniden bu özellik bana da yüklense..
Bazı durumlar için evet, genel olarak hayır...
Yaptığı şeye bağlı bazı davranışlar direkt soğutuyor
aniden olmasa bile soğuk hissediyorsam soğurum
Durduk yere soğumam ama bir şeyler birikince ve çözülmeyince vazgeçerim.
Bazen kalp, zihin durumu idrak etmeden çok önce vedasını edermiş. Hafiflediysen en doğrusu olmuştur, hayırlı olsun.
Suçluyu arıyorken kendi kendine teslim olması tüm gizemi öldürür!
Çok çabuk soğuyan biri değilim soğuduğumda ise o kişi sanki bu hayatta yokmuş gibi görürüm ve hissettiririm bunuda.
bu kadar gereksiz bir sorun nasıl olurda popüler olabiliyor anlamış değilim
yanlış anlamayın ben sadece bunun bir soru olduğunu düşünmüyorum bir şey sormamışsınız ki
Biriktirip bir anda silerim hâlâ ordayım zannederler
REM uykusu nimetleri bunlar, anlatacaktım da üşendim 😙
Soğuma huyum vardır
Şu şekilde karşıdaki insanın dengesiz davranışları beni aniden soğutmaya iter
Geçen gün çok sevdiğim bir arkadaşımdan bir lafı yüzünden aniden soğudum ve arkadaşlığı bitirdim
Evet aniden soğuma durumunu çok yaşarım
Evet var öyle bir huyum
Hayır öyle özelliğim yok
Evet anında soğurum ve bir daha da ısınamam
Evet var öyle özelliklerim
Birikir birikir sonra Aniden soğurum
Aniden olmaz yavaş yavaş
Soğurum aniden
Yavaşş yavaşş genelde
Bazen olur tek hamlede soğursun
Nedensiz değil ama birden soğurum.
Maalesef kolay kolay bırakmam
Aniden sogutacak bir şey olursa soğurum
Bazen olmuştur
Duşa girince heme soğuyorsunuz
Soğuyabilirim.
Tek bir hareket yeter soğumama
Bütün yükleri atmışsın
Soğudum kurtuldum
Maalesef
Evet çok çabuk
Sogurum
Evet soğurum
@La__llorona işte ilgi çeken kız smxmxnxn
Geldi 1xper bir hesap jfjj senn kimsin uşak? ne ilgisi :d
Ya diğer hesaba uzun süre girmeyince silmisler ya napalim
Hangisiydi ki hesabın de bakayım :d
Tosi
Hiç görmedim, duymadım. Tanımıyorum seni uşak.
6 ay oldu girmeyeli heralde
Normaldie
Ama tanışabiliriz yani
İsterse bin yıl olsun tanışmadığım, tanımadığım kişileri hatırlamam. Yok tanışmaya gerek yok.
Eyw
fazlasıyla
Evet çok hızlı bir şekilde
Sebepsiz soğumam..
ay evet ya aynısı mı olur panpa
Soğurum
Saniye sürer
İyi ne güzel
Evet ula
cabuk ısınır cabuk sogurum :)
Bazen evet
Ohh yarasın koçuma