Kişilik & Karakter Sinsi ve cahil olmak nasıl bir duygu onlar için? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sinsi ve cahil olan insanlar var bulunduğum ortamlarda 😶 Güncellemeler+1 yıl Üzgünüm ama reziller Güncellemeler+1 yıl Yazık 🤣🤣🤣 Sinsi ve cahil olmak nasıl bir duygu onlar için? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Hiç bilmiyorum hiç sinsi ve cahil olmadım. ama sanırım kendilerini sürekli haklı bulurlar 0 0 Yorumla
sevimliihatun Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Onlar kendilerini kaf dağında ve herkesten üstün görür muhatap dâhi olma. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet muhatap olmak hata Yorumla
Goldenfireball06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cahiller mutludur her zaman.:) 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Mutsuz olup bana saran da oldu😒 Yorumla Goldenfireball06 +1 yıl Pişman et sende uçan tekme at :)) Yorumla Soran +1 yıl Pişman olmuyor genelde belalım kendisi ş. Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Onlara göre normal. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hiç bilmiyorum hiç sinsi ve cahil olmadım. ama sanırım kendilerini sürekli haklı bulurlar
Onlar kendilerini kaf dağında ve herkesten üstün görür muhatap dâhi olma.
Evet muhatap olmak hata
Cahiller mutludur her zaman.:)
Mutsuz olup bana saran da oldu😒
Pişman et sende uçan tekme at :))
Pişman olmuyor genelde belalım kendisi ş.
Muhattap bile olmak hata.
Onlara göre normal.