Cahil ve kendini bilmez insanlar?

İyi akşamlar bugün başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Ben yaz dönemi boyunca hem eğlence amaçlı hem de kendi ekonomik özgürlüğüm olması amacıyla yaşadığım yerdeki bir organizasyon şirketinde çalışıyorum 2 senedir. Bugüne kadar kötü bi şey yaşamadım bugün de yine benim mezun olduğum bir ilkokula uyum haftası sebebiyle gittik palyaçoyduk arkadaşımla öğrenciler sınıflarındayken bizde okul kapısında arkadaşımla duruyorduk sohbet halindeydik karşıdan bir adam ve kızı geliyordu zaten çocukların ilk günü olması sebebiyle ve işimizi severek yaptığımız için kıza gülümsedik arkadaşımla adam kızıyla geç kalmıştı bize yaklaştı ve tam içeri girecekken henüz 1 . sınıf olan kızına bizi gösterip bak kızım okulunu güzel oku okumazsan bunlar gibi olursun dedi o an arkadaşımda bende olayı idrak edemedik anlamadık tamamen şok olduk eve gelince biz ne yaşadık olduk resmen o sn kal gelmişti ve o haddini bilmez ağzının payını vermemiştik aynı snda birden fazla duygu yaladım cevap vermediğim için kenfine sinirliydim şaşkındım ve böyle bir babası olduğu için kıza üzülmüştüm daha benim ve arkadaşımı tanımadan bu işini neden yaptığımızı bilmeden eğitim düzeyimizi bilmeden böyle bir yorum yaptı evet belki biz zevkten çalışıyorduk fakat bizim yerimizde bu işe muhtaç olsn iki genç kız da olabilirdi onur kırmaya ne gerek vardı ve okul devlet okulu hani adama sen çok matah biriysen kızın neden orada senin eğitim düzeyin ne demeyi o kadar çok istiyorum ki şu anda belki çok basit bi olay ama ben buna acayip takıldım asla tahmin etmediğim bir tepkiydi ve belki ben o kızın yüzünü boyadım onla dans ettim
Cahil ve kendini bilmez insanlar?