Annem, eleştirilmeye gelemiyorsun biraz şeffaf ol derdi. Son biten ilişkimdeki kadın, biraz daha esnek ol. İnsanlar senden çekiniyor derdi. Babam, hiçbir zaman beni beğenmedi zaten... :D Çok despot bir adamdır. O sebepten ki üniversite yıllarına geçişten beri yalnız yaşarım. Gene de seviyorum ihtiyar kurdu... :D
Olmam gereken yerlerde zaten esnek davranabiliyorum. Katı, dediğim dedik değilimdir. :D Sadece iş hayatında biraz daha sert ve tedbirliyimdir. İş yerinin kapısından içeri girince, dışarıdaki kimliğimi dışarıda bırakıyorum. Eski hatunun bahsettiği "insanlar senden çekiniyor." dediği mevzu oydu. :D
Hayır hayır. Mobbing söz konusu bile değil. Yalnızca iş yerindeki insanlarla aramdaki mesafemi koruyorum. İş yeri, ev hayatından çok bulunduğumuz bir yer olduğu için ister istemez insanlar samimiyet kurup, aile gibi davranıp sonrasında menfaatler söz konusu olduğunda ilk sırttan vuran olmaktan çekinmiyorlar. Bunu bu zamana kadar birkaç kere tecrübe ettim ve son 5 yılda bu hataya düşmeme kararı aldım. :D Yoksa aynı arkadaşlarımla dışarıda canlı müzikte dinleriz, şarap açar şarapta içeriz, gider kokoreçte yeriz, kahvede içeriz. :D Ama iş yerinde herkes haddini bilecek ki işini yapsın.
Zaten çevrendekileri boş ver, onlar olsa da kolay kolay söylemezler. Aile ve partner önemli... :D Bu giyim ve özgürlük meselesi galiba kronik dünya genelinde... :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Annem, eleştirilmeye gelemiyorsun biraz şeffaf ol derdi.
Son biten ilişkimdeki kadın, biraz daha esnek ol. İnsanlar senden çekiniyor derdi.
Babam, hiçbir zaman beni beğenmedi zaten... :D Çok despot bir adamdır. O sebepten ki üniversite yıllarına geçişten beri yalnız yaşarım. Gene de seviyorum ihtiyar kurdu... :D
Babaya çekme durumu var galiba 😅
Hayır, babam beni beğenmiyor. Ona benzemiş olsam ya da çeksem beğenirdi. :D
Katılmıyorum, insan en çok kendine benzeyenle zıtlaşır. 😅
Doğrudur belki öyledir. :D
Bi esneme payı gördüm sanki sende 😅
Olmam gereken yerlerde zaten esnek davranabiliyorum. Katı, dediğim dedik değilimdir. :D Sadece iş hayatında biraz daha sert ve tedbirliyimdir. İş yerinin kapısından içeri girince, dışarıdaki kimliğimi dışarıda bırakıyorum. Eski hatunun bahsettiği "insanlar senden çekiniyor." dediği mevzu oydu. :D
Mhmm…çok da kötü bi özellik değil o zaman, mobbing olmadığı müddetçe, hatta sınırların korunması güzel bile.
Hayır hayır. Mobbing söz konusu bile değil. Yalnızca iş yerindeki insanlarla aramdaki mesafemi koruyorum. İş yeri, ev hayatından çok bulunduğumuz bir yer olduğu için ister istemez insanlar samimiyet kurup, aile gibi davranıp sonrasında menfaatler söz konusu olduğunda ilk sırttan vuran olmaktan çekinmiyorlar. Bunu bu zamana kadar birkaç kere tecrübe ettim ve son 5 yılda bu hataya düşmeme kararı aldım. :D
Yoksa aynı arkadaşlarımla dışarıda canlı müzikte dinleriz, şarap açar şarapta içeriz, gider kokoreçte yeriz, kahvede içeriz. :D Ama iş yerinde herkes haddini bilecek ki işini yapsın.
Hmm…anladım. Ben genelde bi sınır koyarım, ama dışarıda da görüştüklerimi bi çok konuda kayırıyorum, hiç profesyonelce değil 😬😅
:D Seni seniiiiii
Naaapim…kişiye göre muamele 🤷🏽♀️
Peki senin çevrendeki insanlar, senden değiştirmeni istedikleri bir şeyin var mı? :D
Çevremdekiler hayır, olduğum gibi baya seviliyorum, 😅 ailem dik başlılığımı, sorumsuzluğumu, partnerler genelde giyimimi, özgürlüğüme düşkünlüğümü… 🤷🏽♀️😅
Zaten çevrendekileri boş ver, onlar olsa da kolay kolay söylemezler. Aile ve partner önemli... :D
Bu giyim ve özgürlük meselesi galiba kronik dünya genelinde... :D
Daha çok had bilmemekten 😏😅
Sen kendini biliyorsan, karşındaki de güveniyorsa öyle elbette haklısın. :D
Kimse bir şey değiştirmez değiştirdiğini zanneder sadece ama heo aynı yerde patşnaja düşer
O zaman kulaklarımızı kapatıyoruz? 😅
Tıpaçmal hiç duyma 😀
Topaçmal’la kesin duymam 😅😂
Boşluk yerine m gelmiş 🤣 iş kazası
Taam affettim 🙄
Çok naziksin
Meerci 🙏🏽😇
Daha çok benim gibi olmak istiyorlar 😂
😅 Peki Mr. Ego!
😬😬