Selamlar.. Olduğunuz gibi tanıyan fakat sonra değiştirmek isteyen ya da sürekli yaptıklarınızdan kavga çıkaran biriyle olur musunuz? Keyifli hafta sonları diliyorum..✨️🙃
"Ya efendisi olacağım kendi hayatımın, ya bu diyardan gideceğim..!" 😎

Selamlar.. Olduğunuz gibi tanıyan fakat sonra değiştirmek isteyen ya da sürekli yaptıklarınızdan kavga çıkaran biriyle olur musunuz? Keyifli hafta sonları diliyorum..✨️🙃
"Ya efendisi olacağım kendi hayatımın, ya bu diyardan gideceğim..!" 😎
Bu değişecek durumun ne olduğuna bağlıdır. Yalnızken farklı alışkanlıklar varken ilişkiniz olduğu an da elbette birtakım şeyler değişmek zorunda kalacaktır. Evliyken bekar hayatı yaşanmaz ancak evliyken bekar hayatı yaşayanların da evlilik ömrü iki yılı geçmez. Günümüz evlilikleri. 😅
Günaydın. hayır tabi ki de olmazdım.. ☺️ çünkü beni seven kişi olduğum gibi sevmeli, zaten iki kişi de birbirini bilerek tanıyarak sever, sonradan değiştirmek istemezler veya kısıtlamazlar ya da sevdiğini üzmezler. Keyifli hafta sonları dilerim güzel geçsin günün. ✨
Kişiliğimi zevklerimi değiştirecek biriyle olamam, beni ben gibi kabul etmesi gerekir ama beni geliştirecek daha iyi edecek bir değişiklik olacaksa evet , sende değişiklik arayan genelde başkasına yöneliyor. Kavgadan hoşlanmıyorum
Başta kabul edip başladıysa sonradan değiştirmeye çalışması anlamsız. Zaten büyük bir yanlış varsa ben kendimi törpülerim ufak tefek. Ama değiştirilmeye çalışıldığımı hissedersem geri adım atmam.
Cevap
36Cevap
Bazı huylarim hoşuna gitmiyordur.. bende uğraşırım tabi törpüleyebilirim... ama yok giyim, kilo, saç bilmem ne o zaman niye birliktesin ki.
Olduğum gibi olmaktan çok mutluyum değişen kendisi olur 😃
Nasilim baboş
Hesap tanıdık geldi
Soruma gelen sensin haklısın
Bu tarz konulurda büyük konuşmamak lazım fakat tabii ki olmak istemem. Bence herkes en başında istediği gibi biriyle olmalı. Hayat tarzı istediği koşullara uymayan birini bulup daha sonra o kişiyi değiştirmeye çalışmak çok yanlış.
Olmazdım… :)
En kızdığım şeylerden biri birini ya olduğu gibi seveceksin.. dikenleriyle.. gülü herkes sever… ya da değiştirmek dönüştürmek istediğin kişiyle birlikte olacaksın…
Hiçbir ilişkide iki taraf da başladığı gibi devam etmez, edemez ki. İki farklı karakterden, ruhtan bahsediyoruz. İllaki orta yolda buluşulan hatta saman altı edilen konular oluyor
Sırf sevdiği için kendi isteğiyle uyum sağlamak adına küçük değişiklikler yapılabilir ancak;
Değişim yaptırım olarak gelirse kalemim keskinleşir.
Ah bu ben bir değişsem her şey güzel olacak ama olmuyor işte, beni değiştirmek isteyen çok oldu fakat günün sonunda hep kendileri değişti😀
Hayatina giren her insan sozleriyle olmasa da davranislariyla zaten hayatina etki ediyor. Iyi ya da kotu anlamda degismekse bizim elimizde
Beni, ben olduğum için seven biriyle birlikte olurum. Beni değiştirmeye çalışan biri için değişmem, yol veririm ona.
Beni olduğum gibi kabul etmeyen biriyle yaşamam, kırmızı kart. 🔴 Arkadaşı hayat sahasından aklı başına gelene kadar dışarı alalım
Olmam, olmadım da, olmayacam da... Aşk bu değil. Kendine göre birini bulsun o zaman, değiştirmekle uğraşmak yerine
Değişmeye müsaitsem zaten ben aşık olduğum için ister istemez kendimi değiştiririm. Ama bunu karşı tararın yapmasına izin vermem asla.
Direkt şut,
Topu taca at gitsin.
Törpülenir insan ama değişim, hele ki her harekette kavga.
Uzak olmak lazım
Olurum ama kötü özelliklerimi benim bile tiksindiğim özelliklerimi değiştirebilirse buyursun gelsin kapı açık
İnsanı kendisinden başka hiç kimse değiştiremez. Ya olduğu gibi kabul edin, ya olduğu gibi reddedin.
Mükemmel olmadığımdan yanlış davranışlarım olabilir sevdiğim insan bu konu da rahatsızlığını dile getirse değişime açık olurum.
Sevdiğim kişi beni ben gibi sever. Sevmiyorsa değiştiğim için ilerde pişmanlık duymak istemem ve değiştirmem çok büyük bir şey ise isteği.
Dener ama ben yine bildiğimi okurum değişmem
Değiştirmek isteyen biri neden benimle olsunki hiç gerek yok istediği gibi birini bulsun.
Olduğum gibi kabul etmeli. Hatalarım varsa söylemesini isterim ama değiştirmeye çalışması olmaz
Evet ona göre yanlış yönlerim varsa be seviyorsam olur
Full değiştirmek saygıyı aşar ama belki iyi bir yenilik getirebilir de.
Beni böyle sev seveceksen olduğum gibi göreceksen
İyi yönde değiştirmek istiyorsa ve destek oluyorsa neden olmasın.
Böyle biriyle kim olmak ister ki? İlişkilerimizde kendimiz olmamız çok önemli yoksa mutlu olamayız..
Beni değiştirmek isteyenin benim hayatımda yeri yoktur.
Selamlar 👋😊 Beni bir yere kadar değiştirebilir 😅
İşim olmaz, Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol boşa dememiş Mevlana...
Reçetesine yol yazarım. Sabah akşam alabilir.
İstesen de istemesen de insan değişiyor. Zorlama yoksa normal bir durum.
Beni kimse değiştiremez, bu bedenin sahibi o değil ve kendinden başka bir bedene kimse sahip olamaz
Hayır. Beni olduğum gibi kabul etmeyecekse kapı orada, çıkabilir.
Ben olduğum gibi kabullenenle olmayı tercih ederim
Deneyen biri oldu yol verdim gerek yok değişime
Kimse kimseyi degistiremez
Beni iyi anlamda değistirecekse onunla olunur
Olduğum gibi kabul etmeli
Olmam istemeyen gelmesin
Ne tür bri değişim
Eksik yanlarımı düzeltmesini isterim.
Güzelse kötü niyetler için olursun ciddi ise hayır
Hayır, o istediği münasip kişi bulsun.
Bi bakmis ben degistirmisim onu
Hayır beni değiştirmek isteyen birisiyle olmam.🌸
Olmam, beni olduğum gibi kabul etmesini isterim.
Ay ben olmam, darlanırım.
Zor be sana bazı ufak tefek gelen detaylarsa bir kaç sen istersen olur ama büyük şeyler ise mutsuz olabilirsin dikkatli olmanı öneririm ….
Bunu neden yapıyorlar hiç anlamıyorum
Hayır beni kabil eden böyle kabul etsin
Devam etmez o iliski.
Hayır olmam.
Asla
Hayır olmam
Olmam
Hayır olmam
Uğrunda değişmeye değerse evet.
Hayır olmam.
Olmam
Degistiremez