Merhabalar Herkese 🌸

Bazen çok kötü bir gün geçirir veya stresli bir zamandan geçeriz. Bir zamanlar hayatımızı mahveden bu durumlar ilerde komik bir anıya dönüşür. Özellikle de rezil olduğumuz anlar.
Merhabalar Herkese 🌸

Bazen çok kötü bir gün geçirir veya stresli bir zamandan geçeriz. Bir zamanlar hayatımızı mahveden bu durumlar ilerde komik bir anıya dönüşür. Özellikle de rezil olduğumuz anlar.
Evet tabi ki insan o kadar çok acı çekiyor ki bunlara zaman için de alışıyor. yani bir acı sizi bir kez üzebilir bundan sonra insan zamanda içinde alışıyor veya umursamamaya başlıyor. ama bu acıları sürekli düşünmemek gerekiyor sürekli düşündüğümüz zaman genel olarak acı geçmez. ama düşünmezsek insanın yenemeyecek acısı yoktur bence.
Elbette zamanın yenemeyeceği tek bir acı bile yoktur. Unutmayız ama günü gelip o anıyı düşününce de artık eskisi gibi acıtmaz. O zaman o dert için kendimize verdiğimiz acılar için gülüp geçeriz ne kadar gözümde büyütmüşüm diye
Cevap
4Cevap
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Ben yaşadığım acılarda gülünecek bi şey olmadığına eminim. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
hayır mesela bazıları yıllar geçse de hatırlandığı zaman acıtıyo ve gözlerini dolduruyo
Bende hayır dönüşmez sadece önemini itirir sırandanlaşır o kdr
evet bazen gülüyorum geçmişte yaşadıklarıma...
Hep öyle olur genelde
Hepsi değil belki ama genel olarak evet
Yok ya öyle bir zaman
Dönüşebilir yaşadım çünkü 😊
Dönüşebilir
Dönüşmez.
Olabilir asko
Sanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?