Ben ne zaman elimdeki parayı sevdiğim şeyler için harcıcam 😒bir yanım diyor git kendime alışveriş yap öteki yanım diyor ki hayır o parayla kitap al 😅hangi sepeti onaylasam karar veremiyorum. Kalbim makyaja gidiyor beynim kitaplara 🥲

Ben ne zaman elimdeki parayı sevdiğim şeyler için harcıcam 😒bir yanım diyor git kendime alışveriş yap öteki yanım diyor ki hayır o parayla kitap al 😅hangi sepeti onaylasam karar veremiyorum. Kalbim makyaja gidiyor beynim kitaplara 🥲
Senin için önemli olan üstteki sepet tabi bunu sen de biliyorsun ama iç sesinin tercih ettiği ve bana göre de daha güzel olan alttaki sepet 🤩😆 alttaki sepet Kalp ben 😂💄💅
Fiyatlar da harika bu arada jsjjsjs
Bence üsttekini al. Alttaki indirime girince alırsın. Gratiste bazen bu fiyatların yarısı oluyor.
Cevap
9Cevap
genelde kararsız kalmıyorum. ama kalsaydım birini daha çok istiyorumdur muhtemelen.
Yani diyon ki makyaj al dı mi, 😅
Hiç anlamadım :D :D
Birini daha çok istiyorsam onu mu almalıyım
Evet kesinlikle 😅 yani makyaj seviyorsan bence onu alman daha iyi olur hem kitabı internetten de okuyabilirsin :)
😁bak beni yanlış yola sokuyorsun 😅yapma
O zaman kura çek bence hangisi çıkarsa onu al 😅
Gün sonunda hangisini aldıysan ona daha çok önem veriyosun demektir eğer makyaj malzemesi aldıysan geçmiş olsun sınavda istediğin sonucu yapamıcaksın çünkğ abidik gubudik makyaj malzemesi bile senin sınavının önüne geçmiş
Bana en yakın gelen neyse onu tercih ederim. Hiç sevmem şöyle arada kalmayı 😂
Kararsızlık abidesiyim ben
Hayatımda o piti pitiyle mi yönetim
En kotü karar kararsızlıktan da iyidir keko.
Yok be o benim için daha kötü
Aklına ikinci gelen şeyi yap. Ilk gelen kafana yatsaydı ikinciyi düşünmezdin zaten
Fakirlik işte böyle bir şey
Fakirliğin gözü kör olsun
Paragraf alicaksan eğer 3d apotemi al 🤣
😅ya bana kitap önermeyin ben artık kitaplara para harcamak istemiyorum 🥲
Güzellik seni bir yere götürür diploma her yere
Diploma benim gençliğimi çalıyor saçlarıma aklar düştü 😅
KPSS boş çalışma
Napim gidim koca parası mı yıyım
Evet dnjff
Yok canıö ben almiyim
Sen bilirsin
içerim