Kişilik & Karakter Korkunçlu resimlerden korkar mısınız? вιтєχєи Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Cesaretin varsa odanın penceresinden dışarı bak seni bir sürpriz bekliyor olabilir 🤣 Korkunçlu resimlerden korkar mısınız? Cevapla Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et
JustLikeu_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Yorganin altından ayağınızı çıkarmayın öcüler ısırır 😂 hırrrr Fotoğraflardan pek korkmam da o an korkmasam da sonra psikolojime giriyor etkiliyor maalesef. Birde en çok etkileyen korku hikayeleri. Ama yinede rahat durmayıp okuyom ajdjsfjshhadj 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayır severim ben genel olarak. 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Yatağın altına bakılmalı ya da uyurken yorgandan kapıya 😂 0 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Evet böyle şeyler beni psikolojik olarak etkiler 0 7 Yorumla вιтєχєи +1 yıl 🤣🤣 Yorumla khaixx +1 yıl 🙄 komik değil Yorumla вιтєχєи +1 yıl Ah kıyamam korkma yaw korkacak bir şey yok shshs Yorumla khaixx +1 yıl Erkekler erkekler diyeceğim de genelleme de yapmak istemiyorum Yorumla вιтєχєи +1 yıl Konuyu nereden nereye bağladın püüüü. Asıl kadınlardan korkmak gerek özellikle de senin gibi asi ruhlu devrimci feministlerden 🤣🤣🤣🤣 Yorumla khaixx +1 yıl Şimdi sabaha kadar uzar o konulara girmeyelim ve benim korktuğum şeyle dalga geçtiğin için buralara geldi konu Yorumla вιтєχєи +1 yıl Hâşâ efenim ne dalgası her insanın vardır çeşitli korkuları ve gayet normaldir böyle şeyler 😃 bende de yükseklik korkusu var ahshahs Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. kolay kolay korkmam. 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla