Kişilik & Karakter En büyük haliniz nedir? akıllı0987 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Merak ettim Güncellemeler+1 yıl Hayaliniz En büyük haliniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Sevgilimle yani gelecekteki eşimle dünya turu 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Hayalim yok maalesef 0 0 Yorumla
oktaytetik Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl İlk hayalim özel güvenlik olmakİkincisi hayatıma birini almakÜçüncüsü aile kurmakVe çok mutlu olmak 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zengin olup lüks arabalar evler almak zengin olup da fakir insanlara yardım etmeyenleri ezmek hahah 0 0 Yorumla
yalnız_adam-25 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 470 cevap paylaştı. En büyük hayalimi gerçekleştirdim şu an için yeni bir hayallerin peşinde değil 0 0 Yorumla
nereyeböylehey Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayallerimin suya düşmemesi xndnbdbf 1 0 Yorumla
benAzazil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Dünyayı ele geçirmek 0 0 Yorumla
mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Kendi evimi almak dışında bir hayâlim kalmadı 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. bir kız çocugumun olması 0 0 Yorumla
Ponce Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Ne halısı 0 8 Yorumla hotforcrime +1 yıl merinos halı Yorumla Ponce +1 yıl @hotforcrime Sus ya komik misin Yorumla akıllı0987 +1 yıl Pardon düzelettim😅😅😅😅 Yorumla akıllı0987 +1 yıl Düzelttim Yorumla hotforcrime +1 yıl senin kadar olamam Yorumla Ponce +1 yıl Teşekkürler düzeltme için Yorumla Ponce +1 yıl @hotforcrime sus, bana yorum yapma Yorumla hotforcrime +1 yıl tamam aşkım Yorumla
meraklıerkeğimmm Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Bakirim onu bozmakBüyük hayallerimden birisi 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Mutlu olmak 0 0 Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 731 cevap paylaştı. huzur 0 0 Yorumla
_-_ʏᴀʀᴀᴍᴀᴢᴄᴏᴄᴜᴋ_-_ Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Soru net sorsan 0 1 Yorumla _-_ʏᴀʀᴀᴍᴀᴢᴄᴏᴄᴜᴋ_-_ +1 yıl Evlenmek mutlu bir aile olmak Yorumla
hadihemengidelim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Milyoner olmak. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Sevgilimle yani gelecekteki eşimle dünya turu
Hayalim yok maalesef
Zengin olup lüks arabalar evler almak zengin olup da fakir insanlara yardım etmeyenleri ezmek hahah
En büyük hayalimi gerçekleştirdim şu an için yeni bir hayallerin peşinde değil
En büyük halim derken
Hayallerimin suya düşmemesi xndnbdbf
Hayaliniz demek istedin sanırım 😊
Dünyayı ele geçirmek
Kendi evimi almak dışında bir hayâlim kalmadı
Hepsini yaşadım kalmadı hayal falan
bir kız çocugumun olması
Bozkırda sevdiğim insanla beraber at koşturmak
Ne halısı
merinos halı
@hotforcrime Sus ya komik misin