Kişilik & Karakter En buyuk gunahiniz nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hadi gelsin itiraflar. Güncellemeler+1 yıl Guncelll En buyuk gunahiniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. doğmak sanırım 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. İslam'ın şartlarını tam yapmamak 1 0 Yorumla
loky34ist Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 361 cevap paylaştı. Libido kurbanıyım 😏😏 1 0 Yorumla
Demetdemet9090 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Ders çalışmamak 😃vicdan azabı çekiyorum 1 10 Yorumla Soran +1 yıl O günah sayılmaz başka var mı 😅 Yorumla Demetdemet9090 +1 yıl Annemle küstüm bugün o da günah mı Yorumla Soran +1 yıl Aile büyüklerini üzmek günah ama bunlar masum günahlar Yorumla Demetdemet9090 +1 yıl Neden sadece yetişkinler haklı oluyor ki bu yanlış bence Yorumla Soran +1 yıl Kac yasindasin Yorumla Demetdemet9090 +1 yıl 24 yaşındayım Yorumla Soran +1 yıl Sende yetişkin birisin artık Yorumla Demetdemet9090 +1 yıl Evet çocuk değilim ki çocuk dahi olsam sürekli olarak büyükler haklı falan hepsi palavra Yorumla Soran +1 yıl Sen çocuk değil yetişkin birisin annenle orta yolu bulacağına eminim Yorumla Demetdemet9090 +1 yıl Ayy elbet bulurum dayanamam ki ben küs kalmaya 😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
doğmak sanırım
İslam'ın şartlarını tam yapmamak
Libido kurbanıyım 😏😏
Ders çalışmamak 😃vicdan azabı çekiyorum
O günah sayılmaz başka var mı 😅
Annemle küstüm bugün o da günah mı
Aile büyüklerini üzmek günah ama bunlar masum günahlar
Neden sadece yetişkinler haklı oluyor ki bu yanlış bence
Kac yasindasin
24 yaşındayım
Sende yetişkin birisin artık
Evet çocuk değilim ki çocuk dahi olsam sürekli olarak büyükler haklı falan hepsi palavra
Sen çocuk değil yetişkin birisin annenle orta yolu bulacağına eminim
Ayy elbet bulurum dayanamam ki ben küs kalmaya 😃
Bakterileri zamaninda kovmamak ok
Odada vızıltı yapan sineği ö dürmek olabilir.
Ümit vermek.