Bir insan haklıysa niye kendini kanıtlamak zorunda olsun ki?
Haksız olduğunu iddia eden kişinin kanıt sunması gerekmez mi?
Haksız olduğunu iddia eden kişinin kanıt sunması gerekmez mi?
Ben haklıyım, kanıtları sunar geçerim. Sen istediğin kadar aksini iddia et. Burada haklının kim olduğunu ikimizde iyi biliyoruz demek içindir belki de.
Aksi hakkında kanıt sunulmadığı sürece kendimi kanıtlamak bana saçma geliyor
Hayır zorunda değildir. bir kişi size iftira attığı için ona kanıt sunmanız gerekmiyor. bir kişi haklıysa ve bunu biliyorsa kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değildir. isteyen istediği şeye inanabilir.
Teşekkürler 🍍💕
Rica ederimm
İşte haksızsın aksi iddia ediliyor :D ispatlamak zorundasın :D iddia ediyorsan kanıtlarını sunacaksın :D
Hani kanıtın nerde? Bana kanıt göster kanıt!
"Haklı olan kişi, aksi iddia edilmediği sürece kendini kanıtlarla ispatlamak zorunda mıdır?" aksi iddia edilmediği sürece demek ki aksi iddia edildiğinde ispatlamak ile yükümlüsün :D hadi ispatla kendini :D
Yanlış yazmışım doğrusunu söylüyorum ya şimdi🙄
Cevap
6Cevap
Karşıdaki kişi seni o şekilde gördüğü için, sende otomatik olarak haklıysan bile kendini savunma ihtiyacına giriyorsun.
İşte ben savunma ihtiyacını girmiyorum😂 zorlanıyorum
Savunma yapmazsan insanlar senin haksız olduğunu düşünür. Neden haklı olduğunu belirtmen lazım.
Bana aksi ispat edilmediği sürece ben neden kendimi ispatlayayım ki sözüm yetersiz mi?
Şimdi sessiz kalmak onaylamak anlamına gelir. Diyecek bir şeyi yok sessiz kalıyor der insanlar. Amacın insanlaradan evet sen haklısın diye onay almaksa evet sana yapılan haksızlığı izah etmen lazım. Kendimi kimseye ispatlamak istemiyorum Allah biliyor dersen sıkıntı yok. Sessiz kalabilirsin.
susana söz isnad edilemez, ancak marazi hac ette sükut beyandir
Sorun karşındakinin buna ikna olmaması zaten. Eğer ikna zorunluluğu olmayan biri ise hiç cevap dahi verilmemeli
Evet de yine de haklı olanın da elinde kanıt olması iyi olur susturmak için
Haklı olduğumu biliyorsam kimseye hiçbir şey ispat etmek zorunda değilim buna ihtiyaç duymam
Onlar anlatsanda anlamazlar çıldırdığını düşünürler
Kendi haline bırakmak lazım
haksız diyen kişi ispat etmek zorunda
Kesinlikle 😂
haklıysam, hakkımı savunurum her zaman.
Müddei iddiasını ispatla yükümlü diyorsun yani
Bilmem öyle mi diyorum
Aynen öyle
Hayır tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?