Tek yaptiğım şey geçmişi düşünmek tek güzel bir şeyde hatirlamiyorum zaten hayatim çok igrenc resmen ne yapmaliyim?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kendini geliştir kitap oku tarını değiştir. Yeni arkadaşlar edin ortamlara gir.
İşe gir kendi paranı kazan. Spor yap müzik dinle. Kendini kapatarak kendine edersin.
İs yok kucuk sehirde yasiyorum müzik dinlemekten biktim artik disari ciksam minicik carsidan baska bir sey yok zaten
Senin gibi bir sürü insan var onlarda yaşamasın o zaman mantıksız konuşuyorsun
Bilmiyorum
Ve aktivite yapmazsan hayatı boş bir şekilde yaşar isen hiç AA ben bunu yapamam dersen tabikise afedersin b*k gibi hayat yaşarsın az kendi sınırlarını aş farklı şeyler yap sen sen olmaktan çık kendini değiştir kimse ne der şunu yapsam diye düşünme bak nasıl güzelleşiyor hayatın
Küçük sehirde yasiyorum yapilcak aktivite yokki yani gidilcek biyerde yok hadi özgüvenli oluyum evde tek basina olunmuyo
Nerde yaşıyorsun ki küçük şehir
Çorum
Biraz konuşmak istermisin birbirimizi anlayabiliceğimizi düşünüyorum. Bşriyle konuşmazsam patlıcam sanki
Öncelikle kendini sev şu an her halinle kabul et kendini zayifla irisen makyaj yap aynada kendine güzelim de güzel giyin ve spor yap düzenli beslen calış iş bul
Kücuk sehirde yasiyorum is bulama. Ayrıca kilo problemim olmadigi halde güzel değilim
Makyaj yapamyi dene saç rengini değiştir
Kaş felan değiştirisen belkit olabilir?
Tesettürlüyüm çok saçma olur
Evet anladim başörtü şeklini değiştir peki?
Sana güzel giden rengler tak mesela
Bana hiç bir sey güzel gitmiyor burnum büyýk boy desen 1 55 yani kötüyüm her yönden kötü iğrencim
Cocuk yaparsin belki o akilli olur dunyaya katkisi olur
Benimle kim evlenirki ayrica cocugma vercek paramda yok bu ekonomide çocuk yaomakta ne bilitim
Nie evlenmesinler
Ekonami fena isin o boyutu benim de kafami karistiriyor
Benimle kim evlenir 1 55 boyum var
Boyla olsaydi hersey 1.88 im ama bendede bi cacik yok 😀
Güzel degilim paramda yok biliyomusun hic sevgilimde olmadi hic hemde teklif edende olmadi zaten
Bi olsa devami gelir en buyuk sorunun ozguven bence
Bilmiyorum ya biktim hayatimdan artik
Hiç bir şey düşünme kafaya takma boş ver sal gitsin
Kötü hissediyorum ya yanlız kalıyorum
boş ver bebeğim az insan çok huzur böyle düşün
Az insan da yok hiç insan yokki
Olmasın kendi kendine yetersin sen
Yetinmeye calisiyorum ama cok sıkıcı biktim artik
Msja gl
Ben de öyleyim yapıcak bir şey yok dünyaya yeni insan getirmeden yaşayıp öleceğiz hayat kısa zaten 25 yıl nasıl geçti anlamadım sonuçta bizim anne babamız çok matah insanlar mıydı hayır
Evet haklisin ama biliyormusun hiç bir sey basaramadim ben oda koyuyor
Bizim elimizde değil ki sürekli baskı yapıyorlar ya çirkin diyorlar ya angut diyorlar ama hepsi allah vergisi allaha hakaret ediyorlar aslında doğru düzgün ders çalışmadan tıp okuyanlar var, benim bir arkadaşım çok çalıştı sınavda kustu senesi gitti, öteki arkadaşım tembeldi son sene çalıştı hukuk kazandı hayatımda gördüğüm en güzel kızdı bu arada tam isyanlık durum hem çok güzel hem avukat oldu
Aynen bendede ayni sey oldu senelerce claistim son sene biraktim 2 yillik okuyorum Şu an bok gibi üniversute baskalari o durumda degil guzelde degilim boyum 1 55 nefret ediyorum ya
Valla dünyada adalet yok evlenen arkadaşlarım var dayak yiyorlar okumuşlar İstanbul'da çalışıyorlar ama dayaktan kurtuluş yok dışardan baksan çirkin şansı dersin evlenmiş dersin ama işin iç tarafı kötü
Kızım herkes senin yaşam felsefene göre yaşasa dünya da adam bi Elon Musk kalır bir de ben
Şaka🥲
Neresi orasi yaaa Hic kiz arkadsindami yok yas kac bu arada carsida gez filan
Carsi igrenc sadece o var zaten ama param yok
Üzucu bi tek sen degilsin ama bunuda düşün
şu an yaptığın bi şey yok mu okul falan
Üni okuyorum 2 yillik sacma sapan
Başka bölüm oku
İnsanlar senden ibret alsınlar diye
İğrenç
Yapacak bir şey yok. Birileri fakir olmalı, birileri yenilmeli, birileri kaybetmeli. Sen ve ben bu illa kazanan olacağız diye bir kaide yok
E ölüyüm o zaman niye varim
Seni sen yapan şey çabandır, tecrübelerindir, hayata kattığın anlamdır. Herşeye maddi açıdan bakamazsın
Çabaliyorum ama basaramiyorum zaten anca sürünüyorum
Başarısız olman hic denemeyen birinden daha iyi olduğunu gosterir. Cesaret herkesin sahip olduğu bir şey değil
Ama insamlar sadece sonuca bakarlar
İnsanların neye baktığının ne önemi var? Hayatına alacağın maksimum kişi sayısı 1.
Yok hayatimda kimse
şu an olmaması asla olmayacağı anlamına gelmiyor
Ama ben bıktım artık yoruldum anliyomusun yanliz kalmaktan duvarlarin arasinda yanliz kalmaktan evde kendi kendime dolanmaktan ve geçmişin iğrencliklerini dusunmekten yoruldum hic iyi bir sey hatirlamiyorum ve iyi seyler olmuyo biktim
Ben seni anlıyorum lakin sen beni anlamak istemiyorsun. Hayatını ancak sen inşa edip sen düzenleyebilirsin. Seni durduran şey ne? Neden spor yapmıyorsun neden hobi edinmiyorsun, neden flört etmiyorsun, neden kitap okumuyorsun, neden kendine özel bir ilgi alanın yok, neden kendini geliştirmek yerine hayata küsüyorsun?
Spor yapıyorum kitap okuyorum bu kadar flört etmedim hayatımda hiç hayatımda hiç bir erkekten hoşlanmadım bile ilgi alanım yok evet ama ne yapabilirim hep evdeyim yani bu kadar oluyor devami gelmiyor bide ailem dindar yani anlatamadim galuba
Hiçbir erkekten hoşlanmadığına inanmıyorum ayrıca ailenin dindar olmasıyla konunun arasında ki bağı çözemedim. Ben sana içki iç zina et demedim.
Evde olman da herhangi bir şeye engel değil. Sosyal medyadan da herkes gibi flört edebilirsin
Bak simdi sana anlatayim ben kiz lisesinde okudum ve hic erkek yoktu ve sonra universiteye gittim Şu an sinifimda 2 erkek var ve onlarla alakam bile yok yani gercekten hic hoslandigim birj olmadi ayrica ailem sevgililik islerini asla kabul etmez asla. Öyle insanlar degiller sonra internette erkeklerle en fazla yaptigim konusma seninle yaptigim kadar cunku sonucta internet kimseye guvenemem uff cok uzattim böyle işte
Güvenemem ne ya? Banka hesap bilgilerini girerek mi konuşuyorsun sanki neye güvenmekten bahsediyorsun?
Yani öyle ciddi bir ilişkiye ya da sevgili olamamki sonucta tanimadigim biri olcak falan
Tanışırsın. Biriyle konuşur konuşmaz sevgili olmak zorunda değilsin. Birinin fikir ve görüşlerini beğenirsin, konuyla ilgili mesaj atarsın. Sohbet edersin. Kafanız uyuyorsa konu konuyu açar vs.
Ben yapamam iyi geceler sagol yinede o kadar yazdin
Hayatının gidişatı senin ellerinde, bunu asla unutma. Eğer şu an istediğin bir şeye sahip değilsen bunun tek sebebi sensindir.
Kendine iyi bak, iyi geceler.
Sağol
Yatığın tek şeyden vazgeçmek seni daha iyi eder.
Çoban ol keçi otlatırsın dağlarda
Ölücez bir gün zaten
Planlar yapmak.
Yeni insanlar tanı