Açıkçası benim için her yaş güzeldi ama en çok sevdiğim yaş ortalamam 23 de 30 yaş arasındaydı.
14 Ocak, 2023 Cumartesi Saat 12.44
Çocukluk
Gençlik
20 ler
30 lar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Açıkçası benim için her yaş güzeldi ama en çok sevdiğim yaş ortalamam 23 de 30 yaş arasındaydı.
14 Ocak, 2023 Cumartesi Saat 12.44
Mutluluk o nedir?
Şaka şaka. her şey bakış açısıyla alakalıdır. Her zaman bir zorluk olacak her zaman bir pürüz çıkacak ama elindekilerin değerini bilerek mutlu olabilirsin hep daha fazlasını isteyerek değil.
Mutlu olabilen her zaman olabilr
Aslında her şey kendi elimizde olan bir şey haklısın
Herşeyde kendi elimizde değil 😀
Tabii ki her şeyde kendi elimizde değil nasip kısmet diye de bir gerçek var ama önümüzde çıkan fırsatları da değerlendirmek gerekir
çocuklukmuş. sabah kalk saat 6 da elinde bir mandalina aç tv yi saat 8 e kadar izle çizgi filmini sonra baban para verir gider ekmek alırsın kalana bir kaç sakız bir kaç cips birazda meybuz yemeğini yedikten sonra olur sana saat 2 3 ondan sonra akşama kadar sadece eğlenmeye bak
Gerçekten aynen öyle kardeşim haklısın ya
30dan sonra :)
Aslında gerçekten insan en güzel zamanlarını 30 yaşından sonra yaşıyor ama her zaman aynı düzende gitmiyor
Yok düzeni tutturmuş oluyorsun. Hem ne istediğini biliyorsun hem de kendi ayaklarının üstündesin
Haklısın ya kafan belli tecrübelerle dolu oluyor hayatını alıp hayatını almayacağını ve senin neyin mutlu edip neyin mutlu etmeyeceğinin garantisi altında oluyorsun haklısın
:) kesinlikle
Ama bir o kadar da yorucu yıllar oluyor
Yapacak bir şey yok. Zaman su gibi akıp geçiyor, kovalamak yerine anı yaşamalı. Hani bir söz var “ne kadar yaşadığının bir önemi yok, nasıl yaşadığın önemli”
O yüzden ben mesela her insana şans veririm hatası ne olursa olsun ben de bir insanın şansını sınırı yoktur
Ben hatasına bakarım yalnız. Hatası ne olursa olsun demem. Sen şu an bana gönderme mi yapıyorsun bilemem ama. Konuyu biliyoruz
Yok ya aslında amacım sana gönderme yapmak değil de aklımın ucundan bile geçmedi yani seninle ne olmuştu onu bile hatırlamıyorum Bir yanlışım oldu sana karşı da konuyu tam hatırlamıyorum ama düzeltmek için elimden geleni yapardım fırsatı verseydin
Düzeltebileceğini düşündüğüm bir şey olsaydı o fırsatı verirdim 🙋♀️
Ey o zamanki insanla bu zamanki insanın arasındaki farkı görseydin eminim o fırsatı verirdin ama ne kadar pişman olduğumu anlatamam
EiG için teşekkür ederim 🙋♀️
Rica ederim
30 larda 😂
Harbiden ya yolun yarısı derler ama belki de en güzel zamanlar diyebilirim
Cevap
7Cevap
2002-2012 yılları benim en güzel yıllarımdı. 2017 kadar güzeldi 2017 den sonra hayat bitti
Gerçekten ondan sonra ülkede insanlar da sarpa sardı
Aynen öyle 2017 sonrası tadı tuzu kalmadı maalesef..
Çocukluk yaşlarımda çok istiyorum o donemime donmek
O zamanlarda büyümeyi çok istiyorduk
Öyle doğru şu an çocukluk iyidir benim için
Şu geçtiğimiz ekim ve bu kış 😃 otuzların kilidini açınca onlar için de aynısını söylerim umarım
Vallahi ben sana şöyle bir şey söyleyeyim 31 yaşındayım hatta 32 yaşına gireceğim çok da bir şey değişmiyor
Ama işte herkesin hayatı seninki gibi şanslı olmuyor seninki öyle
Yok ya ben umutsuz bir insan değilim ki yani her zaman her daim şükretmeyi bilen birisiyim niye mutsuz olayım ki mesela bedensel engelli olduğum halde hayatta bir şeylerin sahibi olabileceğiniz biliyorum
şu anda 20 yim daha bulmadım. bulacağım günü iple çekiyorum :)
Askerden geldikten sonra 2016 2018 arası çok iyi geçti.
Çocukluk yaşlarım tabii ki... hiç bişeyin farkında olmadan, en büyük üzüntüm çikolatamı alamadığım günler olduğu zamanlar..
Çocukken daha mutluyduk sanki
Gerçekten ya çocukluk zamanlarında da ama mesela büyüyelim istiyorduk sanki ne olduysa büyüyünce
Aynen öyle
Her yaşta mutluluk ta var mutsuzluk ta
Ama her yaşın da bir o kadar güzelliği var haklısın
Asla bir daha gelmeyecek olan çocukluk
Çocukluğumda bulmuştum..
Daha mutluluğu bulamadım...
Daha bulmadım bakalım
Çocukluk galiba Yalnız değildim o zaman
25 yasımda o duyguyu tattım hala tadıyorum
Tam 20 yaşımda
Çok şükür her yaşta✌🏻
hiç bir zaman