Kader" kavramı avutamamaya başladığı yerde ölüm herşeyin sonu mu yoksa huzurun başlangıcı mı diye düşünüyor insan. ne kadar klişe de olsa sevmediğim hayatı sevdiğim insanlar çekilir kılıyor. benim formulüm sevmek. Koşulsuz sevin...

Kader" kavramı avutamamaya başladığı yerde ölüm herşeyin sonu mu yoksa huzurun başlangıcı mı diye düşünüyor insan. ne kadar klişe de olsa sevmediğim hayatı sevdiğim insanlar çekilir kılıyor. benim formulüm sevmek. Koşulsuz sevin...

Genel olarak bence gerçek aşk varsa engeller çok azdır. yani bir kişi gerçekten kavuşamıyorsa tabi ki bu o kişi için hayatı anlamsız kılabilir. ama insanlar kendine engel koyuyorsa. bu genellikle ilişkinin yanlış olduğunu gösterir.
Çok doğru..
Bu dünyada birçok insan ne hayallerine kavuşabiliyor biri sevdiğini Aslında bazı gerçeğini kabul edip yola bakmak bir insanın kendi için yapabileceğin bir iyilik olabilir.
Birçok insan hayal ettiği mesleği yapamıyor hayal ettiği insanla evli değil Belki de hayal ettiği bir hayatı yaşayamıyor kimi zaman akışına bırakmak hayırlısı demek bir şekilde kabul etmek en doğrusu
Şartlardan dolayı kavuşamıyorsan aslında o kadar da mutlu değilsindir. Bir taraf sevmiyordur. Ben inanmıyorum buna leyla ile mecnun filan mı sanıyorsunuz kendinizi ne kavuşamaması
çok iyi o zaman 😂
Cevap
3Cevap
Bence bu ölüm değildir. İnsanlar karşılıklı istedikleri zaman çoğu şeyin üstesinden geliyor.
Diyelimki aşık oldun. Bazı sebepler yüzünden kavuşamadın ve öldün. Şehitlerden sayılıyorsun. Yeterki imanlı ol.
Amin ecmain
Şartlar derken hangi şartlar? Sevip mutlu olduktan sonra neden kavuşamıyorum hemen bir çıkar yol bulmaya çalışırım
Nasip değilmiş der yoluma bakarım..
Ölümün yalancı gülüşüdür 😬
İkinci yüzü,
Ön yüzü
ASO nasılsın
Nerelerdesin aso ya
Tanıyor muyum?🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?