bizim ülke gündeminden ne enerji ne de mutluluk kaldı ama belki yine de vardır. Benim aklıma gelen mesela sevdiğim insanların hayatlarındaki olumlu gelişme haberleri. Onun dışında genelde depresyon modundayım

bizim ülke gündeminden ne enerji ne de mutluluk kaldı ama belki yine de vardır. Benim aklıma gelen mesela sevdiğim insanların hayatlarındaki olumlu gelişme haberleri. Onun dışında genelde depresyon modundayım

Genel olarak enerjimi yükseltebilen pek bir şey kalmadı maalesef. ülke gündemi ya da daha çok kendi kişisel hayatımda yaşadığım bazı olumsuzluklar yüzünden enerjik olabilmek ya da mutlu hissedebilmek zor benim için. özellikle yaşadığım hissizlik yüzünden. ama genel olarak kahve içmek spor yapmak, Kızlar Soruyor'da zaman geçirmek yani takılmak ve oyun oynamak benim enerjimi yükseltiyor diyebilirim. bunların dışına pek bir şey yok enerjimi yükselten birde şarkı dinlemek var ki şarkı dinlemek aslında hepsine iyi geliyor benim için.
Caaağnım canerim ben hep yüksek moddayım ya enerji otomatik yüklenir bana ahah. 2 gündür hastayım mesela serum yedim 6 kutu ilaç verdiler işe gitmedim ama birazdan roman havası açıp temizlik yapacağım evde 😂
Depresyon para kazandırmıyor bir getirisi yok. Ne zaman ölcez belli değil o yüzden yaşa hayatını gitsin bir daha mı gelcen sanki dünyaya 😂
Neye mutlu oluyorsam o yükseltir 😊 örneğin araba sürmek 🛣️
şu an isminizi çok duyup ilk defa sorunuza denk gelmek beni çok
mutlu etti açıkçası bu konuda kendimi şanslı hissettim 🙋🙋
Sorunuza gelicek olursak : cay ve sigara keyfi , ve KS ye takılmak yeterince beni motive ediyor zaten burada olmaktan çok keyif alıyorum 🤗
doğrudur gülüm ama ben ilk defa bir sorunuza denk geliyorum isminizide etiket sorularında görüyordum olsun geç oldu temiz oldu iyi ki varsın iyi ki burdasın
Ben ana sayfada hiç denk gelmiyorum sorularınıza birde iki kişi dışında kimseyi takip etmediğim için görmemiş olabilirim
Cevap
13Cevap
Yalnızlıktan korkan biri olarak şu sıra yalnız kalmak beni aşırı mutlu ediyor ve pozitif bir enerji yüklüyor
Temizlik, temizlik, temizlik 😂
Dostlarla muhabbet enerjimi yükseltir
Sade Türk Kahvesi. Ne zaman uyuklamaya başlasam, modum düşse, bir fincan içtiğimde resmen mutlu oluyorum.
İstanbul da yaşıyorsan. Kafanı kapıdan çıkarman yetiyor enerji düşmesi için
Ruhsal olarak dipte olsam da bu tarz şarkıları açmamla enerjim tavan yapar. Sıfırdayken yüze vurur psikolojim..
https://www.youtube.com/embed/0sa2R-PM0UkDeger verdigim bir kac arkadasimla konusmak en etkili yollardan biri. Guzel bir havada yuruyus ve aileyle gecirilen degerli bir zaman da oyle. 🙂
Herhangi bir belli başlı şeyler yok aslında. Kimi zaman birisinin ufacık mutluluğu bile enerjimi yükseltebilecekken kimi zaman beni çok çok mutlu edecek, büyük bir şey enerjimi eksiye bile çekebilir. Benim enerjim biraz alışagelmişin dışında ya... Gerçekten enerjimi bazı şeyler o kadar uçurup götürüyor ki, gören "Zeynep bunun neresine yükseldin?" der. Ya da tam tersi yükselmesi gereken şeylere düşük kalıyorum. Tamamen anlık ruh hâlime ve moduma bağlı.😃
Karamsar bir insan değilim zaten, yüksektir genelde. Ekstra bi şey yapmam.
Yeni başlangıçlara enerjimi yükseltiyor. Yeni başlangıçlarla başladım yeni yıla, çok güzel şeyler olacak ☺️ Heyecanlıyım
Dans etmek ruhumu dinlendiren ve neşelendiren müzik dinlemek insanlar ile sohbet etmek
Müzik dinlemek her zaman enerji veriri bana ve mutlu olurum
Çıstaklı müzikler 🤌🤌 özellikle Serdar Ortaç hemen modumu değiştirir
Bu aralar hiçbir şey. Elimi eteğimi çektim, kabuğuma çekildim.
Az önce canımı çok sıkan bir olay oldu. YouTube da Tülay kök diye bir psikolog var onun bu konudaki videosunu izledim. Beni çok güçlü hissettirdi. Bir psikologla konuşuyor gibi hissettim.
şarkılar 🎶 tatlı şeyler yemek ve kahve içmek, miss 😋
Enerjisi yüksek insanların varlığı 😄
Enerji içeceği 😛 mutlu bir haber alınca enerjim yükselir
Filmler müzik ve kendimle geçirdiğim zamanlar...
Tek kelimeyle GALATASARAY
ve eklemeden geçemeyeceğim ATEŞ...
Kendim anında yükseltirim
Gezmek tek takilarak bi yay burcunun en sevdigi sey dir kendimce kafa rahat olcak..
Yeni birinden hoşlanmak enerji doluyorum.
Güzel bir müzik bile yetiyor.
Dışarı çıkıp gezmek, arkadaşlarla vakit geçirmek.
Çikolata ve sıcak bir kahve
Aniden enerjim yükseliyor ve sonra yeniden iniyor
Hayatımdaki olumlu gelişmeler enerjimi yükseltir
Pozitif insanlar.
Sigara, kahve temiz ev
Şarkılar ve sevdiğim insanlar 🎶💖
Kesinlikle alışveriş yapmak 😅
Enerji içeceği
Su içmek iyi geliyor.
Hesabıma para yatması
Son ses müzik ve alkol
Çikolata kahve ve kedim