Dostunuz arkadaşınız ona minnettar olduğunuz söyleye bilir misiniz?
@PiLLy_BheBek Her şey için çok teşekkür aziz dostum her şey'in gönlünüze göre olmasını diliyorum çok mutlu inşallah zlo Kaçar :))

Dostunuz arkadaşınız ona minnettar olduğunuz söyleye bilir misiniz?
@PiLLy_BheBek Her şey için çok teşekkür aziz dostum her şey'in gönlünüze göre olmasını diliyorum çok mutlu inşallah zlo Kaçar :))
Her daim yanımda olan zor zamanlarımda, desteğini esirgemeyen, bazen göz yaşlarımı silip, bazen bana kızan bazen üzüldüğüm için üzülen en Best dostum arkadaşım @emre00 tabii ki...
Her gün konuşmasak da, ayda bir iki konuşmak, görüşmek gözünün içine bakarak bir şeyleri anlatabilmek ve anlasabilmek çok iyi hissettiriyor. KS de olsamda olmasamda iletişimi kesmediğimiz tek dostum. Aileme arkadaşlarıma bahs ettiğim tanıdıkları ve rahmetli karsesimle tanisacaklardi kismet olmadi. Kısaca o hep dostum kalacak.
Rabbim dostluğunuzu daim etsin inşallah maviş
Amin, sende benim iyi dostlarimdansin ama İstanbul a gelmedin Bee zlooo
=) Elbet bir gün be maviş Allah razı olsun :)
Elbet bir gün buluşacağız diye Bi şarkı vardi😅
yeapp =) =)
Maalesef her şey için teşekkür edebileceğim birisi yok sitede, arkadaşlarım olsa da çok samimi olmadık yani her gün mutlaka konuşuyoruz diyebileceğim arkadaşlarım olmadı sadece görüşelrde denk geldiğim ya da uzun süredir sitede tanıdığım üyeler oldu hala var o üyelere değer veriyorum tabi ki. ama kendisine özel olarak teşekkür edebileceğim birisi yok sadece. @KürkMantoluHayri teşekkür etmek isterdim. bazı konularda yardımcı olmuştu paylaşım yapmak ya da nasıl düzenli görüş yazılır gibisinden. ve ne zaman yazsam geri dönüş yapmıştı site ile ilgili bilgileri de kendisinden aldım genellikle.
Sen ve Dostum ablam annem
@Hayatİstanbul77 iyi ki varsınız
eyvallah reisim baş tacısın
Cansın sen kardeşim.
Teşekkür ederim. Sende hep mutlu ol 🙏
Cevap
1Cevap
O kadar değerli biri henüz olmadı
Sen varsın zlo
eyvallah abicim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?