Sevdalı yürekler sessizce sevmez mi sizi,
Karşılık beklemez, içtenlikle taşarlar.
Farkında olmasanız da, kalplerinde taşırlar,
Farkına varın, kıymetini bilin diye mi?

Sevdalı yürekler sessizce sevmez mi sizi,
Karşılık beklemez, içtenlikle taşarlar.
Farkında olmasanız da, kalplerinde taşırlar,
Farkına varın, kıymetini bilin diye mi?

Bilhassa en sonki eski sevgilim ve birçok eski sevgilime "Beni bir şerefsizden kurtardığı için teşekkür ederim."
Anneme de teşekkür etmek isterim her ne olursa olsun maddi manevi benim yanımda olduğu için.
Peki nasıl seçiyorsun
Yani şu soru kadar saçma sapan bir soru görmedim. Kavun değil ki koklayıp alalım. Herkes başta iyidir. Öyle olmasa bütün ilişkiler güllük gülistanlık yürür. Ne blr boşanma ne bir ayrılık olur hayatta.
Ama ben kötü niyetli sormadım🙃 sinirlenmek yok 😊….
Dolandırıcıklarını sordum nasıl yapıyorlar
Az önce bunun yanıtını verdim. Yani nasılın...
Sakinleşince bu konuyu bir enine boyuna konuşmamız lazım 🙃
Güvenilir erkek sıkıcı … havalı erkek şerefsiz… gibi bir konu açmamız lazım 🤔
E sizde farklı mı? 🙄🤷♀️Ayrıca havalı olmak ve karaktersiz olmak aynı şey mi?
Ayrıca kim acıttı senin canını da gelip burada bana sardın? Bu da ayrı bir merak konusu. 😃😃
kimse acitmadı alfalar acı hissetmez😏 hissetmemiş olabilirim.
Sana sarmadım bu arada yani sana negatif bir yönden yazmıyorum tamamen olumlu sadece sinirli buluyorum seni😏💐
sakin bir anda yaz bu konuyu konuşalım. Ben spordayım nabzım yüksek sen sinirlisin iletişim kuramıyoruz şu an 😃
Alfa erkek nedir? Ben sinirli değilim. Aksine, gülüyorum yalanına. Öyle olmasa gelip burada konuyu uzatmazsın. Hadi uzattın diyelim. Biraz mantıklı olur, genelleme yapmadan ve kendinden de söz ederek. Yani zaten soruma yanıt alamam objektif olmadığının da daniskası.
Yani senin istediğin sorulara yanıt verince iyi, ben Kim acıttı senin canını? "deyince sinirliyim demek. Ha hahhah 😃😃
Gülmene sevindim 😅🎉🎉…
Mantıklı cevaplar vermedim ;) seni kırmadan gır gır peşindeydim bende …
Dipnot: yalan kullanmıyorum 😃
Ve objektif olmayı seven biriyim. Sorundan da rahatsız olmadım… sinirlisin de kötü bir şey değil yani agresifsin demedim kabasın demedim… sinirlisin dedim…
Alfa erkek benim dalga geçtiğim bir kavram…. Özgüvenli baskın karakter vesaire vesaire diyip kategori uydurması…🙃
Sinirin geçmiş bu arada 😄
Kesin öyledir. Zira buradan bakınca Küçük Emrah gibi görünüyorsun. 😂
Değilim ama 😄… küçük Emrah nedir? Onu da sen açıkla … bir Almancıya anlatır gibi 😏
Filmini izle anlarsın. 🤣
Film izliyemiyorum sıkılıyorum … aşfanın filminde vardır kesin… herşeye film yapıyorlar sjjsn…
En sevdiğin film hangisi peki … ona bakarım belki… objektif ol ama duygusal karar verme 😏
Sevilen filmler kişiye göre değişiyorsa bunun objektifi nasıl oluyor?
sinematografik teknikler, senaryo, oyunculuk performansı gibi noktalara bakıp evrensel kalitesini ö lütfen djdjdj
Şaka yapıyorum en sevdiğin filmi alayım 😏
Sevdiğim filmler var. Seçemiyorum. O yüzden birkaçını diyeyim. Titanik (Bunu bilmeyen yoktur. 😂), Yeni Bir Yıldız, Senden Önce Ben, Endless Love, Bir Aşkın Bittiği Yer, Kitap Hırsızı (Book Theif), gibi gibi
Güzelmiş Fragmanlarına baktım aşk ağırlıklı
Öyle ama Kitap Hırsızı biraz daha farklı
O da Almanya 🇩🇪🙃
Ben de bunlara ekmolarak aklıma gelen film Will smith film: collateral beauty
Ek olarak Edith Piaf'ın hayatını anlatan Kaldırım Serçesi de güzeldi. Dediğin filmin fragmanına baktım.
Tabii ki, teşekkür etmek istediğim birkaç kişi var. Öncelikle aileme, beni destekledikleri için teşekkür etmek isterim. Ayrıca, hayatımda olumlu bir etki yaratan öğretmenlerime ve arkadaşlarıma teşekkür borçluyum. Size karşı da teşekkür etmeliyim; sohbetimizi keyifli kılmak için burada olduğunuz için minnettarım. Size teşekkür ederim!
Başı ödül konuşması gibiydi sonuna çok şaşırdım çok incesin çok Zarifsin çok teşekkür ederim💐
Cevap
1Cevap
Sadece karşılaştığım iyi insanlara teşekkür ederdim..
Hayır yok sanirim 🙄😒aksine belki şey derim hayatımdan çıktığınız için teşekkürler 😏😏
Ooo djsj
Bazı farkındalıkları bana kazandıranlara karşı var.
Bazı, taşıdıkları kalplerinden yoksunlarına da daha ağır teşekkürlerim var.
Kendime teşekür ediyorum 🌸
Canım kendim xnsn
Yok onlar bana teşekkür etsinler 😎
Şahsen teşekkğr ederiz
Teşekkür ederim prensim.
Ben teşekkür ederim 🍯 prenses😊
Annem tabi ki.
Teşekkürler hayranlarım
öyle birisi yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?