Niye kuyruklarına basıyorsunuz? (Belki de onların kuyruk acısı vardır)

Niye kuyruklarına basıyorsunuz? (Belki de onların kuyruk acısı vardır)
Bunu onlara sormak lazım.
Benim başörtülü olmam, dövme yaptırmam, oje sürmem ki sadece evde sürüyorum sonra çıkartıyorum abdest için kaldı ki bunların açıklamasını yapmak zorunda değilim.
Nasıl ki ben hiç kimseye Müslüman misin, Yahudi misin, Hristiyan misin, atest misin gibi gibi inancını sormuyorsam kimsede bana soramaz. Müslüman ise niye başın açık veya kapalı saçın gözüktü, namaz kılıyor musun kuran okuyor musun dini vecibelerini yerine getiriyor musun diye sormuyorsam ki bunlar Müslüman ise yapilamsi gerekenler sadece başı kapalı olanlara farz değil.
Benim başım kapalı sizden daha Müslümanım gibi bir açıklamam yok. Baş örtüsü takarak kimseyi temsil etmiyorum sadece kendimi temsil ediyorum. Sadece Allah'a hesap vercegim, soruyorum CEHENNEMDE BENİMLE Mİ YANACAKSIN HAYIRDIR BU NEYIN SORGUSU?
İnsanlar önce kendilerine dönüp baksın imanlarını varsa tabii yoksa oda beni alakadar etmiyor zaten, Bi salın arkadaş size ne yaaa benden ondan bundan şundan Allah aşkına kendinize bakin sanki dört dörtlük insanlar olmuşlar başkalarını eleştiriyorlar.
BOŞ YAPMAYIN ARTIK CIKOLATA YİYİP SEROTONIN SALGILAYIP MUTLU OLUN, INSANLARA SARIP KAOSTAN BESLENMEYI BIRAKIN.
Şimdi doğru yer😅
Hoş geldin 😂
Hoş buldum 😂😂 yemek yaparken Bi an ekran gitti sonra diğer soruya yazmışım 🤣🤣
Ne kimsenin kuyruğuna basarım ne de basılmasına müsaade ederim.
Çanakları sağlam olmadığı için.. Keyifli geceler..
Teşekkürler yengeç :D
Eğer çekemiyorsa. Bu tarz durumlarda birçok suç kaydı olanlara polis ve askerlerimizin Katliam ve Soykırım yapılması gerekiyor
https://www.youtube.com/embed/WbP64HNk6dwCevap
11Cevap
Ben kimsenin bir yerine basmıyorum valla hayır uğraşamam zaten erinirim ben😅
Çekemeyen de var mıdır bilmiyorum ama varsa da kendi problemidir muhtemelen çünkü ben hiç etliye sütlüye karışmam.
Genel olarak açık sözlü olduğum için ya da gerçekleri konuştuğum için. ya da yalakalık yapmadığım için.
Çünkü çekiç değilim...😜 Soğuk bir espiriydi itiraf etmeliyim 🤷hadi gelelim soruya...
Yıllar sonra fark ettiğim kardeş bildiğim dostum oldu, üzücü bir andı benim için. Bazı örnekler verdi kendi hayatından ve benim hayatımdan
- mesela sen, yanlış anlama ama çok şanslısın bazı konularda diye lafa girdi ve beni şok etti..
Beraber eğlendiğimiz o anlarda, mutlu olduğun şeylerde aklının kalmış olması ve bunu itiraf etmesi çok acıydı benim için. Demek istediğim sizi öyle iyi tanırlar ki, canınızı yakacakları noktayı öyle iyi bilirler ki, o noktayı defalarca baltalarlar. o yüzden kimseye kendinizi açmayın. kimse sizin hassas noktalarınızı, neye üzüleceğinizi, neyin sizin tadınızı kaçırıp kısa süreli de olsa depresyona sürükleyeceğini bilmesin. inanın o noktaları çok iyi kullanmayı bilen korkunç insanlar var.
Iyi geceler.
Kimseyle fazla muhatap olmam, reelde de böyleyim merhaba merhaba yani. Huyum bu napim, bu yüzden sevilmem. Bi de dilim sivri benim susamıyorum ağır konuşuyorum.
Merhaba fkdk
Merhabaya merhaba demen lazımdı 😬
Kim çekiyor kim çekmiyor hiç umrumda değil hayatta daha büyük zorluklar ve sorumluluklar var böyle şeylere takacak kadar boş vaktim yok
Kisinin yapamadığını başkası yapması her zaman sorun olmuştur.
Çünkü kendisi yapamaz cesaret edemez hep köstek olur.
E tabi haklılar eksikligini nasıl dolduracak. Kendini eğitmek yerine cekememezlik yapıyor.
Onlarin işi de zor be boş boş gezip onu bunu konuş hep fesatlık 😂
Kıskanclar.. Yaptığım her işte en iyisi oldum. Çekemediler 😄
İnsanlar beni genelde çok sever. Sevmeyen net kıskançlık yüzünden sevmez
Onların yapamadıklarını yapma fırsatım olduğu içindir büyük ihtimal
Çünkü çok güzelim seviliyorum tatlıyım akıllıyım becerikliyim çalışkanım daha ne olsun 😃
"Çalışkanım" derken, andımız okunacak sandım. Fksks
Rabbim özene bezene yaratmış zeka desen var, espri yeteneği desen var, yemek desen o da var, genel kültür sanat desen azıcık o da var. Neden bende yok niye hepsini bu kıza vermişler diye kıskanıyorlsr
Bir 50lerinde is arkadaşım her söylediğine inandığım için benden nefret ediyordu 🤣 Kadına ne oldu bilmiyorum. Kayboldu 😏
Genel olarak açık sözlü olduğum için ya da gerçekleri konuştuğum için. ya da yalakalık yapmadığım için.
dürüst olduğum için
bende olan şey kendilerinde olmayınca evet ama bu kadar bariz gösterme ve hissettirme de olmasa daha iyi
Benim yanımda aşağılık kompleksleri azıyor bi kendini gösterme çabaları, üstün çıkma çalışmaları, ego vs oluyor bunu çok net görüyorum.
Dış görünüş olarak iyi olunca üstüne başarı da eklenince maalesef çekememezlik gibi durumlar yaşanıyor.
Kendilerinde olmayan bir şey bende olunca çekemezler işte
Bilmem sevmediğim kişilere karşı gıcık oluyorum belki ondan.
umurumda mı /hayır
çekemeyen çeken yere geçsin o zaman kimsenin baz istasyonu değilim 😌
Sevmezler mi bilmem ama sevmezlerse kimseye tatlı gözükme çabam yok ondan olabilir
Düşünce tarzımla olumlu cevaplar almamı çoğu kişi çekemiyor. Bir nevi başarı kıskanmak gibi.
Bende olanlara sahip olamadıkları için, şükürler olsun🙏🏻.
Galiba boyumdan dolayı.. Lafım herkese değil ama çoğu kız arkadaşım benim boyumda olmak istediğini soyluyo ben de boyundan hiç memnun değilim🥲171..
Neden memnun değilsiniz?
beni çekemeyen çok ama hiç umurumda değil kendi kuyruk acıları ben hayatıma bakarım
İnsanlarin yuzde 99 u dürüst insanlari ve dogruyu soyleyenleri çekemiyorlar.
Kimsenin kuyruğuna basmam sadece karşımdaki sınırını bilmek zorunda
Bilmem niye kk
Makara yapma 😃
Çok açık ve sert konuştuğum için olabilir jsskak
O bir yengeç!
Gezdiğim yeri anlatınca böyle oluyor. Aslında çok gezen birisi değilim eşi ile gezemeyince kıskanıyor
bende bilmiyorum
Benim hayatımı yaşama ihtimalleri olmadığı için.
Zirve tek kişiliktir
Onların sahip olmadıklarına sahibim
Çekemeyen çekemiyor işte az ötede kudursunlar💅😜
Kıskandıkları için
Çünkü çekilecek dert değilim ¢
Çekememezlik olmaz herkes sever beni.
Yengeç 🦀 burcu olduğum için olabilir 😂
Genelde insanlar tarafından sevilen birisiyimdir bir insan benimle anlaşamıyorsa kendisinde bir sorun vardır
Belki inatçı olduğum için
Bilmiyorum ki, önemsemiyorumda çok.
Bilmem ki yengeç 🤔
🤔
İnsanların benımle derdi zoru yoktur diyeyim
Çekemeyen anten takabilir
@phpreal Sen kimsin
@phpreal 00t yazınca üzerime alındım. Nickimin sonuna bakarsan
@phpreal aaa neden kapatmışlar ne güzel sohbet ediyorduk
@phpreal o ne demek yaa ahahsk
Ozelden de açsan sonuç ayni olur bence snsjdh ama yine de sen bilirisn
Arkadaşım, sebepsiz yere hesabın kapanmaz.
Hesap kolay kapatılan bir şey değildir. 18 yaş altında olursun, seri biçimde kural dışı paylaşımlar edersin, özelden birilerini rahatsız edersin adminler inceler kapatır. Kafaya göre hesap kapatamayız.
Moderatör olduğum için işim bu zaten.
akıllı, mantıklı ve haklı olduğum için
Onların cesaret edemediklerini yaptığım için 😅
Yakışıklılık krizine girerler genel de
Umrumda mı?
Güzel olduğum için tabiki
Kiskanclik
Kıskandıkları için şwlödkwğslf
Kıskançlıktan
fiziğim icin
Kıskanıyolsr beni
Meraba faruk nasılsm