- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐Olur böyle şeyler gülüyorum geçiyorum pek de zevk alıyorum ama çaktırmıyorum ha⭐😃😃😃😃
⭐Edit: Ben kıskanç değilim, rekabetçiyim ama herkesin hakkına dikkat ederim. Dostça rekabet etmeye bayılıyorum. Benimle düşmanca rekabet edenler de var, onları biliyorum ve anlıyorum ve hepsini ilahi adalete havale ettim zaten, amin.⭐
#tubasueda 🍀🍀24 Yorumla- +1 yıl
en güzeli, bende işte siteden gitmeyerek :D can sıkmaya devam ediyorum. İşsiz çok
- +1 yıl
Gitmemek en güzeli cepheyi terketmemi bekleyenler göz nezlesi olsunlar 😃😃
Her sorumu her görüşümü biliyorum ki hırsla okuyor kendileri 😃😃 - +1 yıl
Diyosun
- +1 yıl
Dedim bile ✊😃
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Başarılı insanı tebrik etmek lazım.. ama ne yazık ki kadınların en büyük düşmanı yine başka bir kadındır. Mesela bir örnek vermek istiyorum: aynı evde iki kadın yaşayamaz mutlaka kavga ederler, aksilik çıkar, zıtlaşırlar... kendimden biliyorum😅 kendi evinde kraliçeler gibi özgürce yaşamalı... hem evli olup, hem işe gidip ve daha sonra yemek yapan hatunlar cansınız😍 Beni çekemeyenler mutlaka vardır canları sağolsun. Çirkin olmayı ben istemedim ki...🤷🏻♀️
13 Yorumla- +1 yıl
☺️ çok cıks bir görüş. En iyisi 🤌
Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Cevabı basit insan değiller. Hırsın fazlası zarardır. Kin, nefret, kıskançlık, haset bu tarz duygular kişinin psikolojik sorunlarının fazla olması ile ortaya çıkar. Bir kişide de bu yönde psikolojik olarak sorun varsa yaptığı her şey ona göre normal görünür. Karşısındakinin güzelliğini, başarısını, gülüşünü kısaca herhangi bir şeyine sinir olabilir. Beni çekemeyen var mı bilmem. Artık çok fazla sosyal birisi değilim.
20 Yorumla
+1 yılİnsanlar hayal kurmayı bıraktılar. Başkalarının hayallerine sulanır oldular buda hayali olan hedefleri olanları çekememeye sürükledi.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBazi insanlar menfaatlerini ve çıkarlarını düşünerek hareket eder, karsisindaki kisi onun menfaat ve çıkarlarına uyumayınca onu al aşağı etmek için onun gibi olamadığı için onu kıskanır.
Iyi güzel onda olmadığı için kıskanır.
11 Yorumla- +1 yıl
Maalesef öyle, katılıyorum.
- Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılBeni çekemeyenler varsa bu onların problemi hiç umrumda değil...
14 Yorumla- +1 yıl
Umrunda olmadıklarını bile bile zorla burunlarını sokmaya çalışmaları
- +1 yıl
boş ver ve yoksay öylelerini insan kendini bildikten sonra gerisi sinek vızırtısı...
- +1 yıl
Öyle yapıyorum 😊 işte hala burdayım bu bile onlara güzel cevap
- +1 yıl
🌺✌
+1 yılBelki yaşanan hayata özenmek olabilir. Bazı insanların karakteri oluşmamış.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAh var olmaz mı... Umurumda mı? Değil. 💆🏻
12 Yorumla- +1 yıl
😅💃 en güzeli
- +1 yıl
Tabi ki. 😄
Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Fesat insanlar var, hepsi sorunlu kişilikler. Allah şifa versin diyelim
Birisi de senle ilgili bana bir şey göndermiş, siteye hesabı şikayet ettim. İstersen sana da bu hesabı ve gönderdiği paylaşımı göstereyim, online ihbar sistemi üzerinden şikayetçi olabilirsin
28 Yorumla- +1 yıl
Gördüm. Hastalıklı, basit ve ucuz kadınların işi. Hani sitede dolanan cheese çeşitleri. Arkadaşlarım gönderdi banada, beraber güldük eğlendik :D ve hala burdayım, şikayet işi tamam.
- +1 yıl
Teşekkür ederim :) umarım bulunur. Bulunmazsa bile sorun değil. Ne demişler yerin üstü geniş altı dar. Hesap gününe kalır belkide
- +1 yıl
Geliyoruuummm :D
- +1 yıl
Eyvallah bu iyiliğini unutmayacağım 😃🙏
+1 yılHayatta her zaman nicelik ve nitelik olarak çevremdeki her hangi bir kişiye karşı üstünlük kurduğumdan dolayı duygusal hislerle karışık bakışlarını yakalarım. Dolayısıyla benim içinde geçerli bu durum. Kendisini bir çok konuda benden daha iyi geliştirmiş bir kişiyi kıskanmıyorum 😅
11 Yorumla- +1 yıl
:D
Hasetlik insanların içine işlemiş. Beni çekemeyen birileri yoktur diye düşünüyorum. Benim de çekemediğim insanlar yok. Başkalarının başarıları beni ancak mutlu eder, huzursuz etmez.
13 Yorumla- +1 yıl
Maalesef. Hiç kimseye bulaşma yinede bulaşıyorlar, öyle ruh hastası kişiliksiz insanlar
- +1 yıl
Haklısın ☺️
Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sorudaki göndermeyi anladım sanki. Sitedeki saplantılı kişiye yönelik galiba.
Soruna cevabım ise, evet var. Her geçen gün saçma sapan söylentiler duymaya devam ediyorum. Şantaj yaptığımı iddia eden, özelden rahatsız ettiğimi iddia eden. Evli olduğumu düşünen, kendi kendine sorularda bana gönderme yapan şizofrenik üye ve dahası.
Bir de arada şöyle mesajlar geliyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Şaka gibiler. Gerçekten artık ne desem bilmiyorum. Başka birinin resmini kullanıp ben mişim gibi lanse etmeleri, birinin telefon numarasını dağıtmaları.. çok ezikçe. Sana yapılanda hiç hoş değil ama umursamamak en güzel cevap. Gerekli yerlere şikayet ettim.
- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yıl😄😄😄sırf bunun için özel soru bile açıyorlar gizli gizli ama ben ne yapiyorum soruya gidiyorum acik acık onlar benim kendi zelzenislerimi dile getirdigim sorularima bile gelme cesaretini gosteremiyorlar 😄umursuyormuyum hayir yasadiklari ezikliklerle mutluluklar.
12 Yorumla- +1 yıl
Rahatsız bazıları gerçekten normal olamazlar.
- +1 yıl
😂 çikilata yiyelim boş ver
Onda olamayan başkasında var diye ya da olan kişinin olmayan kişiye sürekli kendini övmesi ya da ona ait olanı sürekli anlatması da olmayan kişinin çekememezlik yapmasına sebep olduğu için o da onu çekemiyor...
Bla bla 😂
Ben ondan ona aktara aktara bitiremiycem. 😂😂
Kısaca, olan var olmayan var kıskanırlaaaaaar 😂11 Yorumla- +1 yıl
Şarkıyı dinlicem :D
Yüreği sevgiye doyan var, doymayan var, kırılırlar 😃
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılicimizdeni super ego falan yuzunden herhalde. Birde sunu fark ettim isi gucu olmayan butun gun bos insanlarda fesatlik cok oluyor. Doymuyorlar, hep bir kiyas halinde oluyorlar. Kimsenin yukselmesini istemiyorlar. Kimsenin hayatina burnumu sokmam birak sokmayi merakta etmem. Benimle ugrasanlarda bana degil kendilerine ederler. Fesatlik, cirkeflik, ac gozluluk, kiyas iyi birsey degil
11 Yorumla- +1 yıl
🧘♀️👏
+1 yılAslında birbirini değil de kendinden yukarıya çıkan kimi görürse onu çekemez ve oradan indirmek için elinden gelen her şeyi yapmaya çalışır. Kendisinin asla ulaşamadığı yerlerde başkasının olduğunu görmeyi kabullenemeyip türlü türlü oyunlar içine girerler. Böyle kişilere verilecek en büyük ders daha iyi olmaya çalışmak ve yukarı çıkmaya devam etmek..
16 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle can 🙏
- +1 yıl
Kıskanan her zaman olacak takma sen onları :)
- +1 yıl
Takmıyorum bak seni dinledim, burdayım :D
- +1 yıl
Aynen öyle, iyi ki buradasın :D
- +1 yıl
İyi kiii varsın ☺️
- +1 yıl
Sende :)
+1 yılKlasik çekemeyen anten taksın
Kimseyle uğraşamayacağım
Ama illaki çekemiyorum derse bir güzel uğraşırım23 Yorumla- +1 yıl
Uğraşmıyorum artık :D beni tanıyan üyelerin sayısı çoğaldı. Hiç biri yazılanlara söylenenlere itimat etmiyor :D dalga geçiyorlar
- +1 yıl
Aynen boş ver sen kendini bildikten sonra saçma insanları takma 😇
- +1 yıl
Öyle :) 💙
Sahip oldukların yüzünden bile kıskanan birçok insan var. Ekstra bir şey yapmana gerek yok genel olarak. Beni de çekemeyen mutlaka vardır.
13 Yorumla- +1 yıl
Neler neler oluyor :D güldük bugünde sağ olsunlar
- +1 yıl
Anlatayım :D geliyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni çeken çok.
Google den çok profilini kullanmışım:)) adrese tıklayınca çıkıyor direkt. Değerimi bilmiyorsun deli..
113 Yorumla- +1 yıl
Oha düşmem mi gerekiyor buna :D sen kimsin
Cevap sahibi+1 yılDüşme. Bi kere sesini duysam yeter be.. Gel avradım ol at hazır demiyorum. İçinde ukte kalmasın be
- +1 yıl
Sen kimsin? Cevap alayım bi
Cevap sahibi+1 yılKızarsın diye korkuyorum
- +1 yıl
ya hero ya mero :D söyle kimsin. Ayrıca neden kızayım?
Cevap sahibi+1 yılSeni tanımasam inanıcam demiştin ' bende tanımıyorsun demiştim. Öğrendin mi şimdi
- +1 yıl
ya djdjsh :D şaka herhalde
Cevap sahibi+1 yılTamam.
- +1 yıl
:))
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim..
- +1 yıl
Ne için 😕
Cevap sahibi+1 yılBeni üzdüğün için.
- +1 yıl
Bir şey yapmadan nasıl üzdüm hayret bir şeyim 😒
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum beni çekemeyen var mı ama ben kendimde öyle bir duyguyu sezdiğim anda, kendimi sorgular o duyguya karşı savaş açarım. maalesef herkesin herşeyi, her duygusu tam olmuyor. E haliyle bir eşya veya özelliği başkasında görünce çekememezlik ve haset duygusu yaşanabiliyor. İnsanlık hali. Abartılmadığı sürece normaldir.
10 Yorumla
+1 yılbilmem
beni çekemeyen neden çekemez hiçbir fikrim yok insanlar da diğer bir insanı neden çekemez sanırım kendileri öyle olamadıkları için çekemezler meselenin özü bu
10 YorumlaB3n bide safım herhalde kötü biriyim beni sevmiyolar diye düşünüp daha da iyi olmaya çalışmıştım. Onkara istediği gibi davranacaksın değer vermiceksin böcek gibi eziceksin o zaman insan gibi davraniyolar
11 Yorumla- +1 yıl
Onlarla aynı şekilde muhatap olacaksın veya umursamayacaksın
Beni çekemeyen var mı bilmiyorum ama varsa bile reel hayatımda olur muhtemelen, yani sosyal medyada birini çekememezliği algılayamıyorum ne kadar ezik ve yoklukta bir hayat sürmek lazım ki ksde birini kıskanıp çekemeyesin😄
11 Yorumla- +1 yıl
Ama varlar :) burada daha çok. Reelde baş edebilirsin burada misal umursamamak en güzeli tabii ki
+1 yılİnsanlar artık öyle bir hale gelmiş ki, her yerde her şeyde bir kıskançlık var, çekememezlik var, işyerinde olsun, sanalda olsun... vs.
Beni de var çekemeyenler😄 onlara burdan senin aracılığınla selam gönderiyorum 😄
13 Yorumla- +1 yıl
Selamını almışlardır umarım :Dm
- +1 yıl
-m 😅
- +1 yıl
Hiç şüphem yok aldıklarından 😂
+1 yılVardir kendilerini belli ediyolar yüz ifadeleri konusmalari cektikleri ms hersey dahil hoslanmiyorum bõyle seylerden kimseyi kiskanmam bn ha kimsede beni kiskanmasin gerek yok yani hic hoş degil chalice gelir bana 🤨
12 Yorumla- +1 yıl
Cahilce yazicaktim af pardon;)
- +1 yıl
Evet aynen ezikçe ve cahilce 😂
Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Vardır muhtemelen 😀
Ya konuşmadığı için ya bu kadar sohbet ortamına katılamadığı için veya geçmişte hazmedemediği bir konu üstüne bunu yaparlar. Halbuki yüzleşse derdini anlatsa diyalogla konuyu kapatsa bu denli ucuz hareketlere başvurmaz11 Yorumla- +1 yıl
Yüzsüz olunca neresiyle gelsinler diyalog kurmaya :D korkaklık ve eziklik işte
- Kişilik & Karakter konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılbenim ailemde ve arkadaşlarımda çekemeyen yok gerisi de umurumda değil.
ps: "Beni çekemeyen anten taksın" varoş klişesi hala yapılmamış? sitede kalite artıyor mu ne?
16 Yorumla- +1 yıl
O ne demek öyle
- +1 yıl
maalesef varoş kadınların arasında "beni çekemeyen anten taktırsın" klişesi çok yaygın. ona vurgu yaptım.
- +1 yıl
Evet doğru. Ama çekemeyenler var ve evet kadınlar arasında daha çok
- +1 yıl
kadınlar arasında birbirini çekememe çok yaygındır. birbirlerinin çok başarılı olmasını, çok yakışıklı bir erkekle çıkmasını kıskanırlar ve içten içe istemezler. o yüzden başarısız olan başarılıyı aşağı çekmeye çabalar. özellikle bakımlı/havalı/şık/seksi kadınlar doğal hedeftir. en yakın arkadaşı dahi olsa kocasından, sevgilisinden kaçırır. yıllarca arkadaşlık yaptığı kızı sadece çekemediğinden uzak durur ama tamamen silmez stalklar.
- +1 yıl
:) çözmüşsün kadınları
- +1 yıl
Kadınlar Nasıl Erkek İsterler? ↗ tutmamış bencelerden biri bakalım çözmüş müyüm?
Kişilik & Karakter konusunda 548 cevap paylaştı. Evet belli etmemeye çalışsalarda hareketleri açığa çıkartıyor. şu an çevremde 3 kişiyi sayabilirim. Dost görünüp yılans olanlar var 😂 hasetlerinden kudursunlar 😂
11 Yorumla- +1 yıl
shshsh güzel 😃
Beni cekemeyenlerin olduğunu sanmıyorum çünkü özgüvensizim 😏ben başkalarını cekemiyor olabilirim 😂ya da onlara imreniyor olabilirim daha çok zekalı bilgili insanları cekemiyorum😂😂
13 Yorumla- +1 yıl
Yanlış. Herkeste olan, sende de var. Kullan, kendine güven
- +1 yıl
🙏
+1 yılmaalesef var günümüzde bu tarz insanlar her yerdeler ama hiç biri umrumda değil.. Gördüğümde umursamıyorum yok gibi davranıyorum bu onlara en güzel cvp oluyor bence 😅😅
12 Yorumla- +1 yıl
Hakaısah bu kafadayım :D hayranlıklarına ekmek bandıklarım
- +1 yıl
😄😄
+1 yılKS de olduğunu sanmıyorum. Normalde olana gülüp geçiyorum 😅 bu çekemeyen insanlar kendilerinden başkasına zarar veremezler yazık diyorum 😃
12 Yorumla- +1 yıl
Off burası var ya fokur fokur kaynıyor 😃
- +1 yıl
Demee zirvede olduğun yetmiyormuş gibi bir de dillerdesin demek ki😂😂
Hazımsızlıklarından aşkosu 😈 beni çekemeyen de var hem de sürü ile 🤦♀️
14 Yorumla- +1 yıl
shsjh neler neler yapıyorlar beyin fukaraları, sadece çekemedikleriyle kalmıyorlar hani :D boş beleş insanlar ama bu sefer sonuna kadar gideceğim şikayetlerimi yapıcam. İftira, başka görsel kullanıp ben mişin gibi lanse etmeler, ben mişim gibi insanlara mesaj yollamalar, telefon numarası dağıtmalar.. görüşeceğiz her kimse İPden bulunabilirmiş :D
- +1 yıl
Asla :) bakalım kim zararlı çıkacak bu işin sonunda
+1 yılçekemeyen anten taksın dicem ama anten mi kaldı artık 😀
13 Yorumla- +1 yıl
Buluruz :D
- +1 yıl
çekemeyen uydu alıcısı taksın bi taraflarına 😬😂😂
- +1 yıl
sshjssh amazon fire stick :D bir kaç tane anca keser
Kişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. Sebep, insanın nefsidir.
Kimisi çok akıllı,
kimisi çok zeki,
Kimisi çok zengin.. veya başarılı.
İnsan kendinde olmayan her şeyi talep eder. Elde edemezse, karşı tarafı suçlar. Hasetlenir.
Ne yazık ki!
10 YorumlaYetersizdir ve öz güveni yoktur. Sorun yok! Çekemeyen çift anten taksın 😉
17 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle 😌 taktım ben anteni onlara.
- +1 yıl
shsjsh hala yemek yerken aklına geliyor muyum :D
- +1 yıl
sjakshj çok tatlısın 😅
- +1 yıl
😃😃
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok var çekemeyen burada yoktur diye düşünüyorum varsa da hepsi orta yerinde çatlayabilir 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Çıt çıt çıt 😃
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇekemeyen var mı yok mu bilmiyorum. Yapı gereği egodan mütevellit sanırım çok takılmam. İçten içe çekemeyen varsa güzel. Ama dışa vurur çekememezliğini bana hamle olarak yaparsa bende bana her hamle yapana bir hamle yaparım.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılVardır heralde pek o tipleri hayatıma sokmuyorum.
Hemen fark ettiğim için direk cizgimi çekip mesafe koyuyorum.
Gerisi çorap söküğü gibi devam ediyor.10 Yorumla
+1 yılHayat bosluk kaldirmaz. Baskasinin hayatiyla ilgilenenler ve dedikodu yapanlar verimsiz ve savruk bir hayat yasiyorlar. Uretmeyen insan ancak tuketir.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kadınlarda oluyor genelde erkeklerde pek görmedim
13 Yorumla- +1 yıl
Yok burada erkek kadın fark etmiyor. Erkek üyelerle de aynı şekilde uğraşanlar var, sırf çekemediklerinden
- +1 yıl
Olabilir doğrudur burada pek iletişim kurmadığım için denk gelmedim. Küfür eden aşağılık şekilde küçümsemeye çalışanları saymazsak. Onları da görmezden geliyorum. Ek olarak ben genel konuştum aslında özellikle iş hayatında kadınlar bu durumdan çok bahsediyor hemcinslerinden sürekli şikayet ediyorlar.
- +1 yıl
Evet kadının düşmanı yine kadındır :) bu şaşmaz. Erkeklerin çekemezlik gibi bir şeyi yok, çok nadirdir yani. Ama erkeklerde kötü biten ilişkilerinin ardından dedikodu veya başka biriyle ilişkisi olan eski sevgilisini çekememezlik olabiliyor. Her erkek için geçerli değil elbette.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYüzsüz olan insanlar, hayatında bir başarı elde edemeyenler bu şekilde saçmalıklara başvuruyor. Sustukça da yapmaya devam ediyorlar, en iyisi susmamak.
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanclık duygusu , başkasının başardığı şeyi kendisi başaramamış vasıfsız insanlar hep.
Beni çekemeyen var mı bilmiyorum , varsa da kendi sorunu beni bağlamaz10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle kişileri umursamamak en güzeli, kafa miss 😅
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen :D
- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
+1 yılKimse bir şeyi başarmaya çalışmıyor başaran insanları düşünüp haset ediyorlar Bu ister oluyor her şeyi beni çekemeyenler yoktur bence
10 Yorumla
+1 yılKıskanılan bir yanınız varsa insanlar kıskanır, çekemez.
Mutlaka vardır çevremde çekemeyen çokta umrumda değil.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilmem çekemeyenler var mı yokmu falan. Bu kadar takmıyorum bu konuları. Eskisi kadar da herkesle sohbet falan kurmuyorum artık. Çekemeyen uydu takar geçer kendine. 😃 Saygı, sevgi kokan ortamlarda olurum sadece.
10 Yorumla
+1 yılTamamen doyumsuzluk İnsanlar kendi bulunduğu makam mevkileri ya da elindeki imkanları beğenmeyip başkalarında gördüğü her şeyi kıskanıyorlar
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılÇekemeyenlere ilk tavsiyem dijitürk sonra Tv bu var seçenek çok 🤣🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılBazen içimizde oluyor bu tür duygular ama tehlikeli fazlası Rabbim nazardan korusun cümlemizi
10 Yorumla
+1 yılNe beni çekemeyen kişilerle derdim var ne kendimi beğenmiş biriyimdir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum, var mı onuda bilmiyorum..
Umrumda mı değil :)10 Yorumla
+1 yıl
Sıkıcı hayatı olan bür başkasının hayatıyla ilgilenir, özenir.10 Yorumla
+1 yılvardır herhalde. yoksa neden takipten çıkıp engellesinler durup dururken
10 YorumlaKöşede kudursun kıskanan umurumda değill
Hasretiyle gebersin10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 439 cevap paylaştı. Çekemeyenleri kendi haline bırakmak lazım. Onların asıl dertleri kendi içlerinde çünkü.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların kendi hallerinden memnun olmamaları, kendileriyle barışık olmamaları yüzündendir.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 621 cevap paylaştı. Cunku karaktersizler karakter dedigin sey her insanda olmuyor maalesef
10 Yorumla
+1 yılTüm bunlar özgüven etkisi.. kişi ne kadar kendine güveni tam ise karşında kişiye de enerjisi geçer ve geri kalan özellikler arka planda kalır. Özgüveni ne kadar az olursa da tam tersi negatif bir etkiyle bu özellikleri yansıtır.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Beni herkes sever sevmeyen yoktur bence cunku poncigimdir🤭
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. varsa öyle bişi benım haberim olmadan kıskansınlar lütfen
10 YorumlaBu soru birilerine gondermeydi sjdjdhshah
11 Yorumla- +1 yıl
Elbette açık açık yazdık zaten :D lafı ortaya kodduukk
+1 yılKuzenimin hep bi sözü vardır beni çekemeyenler ölsün
Beni çekemeyenler ölse dünyada insan kalmaz ya10 Yorumla
+1 yılİş hayatında mutlaka oluyor her yerde birilerini çekemeyen insanlar oluyor sonuçta
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılFenomen olunca burada popüler mi olunuyo beni de yapın yaaa😂
01 Yorumla- +1 yıl
Hayır Fenomen olunca değil. Üyelerle olan iletişimim :D ama fenomen ol sen yine de
- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat