Selamm
güven duygusu Nasıl sağlanır etrafınızda ki kişilere hemen güvenir misiniz?

Selamm
güven duygusu Nasıl sağlanır etrafınızda ki kişilere hemen güvenir misiniz?

Güvenecek ve güvenmeyecek insanları ayırt edebiliyorum. Yamuk karakterli insanlara pek güvenmem. Bazen de bazı insanlara güvenmemem gerektiğini görürüm.
Çabuk güven tez hayal kırıklığı yaratır!
Hayır zamanla güvensem nolcak en ufak bir sıkıntıdan hemen arkandan vurmalar başlıyor.
Demek ki burdan anlaşılacağı üzere ne kadar uzun süre tanırsan tanı güvenini kazanmış olsa bile içinde ki o hainliği bir süre sonra ortaya çıkıyor.
Hee bu değildir ki zamanla bile olsa güvenmez miyim diye evet güvenirim.
Rica ederim
Adam sarrafıyım iyi analiz ederim
Cevap
26Cevap
Selam gadası 🙃
Güven öyle kolay kolay kimseye güvenme.
Hayır güvenmem tabi ki
Etrafımdaki kişilere hemen ısınamam ama bazı kişilere hiç bir şey de bir şey yokken bile çok çabuk ısına biliyorsun samimi olan kişilere
cabuk güvenmen çok zaman gerek... gerçi zamanla güvendierimizde ne hayır gördük de işte.. güven olmazsa zor iş
Ben guvenmeden ne mal olduğunu açık ediyor.
Zamanımı boşa harcamamak için bana yardımcı oluyor.
Allah Razı Olsun
Hemen güvenilmez yoksa suistimal olur ki öyle insanları tanımayı öğreniriz ki üzüle üzüle doğru kişiye güvenmeyi başarırız.
Hayır ve bence bu güzel bir şey. Güven problemim olduğunu da düşünmüyorum aslında çünkü hiiiiiç güvenmiyorum.😃🤝🏻
Kendimde en sevmediğim huyum budur, çok çabuk inanırım 😔🙏
Eskiden çok yapardım ama istesem de güvenmiyorum artık, güven duygumu emdi vampirler 🙄
Artık değil. Güvenin kırılınca bir süre sonra boyunun ölçüsünü alıp kimseye güvenemiyorsun.
Güven demeyim de hakkında kötü düşünmem kolay kolay.
Evet çok çabuk güvendiğim için kaybediyorum zaten
hayır aksine aşırı derecede mesafeliyim etrafımdakilere güvenmem hiç
Eskiden maalesef çok çabuk güveniyordum ama şu an asla hiçbir kimseye güvenim yok
Güven duygusunu hissedersem hemen güvenirim ama gıcık bir yönünü görürsem de soğurum
Hayır güven sorunu olan biriyim zor güvenirim
Güvenirim ama ölümüne değil.
Hayır güvenmiyorum kimseye
Hayır güvenmem
Hayır, çok zor..
Güvendik agzımıza sctı
Hayır ya kolay kolay güvenmem
Evet böyle bir sorunum var
Hayır
Eskiden evet
Sevmediğim bir huyum
Güvenirim.