Hayatta adımlarını belirli stratejiler ile mi atarsın yoksa şansına mı güvenirsin?

Hayatta adımlarını belirli stratejiler ile mi atarsın yoksa şansına mı güvenirsin?

Genellikle hayatta her zaman plan yani stratejilerime göre ilerlerim. çünkü plan yapmadığım zaman her an her şey olabiliyor ya da başarısız olabiliyorum. bu yüzden her zaman için hayatta plan yaparım. zaten hiç şanslı değilim bu yüzden mutlaka plana göre hareket ederim. ama bazen planın yeterli gelmediği durumlar oluyor o zaman da mecbur şansıma güvenirim
Bazı adımları mantığımla bazılarını ise tamamen duygularımla atıyorum.. Konudan konuya değişiyor mutlaka.. Strateji yapmak zorunda olduğum da oluyor ama şansıma güvenmem.. Çünkü sonuca ulaşacağımı sanmıyorum şansla..
Şansıma güvenmem asla. İllaki bir plan ve program çerçevesinde hareket ederim. Yarının ne getireceğini bilemeyiz. Şans sadece belli dönemlerde karşımıza çıkar.
Bu kişiye göre değişir bence, bazı insanlar zorlarlarsa hüsrana uğrar ve bırakırlarsa kazanırlar. Bazı insanlarda şansa bırakırlarsa kaybeder ve bu yüzden çalışmaları gerektiğini anlarlar. Yani bu tamamiyle kişinin kaderine bağlı bir olay. Bunun için dikkat etmesi gerekir.
Cevap
13Cevap
Hayatta işimi şansa asla bırakmam. Düşünerek hareket ederim. Başını da sonunu da tahmin edebileceğim yollarda olmayı tercih ederim
Strateji kullanmam. Direkt bahtına ne çıkacarsa çıksın güdüsüyle adım atarım..
Ben şansa inanmam. Başarmanın tek sırrı çok çalışmak. Hep daha iyisi için. Ben her gün pharmaton kullanıyorum. Ginseng g115 içeren tek multvitamin. Dikkatimi hiçbir şey dağıtmamalı ve gün boyu zinde olmalıyım. Hayat bir maraton ve hiç durmadan koşmalısın. Pharmaton. Asla pes etme.
Kul plan yaparken kader gülermiş tabi biz herkesin çabasını kendi hür iradesine bıraktık diyor kuranı Kerim’de istediğin şeyler için çaba sarf etmen lazım plan yapman ve onu faaliyete geçirmen lazım takdiri ilahiyi sonrasın da Allah’a bırakmak lazım ☺️
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Strateji, şans, nasip, kısmet ve kader kombinasyonu ayrılmaz beşli diyorum. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
spotane olduğum anlar oldu şansıma güvendiğim planlı hareket ettiğimde sanırım duruma konuya göre değişkenlik gösteriyor bu
Şansıma, gelişigüzel adımlar atarak yol alıyorum ben bu hayatta. Stratejiyle yol alamıyorum.
Plan ve program dahilinde olası her türlü riski analiz ederek başlarım.
Şans faktörü ancak sürpriz olabilir.
Mutlaka durumlara ve karşıma çıkabilecek başka olasılıklara karşı stratejim, planım olur. Şans tüm bunlardan sonraki kısımda devreye giriyor bence.
Şansın devreye girmesi icin strateji şart... Mesela balık tutmak şans isidir ama once oltayi suya atmak gerek.
Mantıklı kararlar alırım biraz da akışına bırakırım. Artık şans mı denir yoksa öngörü mü bilemiyorum.
%80 iyi talihime güvenirim. Dur bakalim nolcak diye beklerim ya da ona göre adim atarim
Hayatı akışına bıraktım olduğu kadar olmadığı kader🙂
Şansıma güvenmem. Belli strateşilerle de adım atmam. Allah var gam yok. Düşüncesi ile haramlardan sakınırım. Allah her işimi rast getiriyor elhamdülillah.
Genelde plan yapmaya çalışırım ama spontane gelişir.
Hep planlı ve öngörülü hareket etmeye gayret ederim. Anlik işlerim yoktur
Saldım artık, eskisi gbi değilim
Risk almayarak risk alanlardanım
Stratejilere ile atarım ama şansım olmaz 🤣
Biraz zekama, biraz bileğime👍🏻
Hem strateji hem şans 😊
şans diye bir şey yok.
Şansıma güvenirim
Stratejik
ikisi de
Strateji ile.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?