Sizce ağır başlı usturuplu olan mı oynak üstürupsuz olan mı tercih edilir ciddi olarak?

Artık çok düşündürüyor bu konu beni kendi babamdan da gördüğüm bir örnekle mesela bir yere gidiyoruz her tarafı çıplak denecek açıklıkta bir kadına bakıp güzel deyip pis düşünebilen ve bunu bana söyleyebilen karakterde biri ve sözde namaz kılıyor fakat ben o baktıkları kadınların aksine kendi tercihimle o baktıkları kadınların fiziğine ve yüz güzelliğine fazlası ile sahip olmama rağmen tesettürlü olmayı tercih ettim ve bu bahs ettiğim günümüz tesettürü değil çarşafda değil bildiğimiz abaya tarzı bol yine kadınsı yine iltifat alıyorum hem erkeklerden hem kadınlardan ama yinede pis bakışları önleyemiyorum ve babam böyle teşhir edici kadınlara bakıp beni daha çok sıkıyor bana kapalı iken bile baktıklarını onun gibi herkesin bana pis bakacağını düşünerek ister istemez zoruma gidiyor sizce bu zamanda yanlış anlaşılmasın bir lafım yok giyilen şeylere fakat erkeklerin genel yönelimi açık ve teşhir eden dikkat çeken kadınlar üzerine mi usturuplu giyinen ağır başlı biri cidden çok tercih edilmez mi bazen yanlış anlamayın açık olsaydım sergileseydim daha mı değerli olurdum insan sadece bazen düşünüyor bu tarz şeyleri

Sizce ağır başlı usturuplu olan mı oynak üstürupsuz olan mı tercih edilir ciddi olarak?