Hayatımın en kötü 1 haftası. Ben böyle toxiclik görmedim. Resmen rehin alıyorlar insanı. Hayatınıza oğlak burcu girdimi?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Öyle bir girdi ki hayatıma ondan sonrada bütün oğlakları sildim hayatımdan o denli nefret ettim diyebilirim
Aynen ben zor kurtuldum🤦♀️
Noldu merak ettim ne yaptı ki
La bu Oglaklar ne yaptı anlatın hele 🤣😂
Ne yapmadı ki
Ne oldu anlat işte
Anlat merak ettim papatya kız sende anlat
Sende anlat kanka seninde başına gelmiś
Yeni tanış olduk 2 ci günü aniden haberim yokken ablasıyla tanıştırdı. Ailesine söyledi istemeğe gelmek istiyorlardı beni. Gizlice üniversiteye arkamca geliyordu. Takip ediyordu. Wp online olmamı izleyip hesap soruyordu 1 dk niye geç çıktın. 1 saat uyumak cok uyuma. Zorla arabasına bindirmek istedi bana bağırdı. Telefonumu yere fırlatdı delirdi
Anlatın diye takip attım her detayı anlatın bana
@SakarIQ anlattm
Oha lan o ne biçim Oğlak 😂🤣😂 benim zıttım ama yalan yok başlarda bende de hoşlandığım insanı takip etme vardı ama saldım 🤣😂 artık takip etmiyorum diye fırça yiyorum 😂🤣😂
@SakarIQ kurtulunca sevincimden ucuyordum
İyi iyi geçmiş olsun bende olsam bende kaçardım.
Kanka benim sorunumda duygularımı açamıyorum 😅 darlama yok bende ama adım atma sorunu var sosyal değilim 😂🤣 eğlenceli ağzı laf yapan biri olmak istiyorum
Yükselenim Terazi 😂🤣 Ama bu burç olayından hiç bir bok kapamadım 😂
@SakarIQ ben sosyal biriyim ama bende duygularımı açmakta zorlanırım 😂
@SakarIQ boşverelim bence
Hadi be o zaman bendeki normal miş 🤣😂
Bazen yanlış anlaşılmaktan korkuyorum
Mal bir kasiyer vardı kız el teması oluyor diye millete sapık diyordu galiba öyle işittim kasaya yakın reyindan sıra bana geldi kızın elinden almadım kartı uçundan çekip aldım birde gizliden agrasife bağladı bozuldu 🤣😂🤣😂😎 seveni severiz ezeni püre yaparık ağa aykolun 😂🤣😂
Aynen boş verelim sen kurtulduğuna dua et 🤣😂🤣 la birde netten baktım ne kadar piskotap varsa genelde Oğlak burcundan çıkıyor iyi yırttın 🤣😂
@SakarIQ bu devirde korkman normal sapk damgası vuruluyor sora😂😂😂
@SakarIQ evet ya dua ediyorum hergün
Oğlak burcuyum ve konuyu merak ettim neler yaşattı bu Oğlak burcu 🤣😂
Neler yaşatmadı ki
Anlat valla dinlerim merak ettim 😂
Oğlak burcu kadınlara yakışıyor erkekleri toxic oluyor maalesef
Nefes almama bile az kalsn karışacaktı. Gizlice takip ediyordu. Tanişliğimizin 2 günü ailesiyle taniştirmak istedi. 1 aya evlenmek. Zor kurtuldum
Merak ettim 🤣😂
Bende oğlak burcuyum. Sevdiğimi darlarım. Net olmasını isterim. her şey cabuk acele olsun isterim. Bu yüzden ilişkilerim başlamadan biter sjdndnsn. Ama allahtan yükselenim yay. Yay neşeli bir burc olunca bu kötü özellikleri örtbas ediyor
Ama 2 gün tanışdığın biriylede evlenmek istemezsin hemen sksksksjsk
Yok yaa o kadar da degil djdjdjdj. Abartmış o
@SakarIQ neyi merak ettin
1 ay korku icinde gezdim dışarıda 🤦♀️😂
Yok 2 günde 🤣😂🤣 o değil bence kişilik yapısı asosyal olduğu için öyle oluyor be bende de öyleydi ilk hoşlandığım kız 1 haftada sanaldan evlilik teklif ettim 😂🤣😂🤣 ama konu dindarlıktan ötürü sevgili olayı beceremiyorum o konuda sorun olmasa ooo 30 kadar evlenmem 😎
Kanka şimdi her oglakta bir değil ama sana psikopati denk gelmiş kısmet işte. Zaten Terazi ile Oğlak anlaşamazlar
@SakarIQ şaka yapma ya 1 haftada sanaldan nasıl evlenme teklifi yaparsn 😂😂😂😂😂
@SakarIQ yapmayın böyle şeyler bak kızlar kaçıyor sizden jdjdjsjs
Evet hiç yaylardan da uzak durun😂😂 öyle piskopat değil ama 6 yıldır peşimde her ay ortaya çıkıyor bıktm
Yükselenim Terazidi kanka biraz gevşeklik makara var bende ama çabuk kaynaşamıyorum karşı taraf biraz yüz vercek anca 🤣😂🤣😂
He valla yayda sakat biri vardı ilgi manyağı yazmassan intahar ederim vs abov valla instegram sildim onun yüzünden biride ergen oda aynı belalı bu yaylar
Başak desen oda ilgi manyağı 🤣😂
Valla kanka oda sevgi yoksunlugundan acemilik br anlık boşluğuma geldi 1 haftada evlilik teklifi ama kız aslan burcu birde benim dışımda başkası vardı bıraktın
@SakarIQ aynisi bende yasadim intihar edicem senin yuzunden dedi arkadaslari bana senin yuzunden ilac atti intihar etdi dedi😂😂
@SakarIQ bende aynıyım senin gibi😂
@SakarIQ boş ver ya eninde sonunda doğru kişiyi buluruz😂
Allah bizleri öyle kendine değer vermeyen zarar veren insanlardan korusun amin kendine değer vermeyen kimseye veremez
@gizem_tanricasi sende oğlaksın sen biraz kendinden bahset detayı kendinden sevdiğin sevmediğin yönlerin neler
@SakarIQ Amin haklısın
Neyse ben kaçtım sizinle muhabbet iyi sardı artık bir sonraki sorularda kendinize iyi bakın iyi geceler 😇🤣😂
@SakarIQ iyi geceler sayenizde içimi döktüm teşekkürler😂🙂
Kanka bizi gömdün napalim şimdi jdndndnd. 6 yıldır peşinde mi vaayyy bee. Kim başkasının pesinde bu kadar sürünür ki hemde bu devirde
@SakarIQ kanka sen her türlü ofsaytsin yaa. Oğlağın psikopatligi terazinin dengesizliği...
Aldatmasaydı napim
Yay aldatdı napa bilirim😂😂
Ben yetişemedim size ama olsundu
Aldatma varsa iş sıkıntı s. tir et o zaman
Ettim zaten
@gizem_tanricasi Günaydın kanka %100 ofsaytım kanka 🤣😂🤣😂
@SakarIQ işin zor jdjdjdj
Neden zor ama kanka
Bu karakter meselesi, sadece Türkiye de 9.5 milyon oğlak burcu var hepsi bir mi sence
Bende Oğlak burcuyum valla ne oldu bilgim yok ben evde yemek yiyordum 🤣😂
Aynen bende oğlak burcuyum bir tane kalasa denk geldi diye dünya daki 100 milyon oğlak lekelendi 😂
Dengesiz yapmacık oluyorlar
Sevgili olduğuma pişman oldum. Böyle bir şey yok
Senin burcun ne
Terazi
Ufff kanka gelll jsjsjsjs
Ne oldu😂
Gelll gelll bir şey dicemm hsjsjss modlar engellemesin beni
Tamam😂
Anladın mı nereye geleceğini jsjsjs
Özelemi?
Yessss
Kabul ettm