Duygusallığımdan hiç memnun değilim.. Normal boyutta bir duygusallık da değil, olsa neyse🙃

Duygusallığımdan hiç memnun değilim.. Normal boyutta bir duygusallık da değil, olsa neyse🙃

Benimde çok değişirtkemek istediğim şeyler var. Ve bazıları biraz oldu bazıları daha olmadı. Ama değişim oluyor ama birden değil. Ve duygusal olmak kötü bir şey değil
Çok iyi niyetli vefalı biri olmam bunun karşısında da hep nankörlük ve vefasızlık yapılması gerçi ben bazı şeyleri değiştirdim menfaatçi arkadaşlarımı bile uzaklaştırdım artık kimseye eyvallah etmiyorum
Boş geçen hayatım bir işimin olmasını isterdim mesela
Aslında boş geçmiyor hobilerim de yetiyor ama işte ne bileyim zamanını hep aynı şeyler ile aynı yerde geçirmek sıkıyor
Öfkeme yenik düşmem, birilerini dövme isteğim git gide artsada bu öfke kontrolümü devamlı spor yaparak azalttığımın farkındayım😌bravo bana.. 👏🏻
Cevap
34Cevap
Tez canlılığımdan memnun değilim ama bu özelliğimi değiştiremiyorum.
Kendimin her şeyinden memnunum sister kendime tam not veriyorum
Kendimde memnun olmadığım bir şey yok
Maalesef genel olarak çok agresif bir insanım. Bu da çevremde benim adıma olumsuz bir hava yaratıyor sadece bunu değiştirmek isterdim.
Ben sanırım biraz doğrucu Davut’um bu özelliğimi biraz uslandırmam lazım
dengesizim ben özetle her huyumdan memnunum ama değiştirmek istediğim bir şey yok
Çok duygusalım birde bir konuyu tatmin olana kadar çok uzatıyorum , birşeyi çok detaylı anlatıyormuşum bu huylarimi düzeltebilirsem muhteşem bir insan olucam
fazla fedakarlık iyi niyetliyim bu da duyguların suistimal edilmesine sebep oluyor bunu değiştirmek isterdim
Duygusalım dürüstüm farklı karaktere bürünemiyorum sivri dilliyim bunları değiştirebilsem yalnızlığım son bulcak
biraz umursamaz olabilirdim sanki ve çök derin düşünceliyim
bu durum beni bazen çok düşündürüyor
Fazla fedakar yapım var. Bu durum bazen iyi niyeti suistimal olarak kullanılıyor. Bunu düzeltmeye çalışıyorum.
Bir kitap vardı ismi büyü dükkanı onu okursanız o zaman istemediğiniz duygular varsa o Zaman duygunuzun değerini bilirsiniz
ayarsız yapım yani herşeye çok güç uyguluya biliyorum
Cok sabırsızım biraz sabırlı olayım diyorum daha çok sabırsızlanıyorum 🥹
Kendimde beni rahatsız edecek hiçbir özellik yok olduğum gibi mutluyum
Çok gereksiz bi utangaçlığım var sinir oluyorum kendime
Değer hak etmeyen insanlara gereğinden fazla değer vermek
kendimde hiç bişiyi değiştirmeyi düşünmedim beni ben yapan şeyler bunlar
Kendimden memnunum sadece daha da deneyimlenmek lazım.
Kalın Kaşlarımdan rahatsız oluyorum ve cımbızla değiştiriyorum
Kendimi tanımadan geliyorum
yok, ben halimden cok memnunum
Merhametim ve hemen inanmam
İnatçı kişiliğimi mesela
Sigarayı azaltmak lazım.
İnatçılık fazlası iyi gelmiyor 🙃
Zayıf iradeli olmayi değiştirmek isterdim
memnun olmadığım bir konu yok açıkçası
Mesleğim ve sevgi açlığım.
Dış görünüşüm, ekonomik durumum.
Fazla asosyal bir yapım var.