Kişilik & Karakter Kendinizi hangi haftanın gününe yakın hissediyorsunuz? Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Çarşambaya hep yakın hissetmişimdir kendimi. Çarşambalar adamdır 😄 Kendinizi hangi haftanın gününe yakın hissediyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Kendimi genellikle cumartesi gününe yakın hissediyorum 0 0 Yorumla
cyclamenn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cuma. Tatil başlangıcı. Çocukluğumdan beri çok severim cuma akşamlarını. Show tv de şaban oynardı. Ertesi gün erken kalkma telaşı yok. Düşünmesi bile deşarj ediyor beni.😂 0 0 Yorumla
YgzKhrmn Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 51% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 362 cevap paylaştı. Haftanın gününü bilmiyorum ama kendimi maaşı aldığımdan sonra borçlara dağıttığım gün gibi hissediyorum. Bitik, çaresiz, sıfır. 0 0 Yorumla
Eskiblablacı Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 497 cevap paylaştı. Genelde cumartesi gibiyim ama su siralar uzerimde pazartesi bikkinligi var 0 0 Yorumla
Yusufurkan27 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl Wednesday güzel dizi. İzledim :DBen cuma günü ve gecesini seviyorum. 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Cuma günü hem böyle tam tatile giriş ajdjdnd 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şu görseldeki kızı görmeye de, dansını ve şarkısını duymaya da tahammülüm kalmadı yeto. Bende pazartesi siniri var şu an sjdjdjdj 0 2 Yorumla Blondesmann +1 yıl I'll dance, dance, danceWith my hands, hands, handsAbove my head, head, headLike Jesus said Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendimi atmaya gidiyorum sağol djdjd Yorumla
Alp21 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Benim günüm persembe ilginctir en enerjik oldugum gunde o 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben eskiden cumaları şu an ise yapılacak etkinliğe göre değişir. 0 0 Yorumla
ResitKisi Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Cumartesi efsane gündür ve üstüme sinen bir tütsü kokusu gibidir. 0 0 Yorumla
juuachi Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Pazartesi. Başlangıçların günü 0 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Cuma günleri.. 0 0 Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Cuma günü.. çocukluğumun bayram sevinci gibi )) 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Bende oldum olası cuma günlerini çok severim 0 0 Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Cumartesi 0 0 Yorumla
cazsever Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 333 cevap paylaştı. Cuma gibisi yok 0 0 Yorumla
myraes Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 452 cevap paylaştı. Cumartesi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kendimi genellikle cumartesi gününe yakın hissediyorum
Cuma. Tatil başlangıcı. Çocukluğumdan beri çok severim cuma akşamlarını. Show tv de şaban oynardı. Ertesi gün erken kalkma telaşı yok.
Düşünmesi bile deşarj ediyor beni.😂
Haftanın gününü bilmiyorum ama kendimi maaşı aldığımdan sonra borçlara dağıttığım gün gibi hissediyorum. Bitik, çaresiz, sıfır.
Genelde cumartesi gibiyim ama su siralar uzerimde pazartesi bikkinligi var
Wednesday güzel dizi. İzledim :D
Ben cuma günü ve gecesini seviyorum.
Cuma günü hem böyle tam tatile giriş ajdjdnd
Şu görseldeki kızı görmeye de, dansını ve şarkısını duymaya da tahammülüm kalmadı yeto. Bende pazartesi siniri var şu an sjdjdjdj
I'll dance, dance, dance
With my hands, hands, hands
Above my head, head, head
Like Jesus said
Kendimi atmaya gidiyorum sağol djdjd
Benim günüm persembe ilginctir en enerjik oldugum gunde o
Çarşamba günü
Çarşamba günü doğanlar dertli olurlar
Ben eskiden cumaları şu an ise yapılacak etkinliğe göre değişir.
Çarşamba günleri pek seviyorum
Cumartesi efsane gündür ve üstüme sinen bir tütsü kokusu gibidir.
Pazartesi. Başlangıçların günü
Cuma günleri..
Cuma günü.. çocukluğumun bayram sevinci gibi ))
Bende oldum olası cuma günlerini çok severim
Cumartesi
Cumartesi
Cuma günü.
Cuma günü.
Cumartesi çünkü bir sonra ki gün pazar 😇
Cumartesi
Cuma en sevdiğim gün
Cuma
Cuma gibisi yok
Salı günleri 😄
Pazartesi garip bir sersemlik oluyor