Kişilik & Karakter Haftanın hangi gününü daha çok seviyorsunuz? Malamadre8 Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Benim için artık fark etmiyor her günüm aynı gibi geliyor.. Sizin en sevdiğiniz gün hangisi? Haftanın hangi gününü daha çok seviyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Pazar günleri hariç her günü seviyorum. Nedense pazar günleri canım çok sıkılıyor. Vakit geçiremiyorum. 1 2 Yorumla Malamadre8 +1 yıl O sıkıntı pazartesi geldiği içindir 54srp +1 yıl Bilmiyorum ama sıkılıyorum
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben cumartesileri çok uyurum genelde. Pazar günü geç kalkınca akşamına geç yatıyorum pazartesi zombi gibi oluyorum. 😊 1 0 Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Pazartesi öğlene kadar en sevdiğim gün çünkü en sevdiğim hoca ile en sevdiğim dersi işliyoruz nxmdk 1 0 Yorumla
Kptknn Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 476 cevap paylaştı. Cumartesi.. çünkü pazar tatil ve o akşam çok özgür hissediyorum 😄 1 0 Yorumla
_Kardem_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Normalde hafta sonlarını bu ara hafta içi daha huzurlu, sakin geçiyor. 😀 2 0 Yorumla
ThePinkLady Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl hafta sonu yapacak hiç birşey bulamıyorum aşşşırı sıkılıyorum 1 0 Yorumla
Hayallerdiyarı Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cuma... Haftasonun heyecanlı bekleyişi, manen huzur... 2 0 Yorumla
bnbnbnbnbcx Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Fotoğraf o kadar güzel ki bir hayvansever olarak 1 1 Yorumla Malamadre8 +1 yıl Hayvanlar candır 👍 Yorumla
EylulVera Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Duruma gore degisiyor ama en sevmedigim gun pazar 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Pazar gününü😃 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Cumartesi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Pazar günleri hariç her günü seviyorum. Nedense pazar günleri canım çok sıkılıyor. Vakit geçiremiyorum.
O sıkıntı pazartesi geldiği içindir
Bilmiyorum ama sıkılıyorum
Ben cumartesileri çok uyurum genelde. Pazar günü geç kalkınca akşamına geç yatıyorum pazartesi zombi gibi oluyorum. 😊
Pazartesi öğlene kadar en sevdiğim gün çünkü en sevdiğim hoca ile en sevdiğim dersi işliyoruz nxmdk
Cumartesi.. çünkü pazar tatil ve o akşam çok özgür hissediyorum 😄
Normalde hafta sonlarını bu ara hafta içi daha huzurlu, sakin geçiyor. 😀
hafta sonu yapacak hiç birşey bulamıyorum aşşşırı sıkılıyorum
Cuma... Haftasonun heyecanlı bekleyişi, manen huzur...
Fotoğraf o kadar güzel ki bir hayvansever olarak
Hayvanlar candır 👍
Genel olarak hiçbirini
Ben yaşamayı sevmiyorum ki
Duruma gore degisiyor ama en sevmedigim gun pazar
Şu sıralar pazardan nefret ediyorum
Pazar gününü😃
Hicbi günü sevmiyorum
Benim için hepsi aynı.
Cumartesi
Pazar gününü
Cuma