Selâmlar!!
Ani kararlar alıp, riske girer misin...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selâmlar!!
Ani kararlar alıp, riske girer misin...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Ani karar insanı değilim. Ama hayatımda aldığım ani kararlar oldu. Bunları da ya sinir anında ya da aşık halimle almışımdır. Duygusal bir yoğunluk halinde yapabiliyorum bunu yalnızca. Başka türlü beyin devrede oluyor, kararlar da daha sağlıklı
Evet ani kararlar aldığım oluyor. Bu genelde gezme tozma amaçlı olur. Biraz insanın kendisine ve tecrübesine güveni varsa bir zaman sonra düşünmeden hareket etmeye başlıyor. Mesela kendimden örnek verirsem eğer hata yaparsam, en azından neden yaptığımı görmüş olurum düşüncesiyle ani kararlar alıyorum.
Aşksızlık krizinden ani karar alıp, uzun yolda aşırı hız yapma riskine girmek üzereyim! Arabamın değerinin %25'i kadar trafik cezası almaya aşırı derecede meyilliyim. Radar/kamera dinlemeksizin sonuna kadar gazlayacağım. Bıktım aşksızlık krizinden!
Sıklıkla. Düşünmeden aldığım kararlar, düşünerek aldığım kararlardan daha fazla. Bir şeyleri aceleye getirmeyi seviyorum. O an olsun bitsin kafasında oluyorum hep.
Cevap
35Cevap
Evet anı kararlar alirim. Az öncede anı bir karar aldım ve gerekeni yaptım.
Meşhurdur benim ani kararlarım 😅
Pişman oldun mu hiç diye sorayım.😄
İtiraf etmeli miyim? :D kaçak cevap verebilir miyim? Köşeye sıkışmış hissediyorum.. djjd
Taam fazla sıkıştırmıyorum seni.😄
Teşekkür ederim 😃
Ne demek, rica ederim.🌺🥳
Kararlarım değişkendir sürekli
Evet bazen ani kararlar alıyorum. her ne kadar plan yapsam da veya uzun uzun düşünüp karar versem de genellikle yaptığım plan tutmazsa yani başaramazsam veya istediğim şekilde gitmez ise. o zaman genelde ani kararlar alabiliyorum ayni bu konuda biraz uçlardayım ilk önce mantıklı düşünürüm işe yaramaz ise ani kararlara çevirebilirim bunu. çünkü genelde sıkılıyorum bir süre sonra.
Ben anlık yaşamayı severim, anlık kararlar alıp hayatımın içine etmeyi falan. Birkaç aydır daha sakinim nedense.
Anin kararlar almak benim işim diyebilirim. Çoğu zaman bir an, öteki anıma uymuyor.
Gelişen piyasa koşulları söz konusu olduğunda işimle ilgili ani kararlar alırım.
Sosyal hayatımda da buna benzer kararlarım sıklıkla oluyor. Kafama eseni yapar halde buluyorum çoğu zaman.
Ani kararlar hata oranını yükseltir fakat şanslı biri isen başarıya dönüşebilir,
şahsi düşüncem çay kahve sigara eşliginde düşün tart danış doğru yolu görüceksin hakkında hayırlısı.. 🥂
ani karar hiç almam karakterime ters bir kere.. ben fazlaca düşünmeliyim.. ha oda ayrı düşündumde ne işime yaradı ama dicem de bakıyorum da şu anda yaramış be birçok seye 🙂
Çoğu zaman bütün kararlarım aniden gelişmiş kararlar oluyor neredeyse kötü sonuç doğuran ani kararlarımda var ama iyi sonuç doğuran ani kararlarıma nazaran daha az.
biliyormusunuz en iyi kararlarımı hemen verdiğim kararlarda aldım ve ğpişmanlık yaşamadım mı? yaşadım ama dağarcığıma attım
Hayır hesaplı takılırım sanırım. Genede fırsatları değerlendirmek için hızlı karar verdiğim olmuştu sanki hatırlamıyorum :D
Çok fevri biriyim bu konuda kendime çok kızsam da akıllanamadım bir türlü. Az yakmadı canımı verdiğim anlık kararlar.
Her zaman değil ama bazen ani karar almak gerekiyor risk demiyelimde zaruriyet gibi yani en kötü kara bile bazen kararsizliktan iyidir
Hayır. Boşuna bize akıl verilmemiş. Ölç, tart ve uygula.
alırım ve o noktaya gelmişsem artık sabrım kalmamıştır
Evet o an yapmak istediğimi yaparım. Genelde alırım
Ufak tefek konularda evet ani kararlar alırım ama ciddi ciddi kararlar almam.
Evet genellikle planlı yaşarım ama bazen de ani kararlar aldığım oluyor
Pek sayılmaz.
Ben terazi burcuyum. Karar almam uzun zaman alır.
hıc bır zaman.
cunku bılırım.
acele verılen kararlar her zaman göz yası ıle bıter.
Evet.
Düşünmeden kararımı veririm, sonra da onun pişmanlığıyla devam ederim.
Ani kararlar alırım. Bir anlık olan biten şeylerle hemen harekete geçerim.
Hep ani kararlar alıyorum sonu zarar , ziyan. :D
Ani kararlar risktir... Genelde ani kararlar veririm..
Girerim. Bazen de girmem, karara göre değişir.
Ani kararlar almayı sevmiyorum
Ani kararlar vermek dibi belli olmayan kuyu atla gör
Çok nadir , genelde garanticiyim
Abi kararlar almıyorum
Ani karar alıp, aniden vazgeçenlerdenim.
Her daim alırım. Maalesef skdjdhd
ani kararlar alan biri oldum
Ani karar almam
Çok ani kararlar alıyorum hep
Evet, ani kararlar çok alıyorum.
Bazen gerekiyor
Bazen evet.
Genelde ani kararlar alıp uygularım. :)
Ben hep ani kararlar alırım.
cut.
Nadiren evet
Her zaman her şeyim anı gelişiyor