Ani kararlar pek alırım diyemiyorum fakat hızlı kararlar veririm önce bi durum analizi yaparım yanlış kararımın sonuçlarını katlanılabilir bir düzeydeyse doğru kararımın getirisini pek düşünmem ve hızlı bir karar veririm kendimi de biliyorum ki kararsızlık çok yaşayan biriyim tecrübelerimden yıllar içinde ders çıkardım en kötü kararın kararsızlıktan daha çok kaybettirmeyeceğinin farkındayım ve %50 %50 diye bakar ve iç sesimi dinlerim sonuç memnun etmese de pişmanlık duymam nasip derim 🤣🤣
Çoook... Genelde aniden aklıma gelen şeyi yaparım veya söylerim ki.. daha sonra geç olup "keşke yapsaydım" veya " keske söyleseydim " dememek için. Bence bunlari yaşamak daha çok zoruna gider insanın, en azından icinde kalmadı, denedin, gördün, yaşadın 😊
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Çok olmuştur ani kararlarım. Bazen uzun süreli düşünme insanın aklının daha çok karışmasına neden olabiliyor. Amaaan diyorum ne olursa olsun diyerek ne yapacaksam yapıyorum.
Zaten hep ani kararlar ile yaşıyorum. Detaylı düşünsem de anı kararlar versemde benzer sonuçlar elde ediyorum. Geri dönüşü olmamak üzere ani kararlardan memnunum.
Tam benlik bir olay. Karar aldım haziranda muğlaya taşınıyorum arabamı satıp. Tek başıma ve orda tanıdığım bir Allahın kulu yok çok küçük bir tekne ve motorsiklet alacam. Orda yaşıyacam.
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
Evet, bunu çok defa yaptım. Benim için en büyük şans yaşadığım şeylerden pişmanlık duymuyor, ders alıyorum ve kötü ise bir daha yapmam, iyi ise yine yaparım demem.
Çok sinirlenince oluyor. Dışlanırsam veya ortamda takmassa topluluk beni ani karar alır ceketimi alır giderim. Nereye gidiyorsun derler yüzsüz gibi. Ebenin * *na gelcek misiniz derim?
Evet çoğu zaman bir daha ani kararlar vermemeye itiyor bazen ise karar devamında iyi hissediyor ise iyi birşey gibi geliyor ortası bulunsa iyi aslında.
Evet guzum. Emine bana çay yap dedim yengene. Tam bardağa doldururken, vezgeçtim oralet yap dedim. Çok çılgın, öngörülemeyen bir ilişkimiz var maşallah