+1 yılCurie'ler, Walton'lar kendinizce "aklı kısa" şeklinde tabir ettiğiniz bayan bilim insanlarından yalnızca 2si sadece, ve çok daha fazlası var. Çevrenizdeki 1-2 tane (afedersiniz) beyinsize göre diğer bayanları yaftalamak saçma bir hareket. Kaldı ki; "bazı" erkeklerin de aklı kısa diye adlandırdığınız bayanlardan pek bir farkı yok :)
020 Yorumla- +1 yıl
Bilimle ilgilenen insanlara aklı kısa demen de ayrı gülünç bir durum
En basitinden www.kizlarsoruyor.com/.../q1961340-gorunmezlik-kremi-surseydiniz-ne-yapardiniz bu soruya vermiş olduğun "ben her gece kızlarla" cevabınla seviyeni belli etmişsin zaten :) - +1 yıl
@Blastoise oolum şu fotoğrafını değiştir bende tik gibi bişi var boğulanı suyun altında uzun süre duranı falan görünce istemsiz nefesimi tutuyorum Allahıma kitabıma gördükçe bir tutuyom ya SA:SDA:SDA:
- +1 yıl
@Blastoise oğlum ciddili yapma l*n böyle istemsiz oluyo vallahi bak yapma :D kaldır şunuda :D
- +1 yıl
ulan oğlum :SdaS:AS:Ds ya kaldır şu suyun altındaki fotoğrafını yemnle geberip gidecem :D
- +1 yıl
@Blastoise etiketlemiyi unutmuşum sad:d
- +1 yıl
@Blastoise senin bu yaptigin yaziktir gunahtir :zd
- +1 yıl
@Blastoise o ney laaaan :D
- +1 yıl
vay anam vay iyiymis @Blastoise cigiiiiiiim :D kaldir su fotofragrafi :D
- +1 yıl
bilmiyorum filmlerde birini. bogarak oldurseler ya da iste suya bastirsalar ya da. boyle havuza dalsalar istemsiz tutuyorum @Blastoise
- +1 yıl
tam hatirlamiyorum b12 eksikliginden kaynaklananan unutkanligim var uGunum olim telefondayim mesaj atsana ya :D @Blastoise
En İyi Cevaplar
kelmi olak yani :D
431 Yorumla
+1 yılBir zamanlar ABD de zencilere yapılan ırklık vardı sürekli hor görülür aşağılanırlardı. şu an farkındamısınız OBAMA bir zenci ve ABD yönetim başkanı. Bu sözde öyle kadınlar 60-70 yılları hor görülüyordu şimdiki zamna bakarmısın bir çok konuda aklı kısa dediklerimizden akıl almaya başladık... :)
00 Yorumla
+1 yıl30-35 yaş aralığına sahip bir insanın sorduğu bu soruyu benim 5 yaşındaki yeğenim sormaz. Zekanın cinsiyeti olmazken uzun saçla ne bağlantısı var? Keşke uzun saçlı kızların yarısı kadar zekaya sahip olsaymışsın, kesinlikle şu an olduğundan daha akıllı olurdun
41 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
+1 yılŞehir efsanesi cümleler çıkarılmış bazılarıda bunu önemsemiş dikkate almış.
Aklı kısa denilen kadınlar erkeklerin tüm işlerini ellerinden almış bulunuyor 2014 itibari ile.
Saçı kısa aklı kısa erkeklerimiz bunu göz önüne almalılar :))19 Yorumla- +1 yıl
İş imkanlarını ele geçirmek şeytanice birşey mi sence evet biz kadınlar şeytani ruhlara sahibiz bizi kestiremez kimsecikler ama iş konusu tamamen hakla ilgili ve zeka ile.:)
- +1 yıl
Öğretmenlik benimki başkalarını bilemem kariyer açısından bakarsan gerçekten ele geçirildiniz kadınlar tarafından bunu kabul etmek zormu gerçekten.
- +1 yıl
Teşekkürler sizinde kutlu olsun :)
- +1 yıl
Edebiyat Öğretmenliği:)
Simdi oyle bisi demisin ki kardes olmamamis kadin cehhendem de bile seytan erkekler cehhendeme atiliyomus seytan atin bu odunu atin bu odunu diyomus kadin gelince seytan onunu iliklemis ustat hosgeldin demis yani akli kisa deme seytan bile bunu diyosa sen dusun artik 😄😄
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 503 cevap paylaştı. "Erkeklerden neden hep..." sorularını açan bayanlara tepki olarak açtın sanırım. Tebrik ediyorum :)
*iç ses* Hemen isyanlara bağlamışlar.11 Yorumlabircogu icin gecerli deyil ama Kimilerindeki ego tavan yaptıgı icin tek derdi kendi Güzelligidir Egosunu tatmin edemeye calışanlar aklı kısa olanlar ama bu bir cogu kadın icin asla gecerli deyil.
26 YorumlaKızları sözlerinizle küçük düşürdüğünüzde siz yükselmiyorsunuz. Kadınlar toplumun temelidir kadınlar aptalsa o halde siz sizi canını feda edebilecek kadar seven ve en iyi şekilde yetiştirmeye çalışan annelerinizi de aptal olarak görüyorsunuz. Unutmayın ki soyunuzun devamı için o küçük gördüğünüz aklı kısa dediğiniz kadınlara muhtaçsınız ve bir gün o kadınlardan birisi sizin aklınızı başınızdan alacak..
155 Yorumla
+1 yılSaçma bir soru, yaşına yakıştıramadım. Saçı uzun aklı kısa sözü, eskilerden günümüze gelen bir tabirdir. Sebebi de o zamanlar kadınlara eğitim imkanlarının erkekler kadar çok verilmemesi ve bunun neticesinde de kadınların erkeklere oranla daha cahil görülmesiydi ama tabi günümüzde durum böyle değil. İlimle beslenen akıl verimlilikte cinsiyete bakmaz.
10 YorumlaO yaşlilarin uydurduğu bişey saç uzun olunca güya vitamin akla değil saça gidiyormus
12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yıleşegın zıkınden dolayı dedıgım ıcın benı kınayanlar varmıs duydum kı
ama bu sefer cıdden esegın zıkınden dolayı
bu ne sacma sacma sorula boyle :ASD:Fg:34 Yorumla- +1 yıl
âhahah :DD laf soktu^^
ıstedıgını soyle
boyle bı soru soranın cevaapları umrumda bıle olmaz bayım - +1 yıl
he he tamam :AS:DFGH ahahah
+1 yılKızlar istedikleri kadar zeki olsun ama bir yerlerde, bir şekilde mutlaka hata yapacaklardır. .
21 Yorumlabir ara bu soru aklıma gelmedi değil alışveriş hesap kitap süccaciye bohcacı diyince akan sular duruyor sankim
11 Yorumla
+1 yılbunun için üye olmuş l*n resmen hahahahah :D kendinde yok ya pskolojik rahatsızlık duyuyor olmalı
61 Yorumla
+1 yılIslerine oyle geldigi icin yoksa adami dereye goturur susuz getirirler
21 Yorumla
+1 yılBizim mi aklımız kisa? Haha biz şeytana bile pabucunu ters giydiririz be : P
219 Yorumla- +1 yıl
Bilgi ve kültürüne guveniyosan hodri meydan. Seni 3'le çarpar 5'e bolerim canım benim @Blastoise
- +1 yıl
Kusura bakma takip etme gibi bir alışkanlığım yok. Sorunu gördüm. Ama genelleme yapman hiç dogru degil. Insanin kendini gelistirmesiyle alakali bir durum. Bilgi sinirsizdir. Ben çok biliyorum demek yanlış olur. Ama bilgime ve genel kültürüme gerçekten guvenirim.
@Blastoise - +1 yıl
Düşüncelerimi yazdığım yorumu telefonum göndermeyi başaramadı. Yinede tanışamadığımıza üzüldüğümü belirtmek isterim. Umarım söyledikleriniz, bende oluşan beklentiyi karşılayacak kadar vardır. Ve yine umarım ki hayat size en az sizin kadar zeki ve kültürlü olan insanları taşıyabilir..
Yavşamaya çalışmıyodum. Aman ha yanlış anlamayın.. - +1 yıl
Teşekkür ederim iyi temenniniz için. Dilerim hayatta size aynı beklentide birini çıkarir. Iyi geceler.
@Blastoise - +1 yıl
Bana mi dedin kardeşim diye? :)
- +1 yıl
Yaş aralığıni baz alınca gucendim birden. Ama arkadaşa başlayınca vazgeçtim :)
- +1 yıl
Estağfurullah. Hatice neticeyi degistirmiyor. Yaslaniyoruz. Iyi geceler.
Sacim uzun diye illa aklim kisami olacak hem sac hem akil uzun olsa olmuyormu:)
13 Yorumla
+1 yılKızların aklı bir karış havada olur o nedenle kızlardan iyi bir hakim, yönetici , siyasetçi çıkmazzz!!!
21 YorumlaErkeklerin saçı kısa diye aklı uzun mu sanıyorsun sen hahah Türkiye de yaşıyorsun bak etrafına zeki insan bulursan öp başına koy
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı hemcinslerimin cevaplarına ben bile güldüm. Saçla aklın. Akılla cinsiywtin hiç bir alakası yokken bu kadar ciddiye alma neden? Neyse kısaca kadınlara kurnaz vs derken kadınların ne kadar zeki olduğunu kendiniz söylüyorsunuz zaten
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMalesef genelleme değil ama. Genelleme yapma erkeklerde de aynı şey var çünkü. Cinsiyetle alakalı değil kısaca
Demek ki saç ve akıl ters orantılı :P Yani öyle bir soru sormuşsun ki bence genel konuşmamalısın :)
05 Yorumla- +1 yıl
Hayır alakası yok yani sen öyle bir konuşuyosun ki kaldı ki senin annen de bir bayan annene bunu yakıştırıyosan eğer sana söylicek laf bulamıyorum ve hiç bir insan bak kadın da demiyorum hiçbir insan bir başkası yüzünden hiç haketmediği bir damga yiyemez, yani sen belli bir kesim yüzünen bütün kadınlara laf atarsan yobaz olursun cinsiyet ayrımı yapmış olursun, Bence aklın cinsiyeti yoktur mesela sen böyle bir soru sorup, böyle cevaplar vererek kendi seviyeni, IQ'nu belli etmiş oldun...
- +1 yıl
Ya işte sende zerre kadar akıl olsa bu olaya cevap vermezdin bu bir ikincisi annelere saygım sonsuz ama değildir ki annelerde çok akıllı bir seviye taşıyor aklı olsa ki onlar şimdi aklımız olsa hiç evlenmezdik diyorlar genelde ama sen bunu ayırt edebiliyorsun bilmiyorum sonuçta akılda sorun olan ve test sonucuna bakılırsa sen benim zerrem kadar olamazsın arkadaşım
- +1 yıl
bence ilk olarak mantıklı cümle kurmasını öğrenmelisin, aklım olmadığından değil cinsimi savunmak istediğimden cevap verdim bu soruya, öyle şeyler söylüyosun ki söylediklerinde hiçbir mantık yok gerçekten yani ''Aklımız olsaydı hiç evlenmezdik'' diyorlar, diyorsun ama bunun mecazi anlamda söylendiğini, hiçbir gerçeklik payı olmadığını anlayamıyosun ayrıca bu söylenenin senin iddia ettiğin konunun ispatı olabilecek bir değeri bile yok ve senin zerren kadar olup olmadığımı bilemezsin çünkü beni tanımıyosun, ayrıca madem o kadar ''zeki'' olduğunu iddia ediyosun o zaman yaşının, zekanın, aklının olgunluğuyla davran buraya çıkıp saçma sorularla kendini rezil etme çünkü bu hiç zekice bir davranış değil yani bunu akılsız olarak nitelendirdiğin insanlardan duymak biraz gururuna dokunur değil mi insanın?
- +1 yıl
''En iyi cevap'' olarak seçtiğin bayanın altına yazdığın yorumları da okudum, başta bende dalgaya vurmuştum ama aşağıda başka bayanların yaptığı yorumları vs. okuduğumda çok sinirlendim, yanlış anlaşılmak istemiyosan kendini doğru ifade etmeyi öğrenmelisin sen eğer böyle ters ters cevaplar verip insanlara laf edersen böyle bir tepki görmen gayet normal orada böyle cevap verip burada farklı bir cevap vermende hiç hoş değil.
o deyim gerçek olsaydı kadınlar gerizekalı erkekler akıllı olurdu ama maalesef :)
114 Yorumla
+1 yılErkekler de akıllı olabilir, kadınlar da.
Kadınlara asla akılsız veya daha az akıllı asla denilmez.
İnsan insandır, herkes şahsıyla değerlendirilir.21 Yorumla- +1 yıl
Bazı hemcinslerin aldıqları kararlarla zəkaları konusunda karşısındakileri şüpheye düşürüyor
Öyle bir şey yok, zeki insanların çevresinde zeki insanlar olur.
11 Yorumla
+1 yılAsil akli kisa olan bu sorulari ciddiye alanlar. Kadin erkeğe, erkek de kadina muhtactir. Neyin tartismasini yapıyorsunuz? İki cins birbirini tamamlayandir.
01 Yorumla
+1 yılaklımız kısa değil ki pardon sen kendinle karıştırmışsın bizi?
05 Yorumla- +1 yıl
tamam =^-^=
- +1 yıl
sen uyumazsın umarım :D
+1 yılen aptal dediğiniz kız bile sizden daha zekidir bayımm kzlar gercek zekasını gstermez
05 Yorumla- +1 yıl
erkekler oyle sansin onlar icin. susleniyomusuz hahh..
kendine guven denen bise var dostum - +1 yıl
Zekasını göstermezmiş sesli güldüm 😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendiyle problemi olduğundan nereye saldıracağını bilemeyen ne çok zavallı var. hey yarabbi'm..
31 Yorumlabir kız vardı ünide bana 5li combo yapmıştı kızın zekasına hayran kalmıştım ah ah aklıma geldi gene :/
10 Yorumla
+1 yılYok öyle bir dünya :D zeka önemli ve onu geliştirmek senin elinde :D
01 Yorumla
+1 yılİkisinin arasında orantı kuracak kadar kısalmadı aklımız çok şükür.
10 Yorumla
+1 yılSizin hem sac hem akil kisa. O nolcak? bir gunde bunu konusalim bak.
11 Yorumla
+1 yılBeyin gelişiminde etkili mineraller saçta kullanıldığından...
11 YorumlaAKlı kısa olan sizsiniz knkss biz bir erkege tum malimizi mulkumuzu kaptırmıyoz :d siz calisiyosunuz bide alisveriste dusunmeden harciyoruz filann ohh
00 YorumlaYorumları Okudum Lakin Sorun İster Ciddi Olsun İster Olmasın Bu Şekilde Kızları Küçük Düşürme Görüntüsü Oluşturuyorsun.
25 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaklıma şeyi getirdin bak tam hatırlamıyorum ama erkekler neden kızlardan zeki değil falan gibi bir şey vardı açıklamasıda beyinleri nden bir parça alınıp penisleri varmış gibi bir şeydi neyse uatmıyorum anlayan anladı
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılahahahaha kardeşim iyi misin sen benim bahsettiğim bilimsel bir şey değil :DDD
Cevap sahibi+1 yıl+ben sana bilimsel konuştun demedim
+bilimsel kelime geçmemesi o cümlenin bilimsel olmadığı anlamına gelmez
+mesela pi sayısının bir milyarıncı sayısı dokuzdur bu bilimsel bir şeydir
cidden sıktın uzatma senin gibiler yüzünden insanda beyin kalmıyor tamam sen haklısın
31 yaşına gelmişsin böyle bir soruyu soruyorsun :)
Senin de saçın kısa aklın daha da kısa..10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok akıldan kafanda saç kalmamış. Akıllı insanlarin aptallarla bir olmasına karşıyım akıllı biri bulmalisin yani erkek.
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTürkçe biliyor musun :D
Cevap sahibi+1 yılHaahaha :D
Cevap sahibi+1 yılAhahaha şeker oğlan :D
Cevap sahibi+1 yılOğlan kelimesini yanlış anlama kanks sadece kullanmayı seviyorum yoksa seni tanımıyorum :D
Cevap sahibi+1 yılSmiley sana benziyor kanks :D
Cevap sahibi+1 yılHakettin ama kanks kabul et şimdi :D biz olmasak napacaniz len :D
Sizim akliniz ve saciniz da kisa oldugu icin farkindalik yaratmak istemislerdir :)
57 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle sana katılıyorum :):):)
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki erkeklerin neden hem çükü hemde de aklı da kısa?
56 Yorumla- +1 yıl
Sana çükü kısa olanlar denk gelmiş.
Cevap sahibi+1 yılİlkokul 5 terk resmen ya hahaha :D kurdugun cumleler ve sorundaki asır birı sekilde aciz ve beyinsiz biri olduğunu gösteriyor. bir psikologa görün derim normal değilsin
Cevap sahibi+1 yılDüzelmen için dua edicem emin ol umarım normal bir insan olabilirsin. Yorumuna gelince de biz normal insanlar icin işe gitme vaktinsen git uyu düzelmeye çabala derim. Kolay gelsin Allah yardımcın olsun işin zor
+1 yılŞu karşı cinsi rencide eden küçük düşüren söylemlerden vazgeçin bir * ya. En çok kızlar yapıyor bunu ana avrat sövüyorum her seferinde.
13 Yorumla- +1 yıl
O onların hıyarlığı salla gitsin
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. saçım da aklım da orta, zekiyim iddiam yok :D
26 Yorumlabilim açıklamasını henüz bulmadı :D
11 YorumlaKisacik saclariniza 2 saat ugrasarak bunu da kizlar begensin diye yapacak kadar akillisiniz!
21 Yorumla
+1 yılAkıl ile saç arasında bir bağ kurabilecek kadar boş insansın
16 Yorumla- +1 yıl
Madem bir kıyaslama yapacaksın; git ananın aklını kıyasla sacıyla. Mantıgına mı tecavüz ettilerde boyle sacma salak önermelere kafa yorcak bir cocuk dogurdu? Şimdi sil akan salyalarını ve kendi çöplüğünde havla. Hadi canım hadi selametle
- +1 yıl
Hadi bakalım daha da düşür seviyeni de ks ahalisine saçı kısa aklı kısa deyiminin baş örneği olduğunu göster :) biri şu çocuğa saç ektirsin gelip burada laf sicmasin
- +1 yıl
Pardon canım altta kalmak? Evelallah, kuş kadar beyni olan si kik si kik cümleler kurup laf soktuğunu zanneden bir yarim akillinin laflarinin altinda kalmam.
ee sendede doğru orantı var sacında kısa aklında kısa ukalaya bak soruya bak ya kendını ne sanıyosan
04 Yorumlasırf kız düşürmek için bu soruyu açtıysan demek ki akıllı olan degil ama aklı yöneten kadındır
11 YorumlaOlmayan akıl kısa olurmu?
33 Yorumla
+1 yılAklı saçına göre kısa olabilir :) ama canım sizinkilerden kesinlikle daha uzun bir aklı var :-*
09 Yorumla- +1 yıl
Oran orantı bilgin olsaydı anlayabilirdin , açıklamam şu an sana çok zor ve zamanım yok
- +1 yıl
alemsin :D
- +1 yıl
aynen de sen niye takıyon bu kadar kızları kafana be
- +1 yıl
bilmediğin yerden sordum sanırım , iyi geceler
+1 yılBu cinsiyetle ilgili bir durum değil, gereksiz bir genelleme olmuş bu.
01 Yorumlaerkeklerin de genelde zurnası uzun ereksiyonu kısa oluyor. ona napacaz dayııı.)
00 YorumlaDorulan sorulardan verilen cevaplardan belli olmuyor mu kaddesim?
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılVallah canim benim bildigim akli kisa olanlar kizlar degil, erkeklerin akli kisadir :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKozloron nodon soço ozon oklo koso
bütün erkekler akıllı ah nasıl unutmuşuz31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpeki neden erkeklerin saçları kısa başları kel sikleride 1 metre
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbabam yok, abim yok, annem de yok
Cevap sahibi+1 yılbir kız kardeşim var
+1 yılUyandirma kimseyi birak oyle kalsinlar bu halleriyle bile bas edemiyoruz zaten.
00 Yorumla
+1 yılsiz erkekler neden bu kadar geri zekalısınız ya. s. s
00 Yorumla
+1 yılo dedigin benim için gecerli degil sacım kısa aklım uzun
00 YorumlaHer cinsin yalnız bişisi uzun olması adalet timsali
00 Yorumlagenelleme yapılamaz sana öyleleri denk gelmiş şanssızsın
00 Yorumla
+1 yıl:))) senin bu soruyu yazmanla kendinin ne kadar zeki oldugunu gosteriyon akkıllım
00 YorumlaSaçların uzayınca beyinden beslenmeye başlıyo :D Ondan hep ondan
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılneden ailenden bir kadına sormadın da bu kadar zahmete girdin
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyoo alınmadım sadece cevap verdim sen neden agresifleştin ki
- Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler