Güncellemeler
1 yıl
Kızlar neden hepsi kısacık?
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Annem 50+ yaşında o bile 1.65 boyunda ve eminim burada cemkirecek kızların hepsi annemden kısa olacak 😀 kabaca bir aralık vermem gerekirse 18-30 yaş arası kızlar neden çoğu hobbit?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gıda fiyatlaırı uçtu. Çocuklar yeterli etle sütle beslenemiyor.
O da doğru
Doğru beslenememek aileden gelen genler kimse nin kendi tercihi değil böyle yani yapacak bişey yok
Yok be abi sen uzun oldun için fark etmiyon bence 160 ım ben çogu kız benden uzun
Valla bende anlamiyorum erkeklerin ortalamasi 180 diyorlar ama kendi ortmalari 160 dhjdjd 20 cm cok fark
Anandan kisayim ama çemkirmiyorum
İşte sorun bu. 50+ kadın çoğunuzun tepesinden bakıyor. beslenmiyor musunuz nedir arkadaş..
Ben küçükken emmemisim.
Bence yanlışın var şimdiki yenisil kızlar uzun
Sokakta tam tersini görüyorum
Derde bak kıyaslamaya bak ne denir ki şimdi
Yerinde bir kıyas gayet. Yeni nesil kadınlar gittikçe küçülüyor x kuşağı kadınlar y den y kuşağı kadınlar Z den daha yapılı endamlı. Z den sonrası ne olacak çok merak ediyorum hobbitte doğru bir evrilme var türk kadınında
Bu bir kıyas değil :) yetenek meziyet sen sadece boya bakarsan senin boy değil de kafa hobbitmis derim Madonnasi Shakira si neler var boyu kisa olup neler yapabilen senin kızın bunlardan da kısa olur güzel eleştiriler bunlar aferin
Özür dilerim annenden kısa olduğum için
Genetik bunlar