Selamlar. Özgün olmak herkesin harcı değil maalesef çünkü çap bellidir kasmamak lazım.. :D Vermediyse Mabut neylesin Mahmut.. 😂 😜

Çok şaşırma ne ki bu daha :D
#smell

Selamlar. Özgün olmak herkesin harcı değil maalesef çünkü çap bellidir kasmamak lazım.. :D Vermediyse Mabut neylesin Mahmut.. 😂 😜

Çok şaşırma ne ki bu daha :D
#smell
Taklitler aslını yüceltir derim ve sadece güler geçerim. çünkü biri beni taklit ediyorsa kendi olmayı başaramıyor demektir bu yüzden o kişiye sadece acırdım. ya da beni kıskandığını düşünürdüm. her iki türlü beni ilgilendirmezdi yani ben sadece kendime ve kendi yaşantıma bakardım. beni taklit edenler ise beni taklit etmeye çalışarak zamanlarını kaybetmeye devam ederlerdi sadece.. keyifli geceler :)
Sinir oluyorum. Eskiden burada bir fenomen hanımefendi vardı.. benim profilime girer iki üç hafta önce sorduğum soruların aynısını alır sorardı 😊 birebir kopyalamadığı için de gayet özgün bir soru gibi kabul edilip süper soru seçilip ayın fenomeni cart curt olurdu 😂 hey gidi günler
Gülerim. Benim taklidimi yapıyorsa kişi muhtemelen kişiliği oturmamış ve özenti olarak kalmış biridir. Bu durum benim açımdan oldukça eğlenceli bir durum olur. Onun haricinde ilgimi yalnızca kısa süreli çeker kendi haline bırakırım. Taklitler asıllarını yaşatmak için varlar sonuçta
Taklitler aslını yaşatır der keyifli keyifli ✌️gülerim 😂
ahah keyifli olmak mühim sloganım bebeim biliyorsun 😂😂 🤘
ahah 🤣🤣 o zaman sigara
Cevap
43Cevap
Taklitler aslını yaşatır
Selam gadası 🙃
Benim için eğlenceli bir durumdur
Basitlik derim. İyi bir şey görür benimseyebilir insan. Ama tamamen ben olmaya çalışıyor ise bu yanlış.
Beni gözünde çok büyüttüğünü ve idolü olduğumu. Gülüp geçsem de çok sinir eder. Çünkü bana benzer birilerini görmek istemem. Ya gerçekten benimle aynı yapıda olmalı ya da bambaşka fikirde, yapıda biri olmalı ¢
Dalga geçmek için yapılıyorsa tabi ki de tepki gösteririm. Zamaninda yapılmıştı. Eger sevdiğim biri ve dalga geçme amacı yoksa beni güldürmek eğlenmek içinse bende gülerim sorun yok 😊
Sadece gülerim.
Taklit aslını yüceltir derler ya.
Ama bir yandan da üzülürüm.
Bu insanların kendine ait fikri karakteri ya da düşüncesi yok mu benim hareketlerime davranisima takilmis diye.
Bu kişiye göre ve yapılış tarzına göre değişir gıcık gıcık yaparsa sinir olurum dozunda yaparsa ne ala
kötü düşünmem cumkuy beğenilen taraflarım varki bunun aynısına ulasma ihtiyaci olduğunu düşünürüm. kotu düşünmem yani
Yapan kişiye göre değişir. Güler geçerim ama çoğunlukla. Eylenceli.
Özenen çok çözen yok iyisiniz ama yeterli değilsiniz.😀
çok zor be ama denemeye devam etsinler belki tırnağımın ucunu benzetebilirler
Demek ki doğru yoldayım =) takibe devam =)
alıştım aytık ya takmıyoyum bırakayımda uğraşşınlay boşa kürek şallayacaklay. dd
Düzgün yapıyorsa sorun yok ama taklidimi köyü yapıyorsa düzeltirim
Çok yapsınlar.
Dünyanın buna ihtiyacı var.
Burada bir kaç çapsız zamanında çok taklit etmeye çalışsalarda beni cokkkkk zor
Ne amaçla yapılırsa yapılsın hoşlanmıyorum, lakap takılması bile beni sinir ediyor.
Aslının yaşatıldığını😀
Taklit edilmek herkese de nasip olmaz aslında, o yüzden iyidir bir de, taklidinin yapıldığı konudan ders çıkarmalı insan.
Neyimin taklit edildiğine bağlı olarak tepkim de değişir elbet.
Bir şey düşünmem hoşuma gider
Hayır kardeşim benim gibi olmaya çalışıyor ama sinir oluyorum çünkü tarzımla kokumla vs tek olmak istiyorum
Hiç ama hiç hoşlanmam ve onun bu yaptığın doğru olmadığına dair hali Bereketim ne davranışlarımda kelimelerimle belli ederim
Taklitler aslını yaşatır 💯 gülerim valla wjwjj
Taklidimin yapılması hiç hoşuma gitmiyor
Alışığım bu beni çok güldürüyor
Benim taklidim yapılmaz gardaş🧔😄😄😄😄
Hiç bir şey düşünmem yapan düşünsün
Çok da kafa yormam.
Taklitler aslını yaşatır 🥂
Gıcık olurdum
Taklitler aslını yüceltir derim
Sinir olurum😄
Bende taklidi yapılacak bir özellik yok
Sinir bozucu olabiliyorum bazen, çokta kırıcı
Taklitler aslını yaşatır der hoşuma giderdi. ;)
Hiçbir şey gülerim sadece 😄
En fazla kahkaha atarım.😄
Sinir olurum
Yapılış şekline göre değişir.
olmamış yapamamışlar diye düşünürüm
Güler geçerim çok da şey etmem
Gülümserim, pek dert etmem.
Taklidimi yapacak kişi önemli tabi samimi olduğum biriyse güler geçerim tanımadığım biri ise ezer geçerim
Dötümü yesinler
aahah :D totoma kıyamam
Beni taklit edecek kisi daha doğmadı
Genelde bu dertten muzdaribim.
Dogru ilerlediğimi ve başarılı olduğumu
Üzülürüm
Başarılı olduğumu.
Sevinmem.
Kıskanclık
Başkasına yapılınca komik ama bana değil
Taklit edilmek örnek alınmak gelmesin hoşuna gider
Hoşuma gitmez.