Ne düşünürdünüz karşı taraf size böyle gelse?

Daha önce sormuştum ama yine sormak istiyorum.
Haftalar öncesinden hatta aylar öncesinden kalmalı plan yapmıştık. Benim önüm boşa çıktı buluşma zamanımız geldi. Ben okuyorum o çalışıyor. Hep onun şehrine gittim mesefe otobüsle üçbuçuk saat. her gittiğimde de illa bir sebepten onu bekledim terminalde. Yani bir şey benim tarafımdan kayıp olmuyor ama onun tarafından kayıp olarak değerlendiriliyor.
200tl cebimizden çıkacak kişi başı aydına günü birlik gidersek. Baş başa olamayacağız değmez diyor. Yahu kaç aydır görüşmemişiz hasret gidermek istemiyor musun sen? Ben sırf hasret gidermek için şehrine geldim, annenle tanışmak istememe rağmen sülalenle tanıştım. Yani 200 lira için de eh yani.
Şimdi de mesaj atmış madem buluşacağız 200 gidene kadar 350 gitsin kalmalı yapalım.
Bir de diyor ki beni suçlar mısın eğer görüşmezsek, niye suçlayam dedim beni görmek istemiyorsun diye seni nasıl suçlayabilirim ya da imkanın yok diye
dert ettiği şeylerden biri de bu yani.
Güncellemeler
+1 yıl
cinsellik sadece o istemiyor. Zaten iletişimimizin doğasında var ama biz evlenmeyi de düşünen insanlarız ciddiyiz yani. Okulum olmasa şu an evliydik
Ne düşünürdünüz karşı taraf size böyle gelse?