Ağır başlı, hanım hanımcık gerçekten karakter sahibi bir kadınım ne iş hayatımda ne özel hayatımda tutunup mutlu olabildim. Hatta işyerlerinden böyle biri olduğum için ilk çıkarılan ben oldum. Günümüzde bunlar neden para etmez oldu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence öyle düşünmeyin. Altın ve ince işçiliği olan bir parçayı hurdacılar çarşısına götürdüğünüzde sadece altın değeri verir. Hiç bilemeyen biri görürse sadece metalden der geçer. Bu işin sarrafı ile karşılaşır ise paha biçilmez. İnanın bu kişilik yapınız değerli sadece toplumun hassasiyetleri azalıyor. Mesela birileri ile birlikte olmak, günü yaşamak önemli değil insanlar için ancak iş evliliğe geldiğinde ise siz ön plana çıkıyorsunuz. Bu seferde gelenlerin çoğu eskiden her haltı yemiş insanlar oluyor. Hayat bazen çok çetrefilli geçer ancak sonrasında güzel şeyler her zaman gelir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSöylediklerinde o kadar haklısın ki hislerime tercüman oldun. İstenmiyor çünkü kullanamıyorlar
Ama sadece ağırbaşlı kişilere özgü bir durum değil bu. Birçok insan bu durumu yaşıyor erkek olsun kadın olsun
Şöyle ki ben kendimden örnek vereyim karakter olarak ben sessiz sakin bir yapıya sahibim bazı insanlar ileri geri konuşur içime atarım bir şey söylemem yapım böyleydi yakın bir akrabamız beni çok seviyordu Bana kıyamıyordu. kıyamıyordu diyorum çünkü değiştim. Artık kıyıyor 😅iki gün önce o şahısla kavga ettim
şu an benden kötüsü yok adiiiiyim kötüyüm cesaretsizin tekiyim bla bla bla hani ne oldu beni seviyordu kızı gibi görüyordu. Biraz konuşmaya başlayınca değişti her şey diş geçiremeyeceğini anladı. kullanamadı beni maalesef evdeki hesabı çarşıya uymadı.
Uzun lafın kısası insanlar kullanılabildikleri kişiyi etrafında tutarlar ona köstek değil destek olurlar...00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKarakterinden ödün verme. Seni özel yapan sen halin. Kendin gibi birisine rastlayıncaya kadar umudunu sakın kaybetme. Farklı olduğun için kendini daha çok sev 🫶🏻
Kendi benzerlerime rasladığımda nasıl mutlu oluyorum anlatamam. Resmen umutlarım yeşeriyor. Böyle kal, çünkü sana da hayat bir gün gülecek. Yüzünü güldürecek Sadece sabırlı ol. Dünya bu kadar sapıtmışken, kıymetin bilinecek. Uyumsuzluk yaşadığın iş yerleri , bil ki senin için hayırlı değil. Çok daha iyi iş imkanına, seni anlayanlara denk gelmeni dilerim.
20 Yorumla
Bence ağırbaşlı olduğun için işten cikarilmamissindir başka bir neden vardır. İsin eğer eğlence sektörü falansa normal ama diğer türlü ise bence biraz kendinde de problem olabilir.
Ağırbaşlı tanımı çok geniş bir tanım. Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki sen verdiğin değerin karşılığını alamıyorsan karşındaki insanlar değerli hissetmediği içindir. Çünkü kendini seven biri onu seven sayan birini hayatına alır, çizgileri bellidir.
Sevinmelisin, çünkü seni seçecek kişi herkes gibi olmayacaktır, o da senin gibi ona kıymet verecek birini arıyordur.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
101
Cevap
156Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAğzın laf yapıp insanları pofpoflamadığın için. İnsanlar egoları okşansın istiyor ve bunu her insan yapmıyor yapmazda. Herkes işine geleni sever ve yanında tutar.
Senin karakterin ne ise öyle ol, değişme. Taş yerinde ağırdır, ben ağırbaşlı insanları severim. Senin yolunda yanlış yok, hiç bu durumu büyütüp sorun etme. İnan değmez, kimseyi memnun edemezsin.
Konuşursun, cıvıl cıvılsındır yalaka derler.
Sessiz, sakinsindir sinsi derler ve güvenmezler.
Bla
Bla
Umursamamak lazım.
42 Yorumla- +1 yıl
Bide ben öyle hiç görmüyorum genelde herkes soğuk dışarda zaten bilerek bilhassa öyle yaptıklarını bile düşünüyorum hatta. Ki cıvık insanı kimse hesaba almıyor nerde soğuk kendini beğenmiş birisi var onu bisey zannediyorlqr
- +1 yıl
Bende mesela bana bazen ne kadar güler yüzlüsün diyorlar senin gibi kızlar hiç gülmüyor diyorlar bunu övmek için söylüyorlar aslında ama benim hoşuma gitmiyor aslında derin düşünüyorum.
- Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı.
u +1 yılBen eğlenceli kadınları seviyorum. nazik ve güler yüzlü komik olmalı, aşırı ciddi kızı sevmiyorum
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence isteniyor.
Daha açık konuşayım.
Ben istiyorum.
Bu şekilde davranan kişilerden bir karşılık bulamıyorum.
Elimden gelenden çok fazlasını ortaya koyduğumu düşünüyorum çünkü bir adam olarak yapabileceklerim gerçekten kısıtlı.
Açık ve net tabiri caiz ise tak tak direk yüzüne karşı konuşmak istiyorum ama adına cesaret mi diyelim ortamın kötü olması mı genel olarak toplumda erkeğin kötü bir itibarı var. Haliyle bu durumda kadın korkuyor.
Şans beklemekten başka seçenek kalmıyor.
Onu da hak ettiğimi düşünüyorum.
Herkese potansiyel tacizci tecavüzcü şiddet yanlısı olarak bakılıyor.
Kötü bir önyargı var.
Tek başıma dedim ya ancak bu kadar oluyor.
Birazda elini maalesef taşın altına koyması gereken kadın.
Bu suçlamak hata sadece kadında diye göstermek yanlısı tabi ki değilim. Bu şekilde yazmis olsamda.
Erkek cinsininde belki kadından fazla hatası var.
İşte bu durumda erkek ile adam arasındaki fark ortaya çıkıyor.
Bakmak ve görmek ne kadar basit dimi arasındaki anlam farkı aynı birbirine yakin olduğu göründüğü kadar farklı.47 Yorumla- +1 yıl
Yine bir destan patlatmisim benim kitabı cikarsam buraya koysam satılır mı?
- +1 yıl
Çok doluyum çok.
Yanlız sevgilim eğer bir gün olursa ona simdiden bir çift lafım olacak.
Çok şanslısın.
Tanıdıkça inanamayacaksin.
- +1 yıl
İnstanız var mııı
- +1 yıl
Buraya mı yazıyım
- +1 yıl
Yoo
- +1 yıl
@Naberbebekkss buraya mı yaziyim
- +1 yıl
İstek gönderdim evet var
Çünkü kadın yozlaştı. Kadının en mahrem yerlerini otobüste, markette bile görüyorsun. Parasız, tipsiz erkek bile kadınlarla seks yapıp üstüne para alabiliyor. O kadar basitleşti.
Evlilikte ev hanımları yemek, temizlik yapmıyor ama erkeğe her sorumluluğu kitliyor.
Evlilikte çalışan kadın parasını sadece kendine harcayıp sorumluluğu erkeğe yüklüyor.
Eskortluktan, fuhuştan yakalanan kadın polisler bile çıktı.
İnternete hergün onlarca liseli gangbang videoları düşüyor. Ve gizli çekim değil.
Bu kadar şımarıklık ve ahlaksızlık yeter.9138 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Hayatgercek Aşırı red pillci o yüzden.
- +1 yıl
- +1 yıl
Yaygara olsa keşke, gerçekler hoşuna gitmesede böyle
- +1 yıl
Gerçek senin canının yandığı ve bir kadın yüzünden tüm kadınlara düşman olduğun
- +1 yıl
Yalakalık yap diyen yok ama bu kadar hıncını da kusma hepsi bu...
- +1 yıl
Artık seninle tartışmak istemiyorum çünkü her yorumun ortada, boşuna konuşuyorsun. İyi akşamlar
- +1 yıl
adam olup kadınlara bakmasanız böyle olmazdı ama aileniz sizi yetiştirmesini bilmiyor iť gibi sıçıp salıyor
- +1 yıl
O yolun yolcusu olmuşlara anlatıyorsun bunu anlatamazsın boşuna yorma kendini bunların hepsi combo olmuş😆eskiden aykırı olanlar gün geçtikçe normalleşiyor eşini boynuzlamak bile trend olmuş kendilerini değersizeştiriyorlar başka bir şey değil
- +1 yıl
eşine sahip çıkmasını bil o zaman
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan iki kuruşluk zekan ile yoruma zıplamayın muhatabım değilsiniz. Eşim yok benim evli değilim. Boş yapma kaybol. Eşin sana bayağı sahip çıkıyor belli oluyor ayrıca bu tarz fotoğraflar ile burada takılmandan😆
Mantığa bak eşine sahip çıkamıyor dlye arkasından iş çevirmek mi gerekiyor gevşekliğinize nasıl kılıf uyduruyorsunuz🤣 - +1 yıl
dedi aldatmak için her fırsatı kollayan erkek cinsi hayvan ne o gerçekler zorunuza mı gidiyor sen ilgi gösterme kaba ol sonra aldatıldım diye zırlayın evli değilsen nerden biliyon herkesin aynı olduğunu sırf laf olsun diye konuşuyorsun zavallı erkekler her b0ku yerken yorumlarda desteklemesini biliyorsunuz kendi kuyunuzu kendiniz kazıyorsunuz kendi düşen ağlamaz ama
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan seninki seni boynuzladıysa senin kadersizliğin bir başkasına bu şekilde bir ithamda bulunamazsın tanımadığın birine git hıncını seni boynuzlayandan çıkar başkalarına sarma😆 ağlamıyorum çok şükür sap gelip sap gidicem halimdende memnunum çok şükür siz kendi derdinize yanın👍
- +1 yıl
daha beni aldatacak kişi doğmadı öyle olsa cinayet işlerim zaten hapis mapis germez beni, ben genel olarak bahsettim bunun için haberlere bakmak yeterli 1000 tane örnek dizerim buraya hem sen başkalarını genellerken iyiydi hayırdır aynısı sana olunca mı sıkıntı çıkıyor ne o. Kimse sana bakmamış bunla övünüyor kimse sana bakmadıysa vardır bi defo ni de öyle düşünmek lazım
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan ötüyorsunuz bol keseden altıncı hissimiz kuvvetli diye ama adam gibi sevecek kişiyi bulmaktan aciz olanda sonunda zırlayanda sizsiniz, adam gibi ararsınız ama soluğu kopukların yanında alırsınız ik bir itarafınızı kaldırdığında😆 bir iki espri patlatıp ağzınızı ayırarak güldürünce dibiniz düşüyor ondan sonra bütün erkekler aynısınız, serseri seviyorsunuz kendinizi kandırmayın boş yere kendi düşende ağlayanda sizsiniz. Ha bide itin popon sokup çıkaran erkeğe tav oluyonuz mide bulandırıcısınız
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan tamam aferin sana şimdi kaybol
- +1 yıl
sizde paragöz kadın sevmiyorum diyip nerde maaşınız soran kadın var onla olup sonra beni kullandı diye zırlıyorsunuz köpek gibi davranınca nasılda peşinden koşmasını biliyonuz ama değer vermeyince alana kadar çabalıyonuz bi çoğunuz takıntılı bu yüzden cinayet işleyen erkek sayısı da hayli fazla mazoşistsiniz siz acı çekmek hoşunuza gidiyor burada da görüyorum öyle soru soran erkekleri kölen olayım mı diye her kıza yazan erkekler var mesela
- +1 yıl
sen kaybol vélet sana fikrini soran olmadı
- +1 yıl
saçma slk uydurma laflarına kalmadık kuş zekalı
- +1 yıl
anan serseri erkek seçtiyse bundan bize ne
- +1 yıl
Kimseyi genellemedim sanada bir şey demedim ortaya söyledim sen kendin nem kaptın yorumumdan, gelip direk bana yazdın etiketleyerek, bana bakan çok ben istemiyorum. Dış görünüşüne göre adam seçmek sizin gibilerin işi kendinizde olanı başkasına yaftalamayın
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan şimdide anama babama sardı tee allahım yaaa🤣bir kaç tane bırakıyorum🧠🧠🧠 hediyem olsun belliki çok ihtiyacın var
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan Sende kuş kadar bile zeka yok onu ne yapcaz kuş uçacağı yönü biliyor. Sende oda yok
- +1 yıl
Konacağı yeride biliyor
- +1 yıl
dedi evde yalnız kalınca zırlayan erkek müsveddesi hee kesin sana bakmışlardır burada bile kızlar kimseye yüz vermiyor sana mı vercekler dkfkfk hayal dünyasına bak
- +1 yıl
erkeklerin aksine kızlar erkek erkek diye ağlamıyor
- +1 yıl
herkesin anasına bacısına laf atınca iyi kendi anana söz gelince aslan kesiliyon merak etme ama senin ananada laf atan erkek çoktur
- +1 yıl
boşuna iki yüzlülük yapma
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan tamam şampiyon
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan kraliçe sensin
- +1 yıl
kirpiklerim uzun ki fotoda net çıkmaz profesyonel kamera değil neticede ayrıca cansız mankene hallenen erkekler beğense ne beğenmese ne
- +1 yıl
kızlar sana bakmıyor diye kudurmuşun sende
- +1 yıl
kirpik gibi önemsiz bir şeye laf eden bi kuduruk mu söylüyor bunu
- +1 yıl
saçma sapan kişilerin ilgisine ihtiyacım yok asosyalim ben
- +1 yıl
ama sen baya kaşınıp aranıyorsun
- +1 yıl
en kolay elde edilen ülke Rusya olmasın xjfkfk
- +1 yıl
anca seni paran için seven birini bulursun zaten, para bitince aşk da biter
- +1 yıl
takması var dert yok valla bi kıl için umrumda değil
- +1 yıl
şahsen kirpiği olmayan erkeğe de erkek denmez o ne ya hayvanların bile daha çok ve güzel
- +1 yıl
e tabi ne gerek var lan erkeğe
- +1 yıl
size anca robotlar bakar
- +1 yıl
o kadar eziksiniz işte
- +1 yıl
dedi kızları takip eden mal
- +1 yıl
senin gibilerine adam denmiyor zaten o yüzden gayet normal ama aklı olan kadın zaten sana bakmaz
- +1 yıl
ha mazoşistse onu bilemem ama
- +1 yıl
kötü olup olmaması seni niye geriyor sana ne kim ne b0k yerse yer sana mi yiyor kendine yiyor
- +1 yıl
başkalarıda annenle öyle düşünmüş ortaya çıkan sonuç pek iyi olmamış
- +1 yıl
onlarda seninle parasal ihtiyacını giderir artık
- +1 yıl
asıl insanlar o çocuğun yüzüne nasıl bakıcak her türlü pisliği yapan insanlardan onu uzak tutarım kendi türünü öldüren varlıklar bunlar sonuçta belli mi olur arkasında ne gizlediği
- +1 yıl
borsa haram para bi farkı yok
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan borsa harammı🤣hayatında borsa oynamayanlar ichimoku, bollinger band, fibonacci ne diye sorsam bilmeyecek insanlar hakkında yorum yapıyor şaka gibi😆
- +1 yıl
kolay para kazandıran her şey haramdır
- +1 yıl
emek olmadan yemek olmaz
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan ağzını çalkala derim borsa hakkında konuşurken, yatırıp bebek pışpışlamaya benzemez bu iş
- +1 yıl
Borsa haram ise her şey haram g. riz. kalı🤣
- +1 yıl
yani çoğu iş öyle zaten aslında
- +1 yıl
ama sizde beyin olmadığı için anlamazsınız tabi
- +1 yıl
hadi sen git bebeyle uğraş
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan dangoz borsa dediğin merkez bankasının ta kendisi sana göre merkez bankasının bastığı parada haram sen git tarak yala o lağım çukuru ağzınla soluduğun oksijen haram vallahi billahi🤣
- +1 yıl
ªq ona bakarsan alkol satmak da günah ama yasal mı yasal
- +1 yıl
mantığı bozuk mal
- +1 yıl
antidepresanı senin gibi ezik tipsiz ucubeler alır git zırla şimdi
- +1 yıl
dindar olduğumu söylemedim
- +1 yıl
sende ondan mı cinsellik meraklısın hiç konuşma bence
- +1 yıl
Sabahtan beri koyuyorum zaten ve ağlıyor her yorumun altında😆 zavallı kezo suratına bakan olsun diye bir tarafını yırtıyor bakan yok kendini fasulyeden nimet zannediyor🤣
- +1 yıl
bana bakan bakmış zaten ªq sen neyin kafasını yaşıyon sap
- +1 yıl
sokan sokana sana
- +1 yıl
âmâ zırladın
- +1 yıl
Bir kadın olarak ben şu kısma hak veriyorum
Kadın dediğim şeyi basite indirgediler. Ucuzlaştırdılar. Bu bir gerçek. Objeleştirdiler.. Halbuki kadın bunlara atfedilmeyecek kadar değerliydi. - +1 yıl
@ikizterazi öyle evet. Ben lisedeyken kadın bedeni görmek için 18 üstü abilere Bulvar gazetesi aldırırdım. Bize satmazlardı. Kıza pastanede buluşma teklifi etmeye utanırdık. Rüzgarda kız arkadaşımızın bir yeri açılsa montumuzla kapatırdık.
Daha önceki kuşak ise kadın bedenine erişebilmek için nikah kıymak, birikim yapmak, güçlü erkek olmak zorundaydı.
Şimdi lise çağında kızlar önce kim bekaretini bozduracak yarışında.
Sadece kadın için değil. Kendine değer vermeyen kimseye değer vermem. Kadın olmak isteyene değer verir, kollarım. M@l olmak isteyeni m@l gibi kullanır atarım. Ne hissettiği umrumda olmaz. - +1 yıl
onlarda seni jigølo gibi kullanır o zaman çokta umrunda olmazsın
- +1 yıl
anana lazımdır belki ona sor
- +1 yıl
kadınlara laf atan birinin de kendi annesini kayırması gibi işte
- +1 yıl
80 yaşında neresi düzgün lan uydurma saç bile kalmamıştır onda djdkd
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan evet sapım ve gurur duyuyorum bu halimle çokta memnunum birileri gibi polyannacılık oynamıyorum😆 sana bakan var demek hangi s. lak acaba🤣
- +1 yıl
@bearcan bu vip değilse bende bir şey bilmiyorum🤣
- +1 yıl
Gerçi vip olacak tip yok
- +1 yıl
Var bir sıkıntı belli sağlıklı bir durum değil😆yazık ulan vallaha acıdım cidden
- +1 yıl
ıyy övünüyor bi de egoist mal
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan aynen olsunda sende övün egomla döverim seni kezban😆bana egoist diyene bak beni ortada bırakacak erkek anasından doğmadı diye ortalıkta dolanıyor megaloman😆
- +1 yıl
öyle bişi demedim göťünden uydurma orangutan
- +1 yıl
kimse çkü damacanaya bile kalkan erkekleri umursamıyor
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan daha dediğini hatırlamıyor sirk şebeği geriye dön yazdıklarını olu yazık genç yaşta bunamada başlamış. Aynen damacanaya bile kalkar ama sana kalkmaz emin ol🤣
- +1 yıl
Damacana bile senden çekici
- +1 yıl
sübyancı
- +1 yıl
döndür de gťüne sok vélet
- +1 yıl
beni aldatan biri olamaz dedim bunama kimde belli
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan okuma yazmasına yok salağın kendinden yaşça büyüğe velet diyor😆ben sokacağım yeri biliyorum sen ona kafanı yorma😎fark edermi mal aldatan biri ortada da bırakır
- +1 yıl
Aldatanı öldürürmüşte hapis germezmiş süslü boyalı klavye bebesi🤣
- +1 yıl
ne sandın karşında sadist biri var cinayetler o kadar artmışken hapis kimin umrunda
- +1 yıl
yapacak cesareti varsa sonuçlarına da katlanır hayat da bi hapis zaten
- +1 yıl
büyük olman vélet olmanı değiştirmiyor yaşlı
- +1 yıl
sen git yüzüne nemlendirici sür
- +1 yıl
aldatan herkes kürkçü dükkanına geri döner ortada bırakan nadir
- +1 yıl
onu da kullanırlar zaten
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan hiç hapishane gördün mü hayatında bebe emin ol istemezsin görseydin özellikler kadınlar koğuşunu😄izlediğin filmlerin gazına gelme kuzu onlar film😀
- +1 yıl
o kadar kötü olsa kimse suç işlemezdi anlaşılan pek etkisi yok
- +1 yıl
Türkiyede olduğunu unutma burada her şey serbest
- +1 yıl
Hiç ummadığın anda gardiyana para verir suratına bir tuzruhu atarlar geri kalan hayatına ucube olarak devam edersin. En sonunda tuvalette şişlerler klavyeden esip gürlemeye benzemez bu iş
- +1 yıl
ohoo sen baya işin film şeyindesin o dediğin suç gardiyanda hapse girer hapiste olanda yılına yıl katar ki kesici delici alet yasak
- +1 yıl
Neyse bu kadar ergen muhabbeti yeter git arka bahçende akranların ile seksek oyna evcilik doktorculuk falan oyna
- +1 yıl
sende huzur evine git tavla falan oyna sonra da git mezara gir
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan kimin önce gireceği belli olmaz ama önce gidersem bilumum zebani ile kanka olup seni listenin enbaşına yqzdıracağımdan emin olabilirsin😈
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan iyi fikir senin gibi kokuşmuş zihinler ve yüreklerle muhatap olup huzurumu bozmaktansa huzur evinde tavla oynamayı tercih ederim😀
- +1 yıl
Tamam lafla bir şey halledilmez kapatın
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan canım el altından sokuyor zaten gizlice mal😅şahsına münhasır fikrin olsun bebe benim silahımla atış yapma
- +1 yıl
Tamam daa uşaklar varsa bir derdiniz telefonla bir yer ayarlayın kozlarınızı paylaşın lafla peynir gemisi yürümez 5 yaşında ki çocuklar böyle atışmaz
- +1 yıl
sende ne işsiz çıktın ha yürü git mezarına hadi daha fazla oksijen israfı yapma toz ol
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz/ Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde.
Ağır başlığında bı sınırı var yerine göre ağır basliyimdir yerine göre deli dolu valla öyle ciddi duruş asik sürat benim karakterime ters bırak beni çevrem bile kabul etmiyor özüne dön diyorlar çocukla çocuk büyükle büyük oluyorum ama yaşlılara sonsuz saygı hürmet olmazsa olmazim gerçi ondada çok ciddi olamıyorum tontonum teyzem esprili yaklaşırim şimdiye kadar hiç şikayet edenim olmadı bu halimden edende kendi bilir neysem oyum içim dışım bir benim bence sende biraz rahat olmayı dene derim
00 YorumlaYorumlara baktım birçok erkek ağırbaşlı kadın istediğini yazmış. Sorsan böyle diyorlar ama benim de gördüğüm ağırbaşlıya değil cilveliye gidiyorlar. Ağırbaşlı kadınlar onlara soğuk fazla ciddi ve çekingen geliyor hatta yobaz. Ama sorsan ağırbaşlı olsun yanıma yakışsın derler. Aslında bu durum kadınlarda da var kadınlarda da psikolojisi bozuk ne istediğini bilmeyen *iç erkeklere ilgi durumu söz konusu ama sorsan onlar da böyle erkek istemez.
20 Yorumla
+1 yılAğırbaşlılığın istenmeme nedeni olduğunu düşünmüyorum... Kendinizde hata aramayın. Sizin gibi az bulunur kişilerin değerini bilmeyenler utansın...
Birçok işte yöneticiler yazık ki çevrelerinde yalaka kimseler istiyor. Ben de çalıştığım işlerde hiç yükselemedim ama onurumu hiç kaybetmedim ve satmadım.
10 Yorumla
+1 yılKim diyor istenmiyor diye öyle bir şey yok her erkek aklı başında bir kadın ister hayatında iş hayatına bir yorum yapamam çalışkanlık yeterlilik her mesleğin kendine göre zorlukları var ama arkadaş olsun sevgili olsun her erkek aklı başında bir kadın ister hayatında
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 951 cevap paylaştı. cazip gelmiyor olabilirsin. özel ya da . yangından son kurtarılacaklar arasında ya da . aman olsada olur olmasadalardan belkide. ama neyse artık karakterin boyle ise kabullenmek gerek. pozitif olmak gerek. üzmemek gerek kendimizi. kısmettir bakarsın hersey güzel olur.
00 YorumlaAğırbaşlılar da kendi içinde kategorilere ayrılıyor sen hangisindensin bilmiyorum ama bazıları ağırbaşlı ama soğuk , duygusuz, kasıntı oluyorlar ki bu dışarıdan hoş görünmüyor. Ben lise yıllarımda bu gruptaydım ve neyi yanlış yaptığımı sorgulamaya başladığımda bunu farkettim ve üzerine gittim ve sonuçlar inanılmaz. Artık öyle değilim :D
00 YorumlaBaya yorum var. Ama erkeklerin çoğu sevgili eş olarak bakmış olaya. Ağır başlı demek hiç sohbet etmeyen güler yüz göstermeyen falan ise özel sektörde kalman çok zor. Kıpır kıpır her molada sigara keyfi yapıp erkek muhabbetine dahil olmak zorunda değilsin ama iş ortamında pratik iş bitirici , iletişimi kuvvetli ve güler yüzlü olmak zorundasın
00 YorumlaTek kadın değil erkekler içinde geçerli bu söyledikleriniz. İşini düzgün yapıp dürüst olduğunuz müddetçe yenilen siz oluyorsunuz. Bu duruma alışık olmak gerekir ve düşünmemek. Hayatı yaşayıp ağırbaşlı olmak hayatınızda işe yaramayabilir ama gece başınızı yastığa koyduğunuzda rahat uyumanıza sebep olabilir.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yooo aslında hiç de öyle değil. Soruyorsun herkes ağırbaşlı, hanım hanımcık, edepli eş arıyor. Benim de tam olarak tercihim bu yönde. Ama gel gelelim siz bunu gezme, tozma, arkadaşlık, sevgili anlamında soruyorsanız ben yine tercih etmiyorum ama genellikle tarifinizin tam tersi tercih edilebiliyor.
00 Yorumla
+1 yılistenmiyor diyey bir şey yol , şahsen 26-27 yasına geldim ve tecrübelerimden anladım ki sizin gibi kızlar daha değerli , sizle ömür geçer.
bira içen , çok absürt giyinen , erkek arkadaşlarıyla ben olmadan buluşan , kötü huylu kız arkadaşlarıyla takılan kızlarla işimi olmaz.
kadın dedğin oturup kalkmasını çizgisini bilecek , sadece kadın değil erkekte. yukarıda yazdıklarımı yaparım eşimden de bekklerim. her şey karşılıklı
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Maalesef günümüz insanları buna bakmıyor. Eğer ki Kazanmak istiyorsanız bu dediklerinin tam zıttı olmalısınız. İşte o zaman bakın her şey çok daha güzel olacak. Yalaka olacaksın, insanların duygularını istismar edeceksin. Yani her kötülük varsa öyle olacaksın. Ama bu işin püf noktası bunları yaparken kötü değil iyi gibi görünceyksin. Bak bakalım Hayatın nasıl değişiyor. Tabi yapabilirsen. Ben çok denedim yapamıyorum. Belki sen başarırsın
00 Yorumla
+1 yılSormadın mı onlara? İşten çıkarılma sebebimi öğrenmek istiyorum diye? Çünkü bir insanı sadece ağırbaşlı oluşundan dolayı işten çıkaramaz hiçbir işveren. Ben değerli olduğunu düşünüyorum ağırbaşlı insanların. Çünkü günümüzde çoğu insan birbirinin birer kopyası oldu. Onlar da laubali, lakayıt insanlar. Ağırbaşlı insanlar daha bilgili, daha olgun davranır. Hak etmedin bu muameleyi görmeyi ¢
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Artık günümüzde bu tarz insanlar az kaldı. Aslında aranılan bir karakter ama görmek zor günümüzde.
İnsan karşısındakinin de kendi gibi olmasını ister. Aynı olmayınca karşındaki insan seni çekemez. Kendine ayak uydurmasını ister. Yani seni çekemez. Etrafında hep aynı türden insanlar olunca seni kıskanır aslında. Buna haset diyoruz işte
Hayat bir imtihan bizim için. Aldanmakta bu imtihanın içinde. Hep kazanacak değiliz ama kaderi ilahi bu.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılbende ağırbaşlı biriydim ama sonunda beni de bozdular şimdilerde saldım çayıra Mevla'm kayıra diyorum yok bu millet doğru düzgün aklı başında birini istemiyor o yüzden de hep yanlış insanları seçiyorlar seni anlıyorum ama sana tavsiyem sal çayır Mevla'm kayıra de yoksa benim gibi depresyonda bulursun kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAgirbasli hanim hanimcik buradan kasıt saf, canım olmamali afedersin ama. Yani özgüvenli olmalisin her insan böyle olmali kadini erkeği. Pısırık sessiz farketmezci sohbet açmaz boyle insanlar ağirbaşli olmuyor buna dikkat. Cunku bazilari ağirbaşliliği bu sanıyor. Insanlarla iletişime geçmiyorsan tercih edilmemen normaldir cünku egoist ve kibirli gozukursun insanlarin gozunde
12 Yorumla- +1 yıl
@ahqqowp20 👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaalesef öyle her kapıyı çene açıyo bende iş hayatımda çok girişken konuşkan biri olmadığım için işe alınmadım özel hayatta da böyle neden konuşmuyosun neden girişken değilsin vs diye eleştiren oluyo ne kadar çok ve boş konuşan varsa herkes ona iyi gözüyle bakıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşko kuşko kız istiyorlar hepsi. ablamda eskiden çok ağır başlı sessiz bı kızdı ne zaman sevgili yaptı bı özgüven geldi sonra bı baktım o aşko kuşko olmuş ben tam tersi sessizlesip içime kapandim ciddilestim yani herhangi bir ortamda en ciddi kız ben oluyorum hep ve bu durumdan nefret ediyorum normalde çok esprituel bir insanımdır ama bu ciddi duran huyunu bende sevmiyorum
15 Yorumla- +1 yıl
Aşko kuşko kız ne demek nasıl öyle olunur ne yapılınca aşko kuşko kız olunuyor
Cevap sahibi+1 yılCilveli atılgan konuşkan falan
- +1 yıl
düzelirsiniz canınızı sıkmayın
- +1 yıl
Yoo aslında ben bu tip kızlarıda çok konusurken pek görmedim hatta erkekker diyor hep kızlar neden hiç konusmuyor falan diye bilmiyorum pek ama
Cevap sahibi+1 yılOnlar aşko kuşko değil o zaman onlar her zaman konuşur boş boş
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevilmek istiyorsan yalaka ve yılışık olacaksın, herkese yağ çekeceksin p*clik yapacaksın ne yazik ki artık iyi ve ağır başlı olmak para etmiyor eğer kadınsan herkese güleceksin, altına yatacaksın eğer erkeksen de kadınları adam yerine koymayacaksın, aldatıp kötü muamele edeceksin ki kadınlardan daha çok değer göresin. İnsanlar p*c seviyor artık özelikle kadınlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye istenmesin? Tercih meselesi tamamen. öylelerini de özellikle arayıp bulamayanlar var.. İş hayatı için durum başka, ağırbaşlı olmak ile sessiz ve pasif olmak farklı şeyler. Kimse öyle bir çalışan istemez herkes yırtıcı, tuttuğunu koparan eleman ister
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ağırbaşlı neden istenmesin ki bir çok erkek ister lakin belki de siz o isteyenleri görmüyor olabilirsiniz ya da onlar sizin tercihiniz olmaya bilir. İşten çıkarılma konusunda bu bence yanlış bir algı sebebin bu olduğunu düşünüyorum. Tabi çalıştığınız yer de önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDisardan bakilinca öyle kadinlar soguk, duygusuz ve fazla güclü göründükleri icin, bütün dertleri o kaldirir diye düsünüyorlar ve ilk ona yükleniyorlar. Is hayatinda cok is yapan degil kendini iyi satabilen kazanir hep. Bunun icin de cana yakin civil civil aggressic kisilikler kazaniyor.
00 Yorumla
+1 yılYani insanlarda ağırbaşlı kibar olacağım diye diye kasıla kasılaa oluyorlar mendebur suratlı
Bana göre insan canlısı güler yüzlü
Olmayan hiçbir kimse bana hitap etmiyor516 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var ya o zaman herkese gülelim bu kez de yollu bu herkese kuyruk sallıyor diyorlar fa edersin g*tü başı ayrı oynuyor bile diyorlar. Ağır başlı olmak iyidir
- +1 yıl
Mendebur değilseniz üzerinize alınmanız da gerek yoktu benim yorumum nasıl insanlardan bahsettim apaçık ortada
Kişiye özel eleştiri yapmadım - +1 yıl
@Mrtol1453 kusura bakma ama çoğu kişi güler yüzlü olacağım diye yalakalık yapıyor. Yoksa tabiki gelilrr yüzlü olmakla bir değil yalakalık
- +1 yıl
@Mrtol1453 öyle oluyor ama maalesef ben ağırbaşlı yeni trende göre slow motion bir insanım ağırbaşlıyım ama somurtkan değilim gerektiğinde sohbet ederim esprimide yaparım ama bunlar yetmiyor. Birilerinin bi tarafınıda kaldırmak gerekiyor düzen böyle😆düzenin adamı değilsen dışlanıyorsun
- +1 yıl
Doğru. Ayrıca niye yollu desinler abartmayın
- +1 yıl
@ahqqowp20 Yalakalık ile alakası yok. Kasıntılık başka bir şey.
- +1 yıl
Güleryüz demek çenenin yalaka yapması anlamına gelmiyor Adı üstünde Güleryüz gülerAĞIZ değil
- +1 yıl
Hshs bbbb
- +1 yıl
🤣🤣
+1 yılErkekler neyi istediklerini bilmiyorlar bacım sen beni dinle.
Hanım hanım olsun diyorlar ama kalça leğen gibi göğüs inek memesi gibi olsun istiyorlar. Böyle kadın yeryüzünde ne kadar var da onlara düşecek? Kimsiniz erkekler?00 YorumlaÖyle kadınlar ağır oldukları için onları kaldırmak ve taşımak da zor olur. Mecazen yani. Fazla geliyoruz yani anladın mı. Nerde hafif, basit ve yırtık kadın var onlar kolay lokma oldukları için daha çok adamdan sayılıyor.
00 YorumlaSikici kadin oldugunuz icin aslinda dikkat cekmiyorsunuz.
Sizinle bir yere gidilmiyor, bir sey sorulmuyor, tersleme huyunuz cok, pozitif kadin, konuskan kadin kendine guveni olan kadin her zaman ilgimi ceker.00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılDevir değişti artık karaktersiz dötü başı ayrı oynayan olucak sın. Bu revaçta. Geçenlerde arkadaşlar bir hatuna beni demiş tanıştırayım diye oda çok düzgün ya ben p. İ. Ç seviyorum olmaz bana demiş
Kıssadan hisse anla bak
00 Yorumla
+1 yılIstenir
Ama sizlerde bazı tavizler vermek zorundasınız
Mesela alınmamak gibi
He hanımefendi bir kadının değerini bilmeyen erkek akilsizdir
Çünkü böyle bir eş yuvanın teminatidir
Hem erkeğin moralinide bozmaz00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılOrtalık yalaka ve fingirdekliği iş bilen kadınlarla doldu..
Onlar hem göze hemde erkeklerin nefsine hitap ettikleri için biz kapıya konuyoruz..
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNasilki kici basi oynayan serseri ruhlu p. i. c erkekler tercih edilip adam gibi adamlar tercih edilmiyorsa agirbasli hanim hanimcik kadinlarda tercih edilmiyor
15 Yorumla- +1 yıl
Yok ya abi ben serseri ruhlu pic erkek istemiyorum adam gibi adam lazım
- +1 yıl
@nickimyokk1 sen nesli tukenmislerdensin ozaman
- +1 yıl
Tüketmemis demekki 😏
- +1 yıl
@Hayatgercek belkide kim bilir
- +1 yıl
Duvar yaziniz cok guzel cok anlamli
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Elaleme beğenmek için boyun eğme sakın. Saygınlığını yitirme. Herkes kendine yakışanı yapıyor/yapar. Kendin için yaşa başkaları için değil.. 👍🏻
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİstenmiyor değil, mücevheri her yerde göremeyiz azdır, mücevherin kıymetini bilende sahip çıkanda, alanda az ve kıymetini bilen olur. Bu yüzden sabretmeni tavsiye ederim.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. İşte millet olarak artık sadece cinsel açık giyimli arsız olan edebi ve ahlaki değerleri olmayan kişiler değer görüyor , iyi ve naif bir insan olmanın bir kıymeti kalmadı oyuzden kaybettik hep
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılEmpati yapamıyorsundur. Yabani görünüyorsundur ondan olur. İlla gidip yağ çekmen gerekmiyor ama biraz surat yaparsan anlayışsız olursan sıkıntı olur.
Yoksa ağır başlı kadın sevilir hep.
00 Yorumla
+1 yılSiz kendinizden asla taviz vermeyin o iş ortamlarında dozunu kaçırdığında kadınlar ve erkekler arasında flört gibi bir sürü olaylar yaşanıyor maalesef.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEskidende pek tercih edilmiyordu kardeşim, p. ç vs olunca keltak olunca kıymetli oluyorsun. Bizim gibiler ezik muamelesi görüyor her zaman dışlanıyor.
02 Yorumla- +1 yıl
İstenmemeyi anladımda işten çıkarılmak ne alaka neresi burası afedersin ağırbaşlı diye işten çıkarıyor😆
- +1 yıl
Ben istiyorum şahsen ağırbaşlı birini ama bulamıyorum diğer türlüsünü samimi bulmuyorum. Yapmacık geliyor
+1 yılYanlış düsünüyorsunuz Aslında Ağirbaşlı efendi Olmalı kadınlar tabi erkekte Kadinda degisik tarzda erkek kız isterler niyetleri Farklı ben Efendi Ağırbaşlı dindar isterim
00 Yorumla
+1 yılÇünkü günümüzde neredeyse hiç kimse ciddi ilişki istemiyor. Her ne kadar ciddi olduklarını, ciddi ilişki istediklerini söyleseler de birçoğunun tek derdi gönül eğlendirmek, evcilik oynamak...
00 YorumlaBu devirde hanım hanımcık kadın kaldımı ya hiç rastlamadım 12 yaşındaki çocuk bile hemen yoldan çıkmaya başlıyor bu devirde akıllı uslu kalmayı başarabildiysen cidden helal olsun sana
00 Yorumla
+1 yılBen de ağırbaşlı davranmaya özen gösteriyorum ama çoğu zaman bana sıkıcı olduğumu ve sürekli doğrucu davrandığım için yaşıma göre davranmıyormusum 50-60 yasindakiler gibi konusuyorsun diyorlar.
00 YorumlaTerminatör gibi ise bende istemem az hafif gülsün espiri yapsın yeri gelince gene ağar başlı olsun eyw ama azda espiride yapabilsin yüzü azda olsa gülsün seri katil gibi donmasın 😱
00 YorumlaNeden istenmiyor sorusuna net bir cevabım yok ama bende istemiyorum.
Kadın dediğin hayattan zevk aldıracak, her konuda her alanda.
Sohbetinden tatiline, yatağından yemeğine kadar.
Otomot monoton bir hayat mı? Hayır!
Ağırbaşlılarda ben bu enerjiyi göremiyorum.00 Yorumla
+1 yılKim demiş istenmiyor kısa vadede belki oda belki kaybedebilirsin uzun vadede hayat senindir sakın böyle saçma düsüncelere kapılma ve kendini asla bozma helal olsun sana 👏👏👏
00 Yorumla
+1 yılYa iş hayatını bilmiyorum henüz öğrenci olduğum için.
Aşk konusunda ise sizin gibi hanımlardan hoşlanan erkekler var ben kendi yaşıtım kızlarımdan çok bunalıyorum çok çoçukca davranıyorum o yüzden kendimden yaşça büyük kadınlara yöneliyorum yaş olarak fark etmez o derece yeterki olgun olsun :)01 Yorumla- +1 yıl
Çok cocuk gibi davranıyor yaşıtlarım diyecektim yanlış yazmışım
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılRuhu deli kadınlar daha çok sevilir çünkü karşısındaki insana hayat enerjisi katarlar örnek ; ben 😂😂
10 Yorumla
+1 yılAğır başlı kadın her zaman dikkatimi çekmiştir.
Şimdi devir bozuldu için nerede yapmacık ve içine kedi kaçmış gibi mıy mıy konuşan kadınlara daha fazla değer veriyorlar ama çok yanılıyorlar
00 YorumlaHayattan beklentin ne ki? Ağır baslisin diye en iyisi sana mı gelecek sanıyorsun?
12 Yorumla
Soran+1 yılOnla bir alakası yok yetiştirme tarzım ve huyun böyle zıpır biri hiç olmadım
Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Vardıda gönülden sevdide başımın tacı yapmadım mı yok nerede bulsun beni eskidendi o elini tutunca utanan kadınlar.
00 Yorumla
+1 yılKıymetli bir madenin değerini yalnızca sarraflar anlar, gerisi de anlamasın zaten, mühim değil.
00 YorumlaZayıf vücutlu bebeksi okşamalık yüzlü zarif giyimli utangaç masum tatlış hanım hanımcık kadın bulduk da biz mi sevmedik poncik?
00 YorumlaValla bende çoğu yerde ağır başlı davranıyorum sevmiyorlar ama yapım bu değişmem kimse kusura bakmasın
10 Yorumla
+1 yılÇünkü tutuk, ürkek, asosyal tipler bunu "ağırbaşlılık" olarak görüyor. Yani mesele bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkekler bu şekilde bi kadınla evlenip onları başka kadınlarla aldatmak istiyorlar. bu tarz kadınlar da aldatılmayı kabul etmedikleri için erkekler amaan ne uğraşcam diyip zevkine takılmaya devam ediyo
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence etik ahlakı olmayan tipler ağır başlı kadınlara mobbing uygulayınca istediklerini elde edemedikleri için olabilir
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes hayat dolu cıvıl cıvıl insan görünce mutlu oluyor ağırbaşlı olmak iyide dikkat çekici bir yanı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaksızlık diz boyu tatlım. İnsanlar da iyi değil. maalesef böyle Türkiye. Ben de bazen ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırıyorum. Ayrıca insanların çoğu stres hastası ve çoğu zaman ne yaptıklarını bilmiyor.
00 Yorumla
+1 yılHanım hanımcık kadınlar candır. Olması gereken bu. Sen insanların bozuklarına uyma. Allah için doğru yolundan ayrılma.
00 Yorumla- Devamını Gör (197)
Devamını Gör(242)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem