Sinirli hallerinizde mi, efkarlı gecelerde mi? Yoksa mutsuzluğunuza mı içenlerdensiniz? Daha çok keyif için mi içenlerdensiniz?
Terciniz nedir?

Sinirli hallerinizde mi, efkarlı gecelerde mi? Yoksa mutsuzluğunuza mı içenlerdensiniz? Daha çok keyif için mi içenlerdensiniz?
Terciniz nedir?
Benimki daha çok mutsuzluğa, evlilikte aldatılmış olmaya, hayatıma bir daha bir kadını dahil etmemeye yeminli olmaya dayanıyor... Haftada 2 kez belki içerim, içince de 1,5 litre şarap... Beni uyutsun, hatta bir daha uyanmayayım diye... Eski dostlarla keyif için içtiğim de olur, onda da 4 kişi 2 litre rakı içeriz... İpin ucunu kaçırırız, ama sapıtmayız. Evliyken de, tahammül edebilmek, uyuyabilmek için içerdim, hayatım cehenneme dönmüştü çünkü... Sevgilisi olduğu için (o zaman bilmiyordum) beni yatak odasından kovan bir eş, aldattığı halde beni evden kovmaya cüret eden bir eş... Eş de denmez ki, şeytanın ete kemiğe bürünmüş hali...
Yaşadıklarımı hazmedebilmiş değilim... Kadınlara değil, ama evlilik kurumuna ölümüne düşmanım... Bir kadının boşanırken yapabileceklerini bizzat yaşadıktan sonra...
İçimdeki sonsuz öfkeyi, kini, nefreti nereye yönelteceğimi bilmiyorum...
Farkındayım. Görüyorum. Nasıl bir tepki ile karşılacağımı bilemediğim için sustum çoğu kez. Yükünden arınman için hayatını, yaşamını o kadını affetmeni öneririm. Aldatılan bir insan olarak. Ben geçmişimi hayatımı affettim çünkü. Hiç bir yerde ona nefretimi kusmadım. Affetmelisin en çok kendin için. Omuzlarında ki yük için. Ben sensiz daha iyiyim olabilirim, olmak zorundayım demelisin kendine. Kendine bu çöküşü, bu hayatı yakıştırmamalısın. Hamurunda “Sadakat “ olmayana o mutsuzluğa bu değmez. Kendine topsrlanman için 6 ay ver. Acı çekmenin limiti 6 aydır fazlası bağımlılıktır. Diğer 6 ayda tatil yap. İşini değiltirebiliyorsan değiştir. Yaşadığın semti değiştir. Hiç bir şey kolay olmayacak bilirim. Fakat her şey imtihan bunu bil. Öfke ile kalkan zararla oturur arkadaşım. Böyle devam edersen çevrende ki dostlarını, arkadaşlarını da kaybedersin. Kimse ezik insanı topmak, tamir etmek istemez. inan ki. Herkes iyi günün dostu, kötü günde kimse yoktur. Yalnızsındır.
Bu yüzden kadınlara ön yargılı yaklaşma. Bu sana zarar verir. Kadınında erkeğide sadık olanı, iyisi kötüsü hep vardır. Bir sonra ki seçiminde sadece dikkatli olmalısın. Güven zamanla oluşur. Herşeyi zamana bırakmalısın.
Keyifkende içerim efkârlıykende viski içerim favorimde Taliskerdir
Keyif amaçlı daha çok. Ayda 1 2 kere içerim. Viski veya rakı.
Cevap
32Cevap
Ben normalde alkol kullanmam. Sadrce özel bir davete katılmışsam bir de özel bir kadınla seks yapacaksam seksten önce 1-2 kadeh viski alırım.
Keyif için içenlerdenim.
Ne içiyoz balım?
Desperado, olursa ortamı Rakı, arada sırada Şarap. :)
Benimde hayalim sevgili ile rakı içmek. Ama nerdeee. Ruh eşim nereye uçtu acaba? 😂😂
Ruh eşi olayına inanmıyorum ama benzerini bulsak bile yeter :D
Aynen 😁
Aynen daha rahat oluyor insan
@EsmerBeyli nerede rahat oluyor?
Genelde kendimi mutsuz hissettiğimde alkol içmeyi seviyorum
Kullandığın nedir?
Viski veya bira
Keyif için.. Çok yorulmuşsam biraz dinlenmek için haftada - İki haftada bir
Ne içiliyor?, Kim ne seviyor merak ediyorum.
Bomonti filtresiz
iyiymiş 😁
Kullanmam ama kullanan kadını severim. Hersey daha kolay oluyor.
Kafası güzel olup bakire olanlarıda var bilmeni isterim.
30 yaşında denk gelmedi.
Türkiye de mi? Yoksa yurt dışında mı?
Karışık.
😄😂 Alemsin dilerim Mona lisanı bulursun.
Anlamanızı beklemiyorum. Birini aramıyorum. Ben seks ilişkileriyle idare ediyorum.
Nadiren kullanırım hiç aklıma bile gelmez çoğu zaman, peki görselin soruyla alakası ne.
😁
8 ay once deneme ve merak acisindan icmistim azicik. Duzenli veya keyiften hic icmedim.
Bir kere başlanıldı mı devamı gelir.
Yok hic begenmedim, merakti sadece:)
Beğenmemek daha da iyi. Kurtarmışsın kendini 😄
Evet🤣
"ALLAH içkiye, onu dağıtana, içene, üzümünü sıkana, kendisi için sıktırana, taşıyana, kendisi için taşınana, satana, satın alana ve parasını yiyene lanet etsin." (Tirmizi, Bûyu, 58)
Canım sıkkınsa, üzgünsem, moralim bozuksa yani sık sık
kullanmadım hiç tercihten daha çok günah olduğundan kullanmamda asla günah çünkü
Kafam güzel olacak kadar içmem haftada 1 veya 2 kez alırım
3-4 ayda bir alkol kullanıyorum. Tercihen likör veya şarap tüketiyorum.
Hayatımda hiç alkol tüketmedim
Alkol kullanmıyordum ama zamanında başka şeyler kullanıyordum bıraktım.
İçmiyorum ama içsem mutsuz olduğum zamanlar içerdim
Aslinda hepsi ama cogunluk keyif icin
Tercih ve en sevdiğiniz nedir?
Hepsinin yeri ayri :-) raki uzunca oturacagim zaman viski rahatlikta votka kadinla bira iki sap arkadasla 😀 ama tercihim viski
Anladım Kim ne seviyor diye merak etmiştim. Teşekkür ederim detay için.
Keyif eğlence, nadir efkar.. 🥂
Cikardim hayatimdan
Keyif için içiyorum
Alkol kullanmıyorum
Haftalık
Ne ama, hangi durumlarda içicisin?
Hergun😅ara sira
Ne içiliyor?
Kafa her gün güzel desene 😂😂
Arkadaşlarla toplanınca içeriz :))
Alkol pek sevmiyorum,,,
Hiçbir zaman kullanmamak tercihim 🙂