Üzgün veya sinirli olduğunuz anlarda o andan nasıl çıkarsınız?

Üzgün veya sinirli olduğunuz anlarda o andan nasıl çıkarsınız?

genelde her zaman üzgünüm ama pek kolay sinirlenmiyorum. sinirlendiğim zamanlarda ise genelde kahve içerek sakinleşmeyi denerim ya da film izlerim.
kahve iyidir ama sinire iyi geldiyni de ilk kez duydm bunu denemek olar
2 gün önce birtakım sebeplerden dolayı çok doluydum. Kalorifer peteğini yumrukladım. Peteğin üst ızgarası kırıldı ve peteğin ön yüzünde hafif eğilme var. Hem maddi hem fiziksel zarar. Kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum. Durduk yere 1.000 TL zarara girdim. Değişeceğim peteği... :D
O an içerisinde hemen başka bir şeye yoğunlaşırım, iş olur, sohbet olur, bir şeyleri izlemek olur, yürüyüş olur, spor olur, bir şeyler okumak olur.
cut.
Sinirli birisi değilim zaten. Ama üzüldüğüm şeyler olduğunda başka şeylerle ilgilenirim beni üzen şeyi unuturum
Hobilerimle ilgileniyorum. Bazen dikiş dikiyorum, bazen müzik yapıyorum öyle oyalıyorum kendimi
Teşekkür ederim ☺️
Cevap
16Cevap
Ben doğaya çıkar yürüyüş yaparım
En kötü parka gider çam ağaçları arasında yürüyorum
Biraz zamana bırakırım. Genelde çok fazla insanlar ile konuşmam. Tek başıma kalmam sakinleşmem için iyi oluyor.
Sinirli olduğum an, sinirime sebep olana giderim. Üzgün isem, kendime dönerim.
Önce içerisinde tamamen boğulmayı bekliyorum sonra çıkıyorum.
Uyumaya çalışırım ya da telefonla uğraşırım ya da dışarı çıkarım temiz hava alırım müzik dinlerim. Baktım oda fayda etmiyor oturup ağlarım.
Evet rahatlamak için iyi bir yol ama en son o yola başvuruyorum çünkü ters tepiyor bazen, bu sefer ağlamaya alışıyorsun kötü oluyor 🤷🏼♀️
Çıkamam genelde. Yarın olur yine aklıma gelir. Uyurum uyanırım yine aklımda :/
Sevdiğim aktiviteleri yaparım, müzik dinlerim yani beni rahatlatacak şeyler yaparım.
Evdeysem yatağa uzanirim. işteysem. internet gazateleri okurum
Evet okumayı sevdigimdenmi bilmiyorum. iyi geliyor bana
bu ikonu ilk kardeşim mesenede paylaştı ve kardeşimle aram iyi olmasına rağmen neden böyle bişey paylaştı diye ppye baktım oysaki ruhsal çöküntü içinde kardeşime hediyeler aldım o seneler kimsede yok ipot aldım hava atsın diye değil tabikide kimler için değerli oşduğunu bilmesi için
Çıkamıyorum ağlarım bı beş on kişiye anlatırım ancak 😄
Tabiki özellikle ağlamak, ağlamakta gerekiyor
Tek kalarak biraz yalnız kalmak iyi gelir ve bulunduğun ortamı değiştirmek
Kesinlikle bol şans
Bu benim yeni hesabımda yazdım bakmıyon
gamsızbey2
Buradan değil tel..
Baksana
Son ses müzik dinlerim
Slow
Hep üzgünüm hiç çıkamıyorum
Sinirli bi insan değilimdir genelde