Merhabalar Herkese🌸

Biriyle barışmak için adım atmaya çekiniyor musunuz?
Merhabalar Herkese🌸

Biriyle barışmak için adım atmaya çekiniyor musunuz?
kiminle veya neden küstüğüme göre değişiyor diyebilirim bu durum. eğer ben hatalıysam ve karşımda ki kişi ban küstüyse mutlaka özür diler ve adım atardım. ama onun hatası varsa hiç bir şekilde adım atmam. onun özür dilemesini beklerim ama zaten öyle küçük nedenlerden dolayı küseceğim bir insan değilim. yani karşımda ki çok çok büyük bir hata yapmış olmalı ki hiç konuşmayayım o zaman. ama bunların dışında küçük şeylerse zaten ben adım atarım pek umursamam kimin önce adım attığı önemli olmaz benim için.
Hayır çekinmem hak ettiğine inanıyorsam beni. Ama suçu olan olduğu halde kabul etmeyen burnundan kıl aldırmayan kişinin ayağına sultan olsa da gitmem. Böyle de inat bir kişiliğim var. Canım kadar sevsem de o kişi hiç var olmamış gibi silerim. Benim için çok kolaydır bu.
Adım atıyordum hatalıysam.. artık adım da yok milim kıpırdamam kimse için. İnsanlardan bıktım! Çabalamıyorum
Haksız ben isem şuç bende ise gönül alırım. Haklı isem karşı tarafın gönlümü almasını isterim.
Teşekkür ederim 🌺
Cevap
14Cevap
Ben küsmem. Kavga ederim tartışırım hatta dalga geçerim umursamam. Karşı taraf tavır alırsa kendisi bilir ben olmamış gibi devam ederim
Bilemiyorum katır inadım var kim olduğuna göre değişir sanırım. Sadece manitaya atabilirim adım o da keyfen yapıyorsa atmam
Öncelikle olarak neden küstüğümüze bakarım. Eğer benden kaynaklı bir hata varsa ilk adımı ben atarım. Ya da sudan sebepten dolayı küstüysek yine adım atabilirim. Birde o kişinin bende ki değeri önemli. Değmeyecek bir insansa kılımı bir kıpırdatmam.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐🍀🍀 Küsücül, tribal biri değilim. Dayanamam ben, tam vakit kaybı bi ruh hâli. Ya direkt mutlu halimize devam edelim diye elimden geleni esirgemem, veya karşı taraf kötücül bi tavırda inat ediyorsa o kişiyi derhal silerim hayatımdan. 🍀🍀⭐
#tubasueda 🍀🍀
Kimseyle küsmem yanlış yapanı komple defederim çünkü 1 kere yanlış yapılmış küsülmüş 2. Sine gel 1. cide sıçtın 2. De sıva öyle git demektir o yüzden tek kalemde silinir bende az insan çok huzur =yanlış yapan yok bunu bilenin yanlış yapmaya cesareti yok
Kendi ailemden biriyse adim atarım zor da olsa konusmaya calisirim pes etmem. Ama arkadas ortamindan vs biriyse onun adimini beklerim konusmak icin hassas bir insanim ve kirilirsam belli ederim hele ki kusecek duruma gelirsem o anlamiyorsa da demek ki benim ondaki degerim bu kadar der arama mesafe koyarim.
Haklıysam adım atmam, küsme olayı da yoktur bende gerçi. Mesafe koyarım öyle bi durumda.
İnsanlara kolay kolay küsmem, eğer küstüysem kesin suçlu kendisidir ve adım atmam.
Eğer yaptığım şeylerden dolayı hatanın çoğunluğu bendeyse ben arayıp özür dilerim özür dilemekten hiçbir zaman geri durmadım hatamı kabul etmekten hiçbir zaman geri durmadım özür dedilerim hatamı da kabul ederim ama hata bende ise
Eğer hatalı bensem barışmaya çalışırım. Bundan hiç gücenmem utanmam sıkılmam. Fakat karşı taraf hatalıysa ondan bir özür beklerim. Ona özür dilemek için de zorlamam. Denemek isterse eyvallah yok buna bile tenezzül etmiyorsa yolu açık olsun güle güle.
Genelde küsmem küsmeyi bilmyrm daralıyorum ve adımı ben atıyorum ama fena halde kırlmışsam silerim o adamı hayatımdan
Duruma göre değişir. Sevdiğim birisi ise ve boş yere bir kavga ise özür dilerim. Ama diğer türlü hayatta kolay kolay adım atmam.
Hata bendeyse ben atarım ama değilse ondan beklerim
Erkek adam küsmez, trip atmaz, naz yapmaz. Ya çeker gider ya da haddini bildirir.😎
Haksız isem ben ilk adım atarım ama haklı olan ben isem atmam
Hakli haksiz ararim ben ona göre adım beklerim ya da atarım.
Hata bende ise adım atarım. Öyle ben özür dilemem asla gibi bir kafam yok.
Ne adım atarım ne de adım beklerim. Bir anda insan silebilirim.
kimin hata yaptığına göre değişir. Hatalıysam, ben gönlünü alırım bir şekilde ;)
Ne için kustugumuze bağlıdır sorun bendeyse özür dilerim
Haksız isem ben adım atarım haklıysam adım atmasını beklerim
Karşıdan adım gelse de bitmiştir o an.. Yılmaz Güney'in bir sözü var.. Allah affeder ben affetmem diyor.
Duruma göre değişir haksizsam ben adım atarım ama hakliysam asla
Merhaba, genelde dayanamam
Hatalı bensem evet değilsem hayır
Haksız olduğumu düşünüyorsam ben adım atarım
Oluruna bırakırım
Haksızsam ilk adımı atar özrümü dilerim
Küsmem ama haklıysam geri adım atmam 🙃
Hatalıysam adım atarım.
Karşıdan beklerim.
duruma bağlı
Kırılan sensen hiç affetme
Karşıdan