Eskiden olduğun kişi nasıl biriydi, şimdi nasıl biri oldu?

Eskiden olduğun kişi nasıl biriydi, şimdi nasıl biri oldu?

Ponçiktim daha da çok ponçik oldum 😂😂 çünkü hiç birşeyi takmamayi bazen akışına bırakmak gerektiğini öğrendim ve bir şeyin değişmesini beklemek sabretmek en saçma düşünceymis kimsenin değişmesini bekleme sen kendin değiş ' bu bakış açısını öğrendim ve uyguladım
Güzel soru tebrikler 👏
Eskiden aman boş ver ne olursa olsun diyen bazı şeyleri duyan ama görmezden gelen kimseyle papaz olmak istemeyen biriydim. Şaka değil daha düne kadar boyleydim tabi babam ölmeden önce boyleydim. Babam ölünce işler değişti. Ben babama güveniyordum biri bana bı söz söyler bir eylemde bulunur babam beni savunur babam çünkü arkamda öyleydi de zaten
Arkamda sırtımı yaslayacağım biri vardı babam 6 ay önce Vefat etti. O günden sonra değiştim ben bı daha kötü ben oldum değiştin dediler en yakınlarım. Evet değiştim şu an bazı akraba bozuntulariyla papaz oldum. Kulakları çınlasin halam denilen şahsiyet baban öldü masken düştü dedi. Üstüme geldi evet babam ölmüştü düşen benim maskem değil onların maskesiydi. Babam ölünce akbaba gibi geldiler üstümüze hepsini teker teker attım üstümüzden
Artık kimse yaklaşmiyor...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Benim de benzer bir hikayem var. Benim de çok sevdiğim bir halam vardı, şu an kendisi hayatta ama bu var’dı dememin çok önemli bir sebebi var. Evet ben de güvenirdim, onun bana destek çıktığını falan düşünürdüm taa ki özüme kavuşana kadar. Ben insanlara olan bağlılığımı geride bırakıp Allah’a yaslandım. Bu böyle olunca fark ettim ki asıl huzur özümdeymiş, insanın özünü bulması demek Rabb’ini bulması demektir. Yani insanlardan beklediğim şeyi Rabbim’den beklemeye başlayınca bu durumun karşılıksız olduğunu fark ettim. Tabii bu yola çıkarken çok acılar çektim, çok düştüm, çakıldım ama gerçekten mükâfâtını da çok güzel bir şekilde görmeye başladım
Ne güzel işte senin yaptığını herkes yapamıyor inşallah birgün herkese nasip olur
Herkes gerçeklerin farkına birgün mutlaka varıp, gerçeğin sadece Allah olduğunu bilecek. Uyanış çağındayız artık 😊
Eskiden aslında olduğum kişi ile şu an olduğum kişi tamamen farklı iki yeni insan. yani eskiden tabi ki bazı özelliklerim kötüydü yani alıngandım daha bilgisizdim bazı konuları bilmiyordum ya da ön yargılarım vardı ya da kafaya çok takan birisiydim. ama şu an ise daha çok empati yapabilen öz güveni yüksek ve aslında hiç bir şeyi umursamayan biri halinde dönüştüm. insanlar hayatları boyunca sürekli değişim ve gelişim içerisindedir. ama kim olmak istediğimizi sadece biz belirleyebiliriz
Teşekkür ederim dostum:)
Cevap
10Cevap
Eskiden hayallerim vardı mutluydum. Artık hayalim yok, genelde pesimist mutsuzum.
Ben kapanmış defterin ortasında solan, kuruyan güldüm. Şimdi ise kendi gül bahçelerim var..
Eskiden hızlı , hareketli , insanlara deger veren gökhandım
Şimdi daha durgun , insanları zerre umursamayan acımasız bir gökhan oldum
Eskiden sadece kilolarıyla başı dertte olan ne olursa yemek yiyen biriydim.
Şimdi güzel görünmemek benim için büyük problem.
Daha akilciyim
Ama eskiden daha duygusuzdum tekrar duygusuz olmak isterdim
Daha tahammüllü ve salla gitsin kafasindayim
Dar omuzlu cılız Saf ezik dim eskiden.
Şimdi geniş omuzlu daha Zeki kendimin en iyi versiyonuyum herşeyi yaşamış köşeye çekilmiş birisiyim.
Hassas biriydim, hemen yıkılan biri. Artık duvarlarım var, önce kendim diyorum hep.
Eskiden umutlar ve hayaller vardı. Şimdi hayaller ve öfke kaldı
Eskiden bir garip insandım, hala bir garip insanım...
Eskiden çok daha sakin ve sessiz biriydim şu an içimdeki karanlık tarafı bastıramıyorum.
Eskiden sakin melek gibi biriydim şimdi öfkemi kontrol edemeyen şeytansı bişey oldum😂😂
Eski versiyonumun updateli haliyim. Bataryam biraz daha az dayaniyor ama daha iyiyim.
Hareketli ve neşeliydim. Ruhum çekilmiş gibiyim yaşlı hissediyorum
eskiden kirilgan hassas biriydim simdiyse duygusuz hissiz acimasiz biriyim
Hayatı insanları bilmiyordum şimdi ise hem hayat hem insan sarrafi oldum
eskiden şapşaldım şimdi daha da şapşalım :D
Duygusuz biri oldum... 😃
Eski olduğum kişinin tam ziddiyim
Ben hep aynıyımmm asko
Eskiden çocuktum şimdi büyüdüm
Her zaman dün olduğum kişiden daha iyiyim
Şahtım şahbaz oldum 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?