Öğrendiğim anda muhtemelen dişlerimi sıkıyor ama yeğenim diye kızmamaya çalışıyor ve susuyor vaziyette olurum 😅

Öğrendiğim anda muhtemelen dişlerimi sıkıyor ama yeğenim diye kızmamaya çalışıyor ve susuyor vaziyette olurum 😅

Selamlar,
Hiç güzel bir durum olmadığını bunun bir daha olmaması gerektiğini söylerdim. çünkü kişisel eşyalar kişiye aittir başkaları tarafından izin almadan kullanılmamalı ya da kurcalamak doğru değildir. eğer bir daha yaparsa o kişi ile konuşmazdım.
Cevap
9Cevap
hoş bir durum değil
bunun yanlış olduğunu yüksek sesle yüksek perdeden dile getiriyorum sahip çıksınlar çocuklarına :)
Eğer evliyseniz eşiniz kişisel eşyalarınızı karistiriyorsa karıştırabilir umursamadım olsaydı sonucda evlisiniz telefonuna eşiniz şifre koysa kizardiniz eşitlik böyle olmamalı dersiniz evliyseniz eşiniz hakkıdır
Karıştıran kişi çocuk ise yeğen filan tepkim yumuşak ve anlatıcı olur. Ama art niyetli bir yetişkin ise kesin onu * şakasız.
nefret ettiğim bir şey sinirlenir ve belli ederim
hiç hoş olmaz elbette.. tabi kişisel. esyami karıştıran Yok onun için sorun da Yok:)
Sinir oluyorum annem her seferinde bir şey getirip dolabıma koyuyor sonra bu dolap neden dolu
olûm ne istiyon benim kişisel eşyalarımdan sana göre bişey yok olûm derim :D
Çok sinir olduğum şeylerden biri uyarırım bir daha olursa nazik olamayabilirim ilk seferki gibi.
Sert tepki veririm
hoş değil tatsız liyakatsiz iğrenç
Sinirlenirim
Çok sinirlenirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?