3 gündür yazmayan Fake hesaba bunu yazdım?

İlk geldi 6 kez istek attı ben reddettikçe. Hadi ya isteği kabul et artık yazdı sonra biraz konuştuk benimle ilgilendi falan ilerde sevgilin olurum gibi bi şey söyledi. Sonra işte günlerce çevrimiçi olup haftada bir yazmak felan. Ve adını sorduğumda adımı boş ver ama birbirimizi tanımıyoruz dedi falan yüzünü de atacağı yok e bende ümitlenmiştim yani böyle yazdım

Güncellemeler
+1 yıl
Engellemiş beni
Güncellemeler
+1 yıl
Abazalar değil canım onları saymam ben abazalar mal olur mesela gördüğü bedenle hala aynı evde kalabilecek kadar sıkıcı hayatı kabul edebilecek mal olur. Ben zengin akıllı seçici çocuklardan bahsediyeoum skksksksj Ayrıca ben fakir erkeğe tutku duyamam yani benimle birlikte olma hayali kurma. Japon balığı bakışlı ortalama altı kızı bile kabul edecek yokluktasın mankenlik teklifi almış Kıza dediklerin biraz komik. Neyse biraz büyü ablası sen yazarken gülüyorum ergen mal
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar Güncelleme size değildi. O bu sitedeki abazalardan birindeydi. Soruyu sorduğum çocuğa da top kılıklı demiş olabilirim ama en azından ben onun kalbini kırdığımda bir Kıza kötü söz söylememek için uzaklaşacak kadar erkek. Kadına kıza küfreden erkek eziktir.:/Loserdır