- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, var. Çoğu, kısa boylu erkekler ölsün veya en azından üremesin diyor. Boy dediğin devede de var. Boyu 180 cm altında çok iyi arkadaşlarım var, karakterine kadınların ölüp bayılacağı. Ama işte, mağara devrinden kalma dişi içgüdüleri hâlâ etkin.
12 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin boya pek takılmadığı da doğru. 155-165 arası kadınlar da çok hoş ve çekici olabiliyor.
- +1 yıl
👍
En İyi Cevaplar
Geneli buçukluk olduğu için mecburen öyle istiyorlar. Sen de demişsin zaten ilkel bir bakış açısıyla bakıyorlar. Doğalarında bir acizlik, zayıflık, korunma ihtiyacı var. Bunlar yoksa fantezisi vardır, fetişi vardır. Bu da yoksa zaten boya takılmaz. Yani boya takılması için ya ilkel olması lazım ya da fetişçi. Ben mesela kısa boylu kız seviyorum. Kendim 182'yim. Bana göre 160 bile uzun. Bence 140-150 arası güzel. Benimkisi yarı ilkellik, kendimden güçsüz görünen bir şeye duyulan ilgi, yarısı da fetiş - fantezi.
10 Yorumla
Ben 1,83 üm dünya ortalamasında bile yerim var hatrı sayılır bir boy, Türkiye’de uzun sayılırım nerdeyse ama Türk kızları 1.90 altına yaşamasın diyolar hshshs şaka gibi değil mi ama bunları takanda beyin yoktur bence ne derlerse desinler sabaha kadar konuşsunlar zerre umrumda değiller ben yabancı bir kız buldum iyi ki de kurtulmuşum, hepsi aynı değil ama çoğunluğu kendi bodur boyuna bakmayıp yargılıyorlar uzak dursunlar aman aman
16 Yorumla- +1 yıl
evet insanlar severse bir önemi yok ama 1.50 kızda 190 altı yaşamasın tarzı konuşursa o kızın insanlığından şüphe ederim, sen nesin ki ne bekliyorsun?
Bende 1.70 altı kızla beraber olmam hadi bakalım ben 1.83 üm yine arada 13 cm kalıyor kız 1.70 olsa bile ama Tr de nerde o boyun üstü - +1 yıl
Sadece boy degil takintilari gucsuzlukleri kendileri orta ogrenim olur inv mzn ister kendi lwc da calisir veya uc harfli magzalarda calisir sorsan hakim savci muhendis dr subay ister bizde bir soz vardir boyuna bakmadan hasan daga oduna gidiyor derler dunyanin en mutsuz kadinlari Turk kadinlariymis nedeni ise ne istediklerini bilmemeleri kendilerini tanimamalari kiskanc olmalari dunyada kadin popilasyonunun tek kendileri olduguju sanmalari bakin etrafa kendileri Turk erkeklerini begenmezler ama avrupali kadinlar Turk erkeklerinin pesinde kosar Turk kadinlarinin pesinde kosan avrupali erkek sayisi bir elin parmagini gecmez
+1 yılBence insan kendinde olmayanı başkasında aramamalı 🙃 1,55 boyundaki kadının 1,80 lik erkek istemesi adalet mi 🤔
15 Yorumla- +1 yıl
Gönül ister diyorsun 🙃
- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim 🙃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 207,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet maalesef türk kadınları genelde 150-160 olur ama 190 erkek isterler. çünkü aşık olmuyorlar. bunun yerine dış görünüşe bakıyorlar manavdan meyve seçer gibi. tabi ki sözüm hepsine değil ama maalesef durum böyle. yani uzun boyluysanız sizi seviyorlar. onların gözünce sizi özel yapan tek şey para ve boydur.
20 Yorumla Evet
Kendilerini prenses sanıyor egoları tavanda
Kendileri sanki dünyanın en güzel kızları
Yabancı kızlar kalbe bakıyor
Bizimkiler boy pos bilmem ne
Yabancı kızlar niye Türk erkeklerinin seviyor
Sadık oldukları için sahip çıktıkları için çünkü yabancı erkeklerde kıskançlık pek yok onunla yiyiş seviş yani onlarda bir kere pek namus yok bizim Türklerde de namus vb azaldı öyle namus ayaklarına girmeyecek
Türk Kadınları
Türk erkeklerinin kıymetini bilmeli
Biri gelir der
Türk erkeğin ne kıymetini bilecez sapık bilmem ne
Yavrucum sen o bakış açısıyla Türk erkeklerine bakıyorsan Türk erkekleri olduğuna dua etmelisin
Neyse çok konuşmayacam30 Yorumla
+1 yılTürk kadınları erkekten anlamıyor ki.
İlk başlarda pürüzsüz cilt sinek kaydı traş yapan erkekleri seviyorlardı, hatta bu koz traş bıçağı reklamlarında kullanılıyordu.
Sonra Rus kadınları kirli sakallı Türk erkeklerini götürmeye başlayınca, bizim kadınlar da ne olduysa bir anda kirli sakal sevmeye başladı. Sanki daha önceden biliyormuş gibi, birde sakal erkeğin makyajı demeye başladılar çok bilmişler. 😀 Hani erkekten anlamayı bırak kendi kadınlığını bile doğru düzgün bilmiyor çoğu.
Rus kadınları sayesinde iyi erkeği seçebiliyorlar. Rus kadınları sarışın ya, esmer kirli kara Türk erkeğini görünce hoşuna gidiyordu, kendinden farklı olduğu için, bizim kadınlar da onları taklit etti kıskandıkları için hemen bizde kirli sakal seviyoz 😀😀
Burak Özçivit'in tarzını benimsemiş (suriyeli, nargileci vasat bir tarz) kadınların uzun boy istemesi çokta dikkate alınacak bir şey değil...
31 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılSimdi annem 1.62 falan babam 1.87 idi. Ben 1.73 oldum benim geni zaten kısa olan annem aşağıya çekmiş oldu. Şimdi beni begenmeyecek olanda 1.63 olan başka bir kadınsa ileride kendi çocuğunun ayağına sıkıyor demektir haberiniz olsun. 😅 Boy takıntım yok hayatımdaki çoğu insanında yok çok şükür.
22 Yorumla- +1 yıl
Hocam sen ortalama altında kalmışsın doktora gitseydin keşke daha uzun olmalıydı annen kısa degil anne boyuna 13 ekle baba ile topla 2 ye böl eğer bu oranın altında isen sıkıntı var müdahale edilir ama gevmissen senin gen boyu bu 😀 yani zamanında gitseydin uzardin bence daha şu an bir şey yaparlar mı bilmem
- +1 yıl
ben boyumdan memnunum ama 😅 ust raftaki tencereyi alayim, perde falan asayim yeter iste 😂
+1 yılBodur tavuk piliçtir.
1,55 lik hatunların 1,90 lık erkek istemeleri ne büyük muamma. Denklik en sağlıklı olanı. Kısa kadınların uzun boylu erkek istemelerinin temelinde sadece sahip olma hissi yatıyor gibi.
Bu benim sevgilim derken işaret ettiği erkeğin uzun boylu olması kıskanılası bir durum gibi algılanıyor. Ta ki yan yana gelen kadar.
10 YorumlaKısa kadın çocukları yer cücesi olmasın diye uzun erkek ister, uzun kadın yanında kısa kalmasın diye uzun erkek ister😂
Ya şaka bir yana 1.70 erkekler evde kalıyor gibi davranmayın. Kısa uzun herkes sevip sevilince eş buluyor. Ama uzun boylu erkek hayranlığı sadece Türkiye'de yok, genel dünya çapında var. Çok takmayın, önemli bir şey değil💕11 Yorumlauzun boylu olsun yakışıklı olsun zengin olsun çapkın olmasın siparişiniz hazırlanıyor lütfen bekleyin😁😁 o bağyanlar aramaya devam etsin sonra neden beni kimse istemiyor artık yaşamak istemiyorum ya bu erkekler kıymetimizi bilmiyor siz sanki değer veriyorsunuz da
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bazıları evet ama hepsi diye bir şey söylemem tamam boy önemli ama aşırı takmak da saçma önemli olan erkeğin tam erkek olması yani merhamet duygusu olması sevmesi güzel niyetli olması önemli yoksa devede de boy var önemli olan kalp duygular
11 Yorumla
+1 yılEvet. Ve şaka gibiler. 1.50 - 1.65 arası boyu olanların birçoğu 1.80'den aşağısını beğenmiyor. Hayır yani sorarlar insana sen manken gibi mısın de 1.80'lik, 1.90'lık arıyorsun
30 Yorumla
+1 yılBence çok saçma, 155 bir kızın gidip 2m erkek istemesi... Aşırı saçma. Benim boyum uzundur. 175 boyum var ben gidip 2.5m erkek istemem 175'ten uzun olursa hoş olur sadece. Ama illa uzun olacak diye bir şartım bulunmuyor.
22 Yorumla- +1 yıl
Zaten uzun kızlarda yok bu takıntı. Yer elmalarında var
- +1 yıl
Yer elması olsaydım da aşırı uzun istemezdim. 160 olsam bile en fazla 180 yani o bile çokta 170-75 ideal 155-160 kızlar için. İlla görünüme önem veriyorlarsa :d
+1 yılEvet gayet var onlar kısa olduğu için uzun boy seviyorlar.
https://voca.ro/17Ff2NF696TR10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Bayanların düşünce yapısı hireyarşik bir sistemde olduğu için bir çok konuda aşırı seçicilik mevcuttur. Erkekler ise biraz düz mantık takılırlar çok irdelemezler boy vs gibi şeyleri
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet var mesela az önce 150 boyunda olduğunu belirten bir kız 190 altı erkek olmaz diye ahkam kesiyordu soruda😂
Yani aynaya bakmadan kriter belirleyen çok kadın var bizim ülkemizde.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılEvet uzun boy takıntısı var fakat şunu fark ettim; uzun boy takıntısı olan tüm kadınlarda kısa boylu erkekte kabul oluyor eğer erkeğin maddi durumu çok iyiyse. Yani tamamen ikiyüzlü bir davranış.
10 Yorumla Şımarıklık var. Hava atmak var. Aşağılık kompleksi var. Tabi öte yandan özgüvensiz, vajina dilencisi erkeklerimiz sayesinde istediklerini elde ediyorlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1.86 boyunda sevgilisi olmayan bir erkeğim teyzee
21 Yorumla
+1 yılEvet var fakat çoğunun santimlerle arası iyi değil maalesef yani kızların söylediği boylara aldanmayın
10 Yorumla
+1 yılEvet biraz var bu bizim toplumumuzda var ya uzun boylu erkek becerikli herşeye yakışır meslekten tut sevgiliye herşeye boyu katan toplumuz
10 Yorumla
+1 yılMağlesef ki var 1.50 boyundaki kız bile diyor 1.90 erkek mi olur diyip ayrılıyor kısa diye acaba 3 metre jrsey mi bekliyor
10 YorumlaYok ya. Ben uzun boyluyun, bu yaşa kadar sevdiğim ve bana olumlu cevap vermeyen kadınların çoğu kısa boyluydu. Aslında uzun boylu kadın da çok az.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 733 cevap paylaştı.
+1 yılBende yok bana sacma geliyor 150 boyundakilerin 190 sevgili aramasi boyun fitigi olmak istiyorlar herhalde
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanlarda içgüdü yoktur. Ama birileri ısrarla bunun içgüdüsel olduğunu söylüyor. Olay tamamen sosyal medyanın dayatmasıdır. Yarın bir gün tiktokta bok fetişi başlasın 1 ay içinde gençlerin %70'ine bulaşmazsa en adi pz*evengim
10 Yorumlaevet erkekelr daha esnek. ama genelde minyon kadın seviyoruz. Ama kadınların egoları var minyon seviyoruz dememize rağmen inanmıyorlar garip
10 Yorumla
+1 yılEvet var burada ben ne sorulsr gördüm 1.55 im 1.80 den kısa erkeklere bakmam diyenide onlar ztn ehoları tavan yapmış
10 YorumlaBence takıntısı yok kadınların erkeklerin işi hep buradaki eziklemeye çalışıyorlar da yemez o taktikler.😂
10 Yorumla
+1 yılEvet var ama çok uzun olmasına gerek yok. Ben 170’im o en az 174 olsun yeter.
20 YorumlaUzun olsundan kastım benim boyuma göre göre onun boyunun daha uzun olması
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen de de var maalesef kendim 154 olmama ragmen evet saçma ama var 😞
22 Yorumla- +1 yıl
154 lüksün ben 190 napıcam seni kucakta mı taşıcam sırtımamı alıcam sürekli:P 154 hayal ettim oturma ile kalkma arası fark çok azdır bea:P
- +1 yıl
190 istemiyorum zaten 180 yeter
Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Hee var. Geçen 145 boyunda bi kız yorum yapmış 190 altındakiler de kendilerine erkek demesin bi zahmet yazmış.
Hee yerden bitmeye bak sen hele
10 YorumlaTürk kadınları cüce boyu ile 185 ve üstü istiyorum diyor kendine boy sorunca 155-165. Şaka gib 😂
10 Yorumla
+1 yıl5 karış kızlar 190 ilk. erkek. ariyor fantezi hep. bunlar
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 926 cevap paylaştı. 155 160 lıklar bile190 olson yooo falan yapıyor ya deli oluyorum
10 Yorumla
+1 yılEvet var , 1.50 boylariyla 1 . 90 erkek arıyorlar audjdjdj
20 Yorumla
+1 yılTürk kadını her b*Ka takıntılı sadece boy olsa keşke mk
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılEvet saçma bi takıntıları var bu yabancı kadınlarda yok
10 Yorumla
+1 yılTürk kadınları her şeyin en iyisini ister her zaman :))) onlarda ne mi var sadece 250 gram
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılKS kadınlarında var bu. Reel tanıdıgım kadınların hiç birinde boy muhannetini duymadım
10 Yorumla
+1 yılOlduğu kadar diyor geçiyoruz ama kadınlar öyle değil
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Takıntıları var sebepleri + 18 bence. Bir video da kadın söyledi bu gerçeği 😂
10 Yorumla
+1 yılEvet var benden de kısa olmasın bir zahmet yanımdaki arkadaş…
13 Yorumla- +1 yıl
Sen kaçsın
- +1 yıl
baktım ben en fazla 165 bu ve ister 190 ahhahha:P
- +1 yıl
175 im isterim 185-190
- Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılTakıntı değil "Tapıntı" var. Türk kadınları uzunlara Allah gibi tapar, kısaları şeytan diye taşlar. Türk kadını budur.
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben 1.85 im hiç kendi boyumayakın bir kız arkadaşım olmadı, Türk kızları genelde minyon oluyor benim için çokta soru olmadı bu durum
10 Yorumla
+1 yılBen şahsen 165 boyundayım benim boy takıntım oyle bir doksan olsun istemem uzunları sevmiyorum o kadar ama sevdiğim şey ne bileyim ayağımı kaldirip yanağından öpecek kadar boyu uzunsa tamam ya da dans ederken sorun olmuyorsa tamam) Bu kadar☘️🙃
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenden uzun olsun yeter bende zaten 160ım zor olmuyor yani
Zaten çoğu erkekte kendinden uzun kiz istemez bence10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLisede bir kız vardı onu nedense hiç unutmuyorum kız küçümencik hep yarmalarla takılırdı. Tipi falanda yoktu. Sahi napti o kız merak ettim
10 Yorumla
+1 yılUzun bir kız olarak evet takıntım var
24 Yorumla- +1 yıl
Boy kaç
- +1 yıl
1.86
- +1 yıl
Benimde 1.82 gel evlenelim
takıntı mi bilemem ama bende uzun boylu erkek seviyorum 😍
23 Yorumla- +1 yıl
1 88 nasıl sence :) ayakkabıyla 190
- +1 yıl
1.82 nasıl
Gizli Üye(36-45)+1 yıluzun erkeklerde minyon seviyor kızların suçu mu bu. partnerimle aramda 37 cm var
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkendileri 1.55 ama 1.90 erkek istiyolar haspamlar
10 Yorumla1.75 boyun var. Benden kısa biri ile olmam mümkün değil... Tek takıntım
11 Yorumla- +1 yıl
1.87. topuklu giyersen öpüşme mesafemiz muhteşem oluyor. :)))
+1 yılVar. Takıntılı olmaya devam etsinler xd
10 Yorumla
+1 yılacayip derece de hemde. Muhtemelen dünyada en tepededirler
10 Yorumla
+1 yılSende var mı bu takıntıdan
13 Yorumla- +1 yıl
Erkek arkadaşın senden kısa olamaz mış zaten güncellemene baktımda :D
+1 yılBence uzun boylu erkek takıntısı olan kadın uzun boylu olmalıdır. Gerisinin buna hakkı olduğunu düşünmüyorum.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılBilmem, sana sormak lazım. Var mı?
12 Yorumla- +1 yıl
O zaman ben kurtardım😉😅
Gizli Üye(18-24)+1 yılHerkeste yok olsaydı kısa erkekler sevgili bulamazdı
16 Yorumla- +1 yıl
Uzunu bulamayan bücürlerdir kısalarla evlenmek zorunda kalıyorlardır
Cevap sahibi+1 yıl@Yorgun-Anarşist asıl o bücür dediklerin uzunları kapıyor ama sen bilirsin knk
- +1 yıl
Aynı şeyi söyledim ben de😀
Bücürler uzun erkek avcısı genelde. Bulamayanlar ise kısalara talim. Güzel minyonlar her türlu erkeği kapıyor. Ben minyon sevmiyorum o ayri. Altımdayken kaybolan kadın istemiyorum.😀😀😀 - +1 yıl
+1 yılbence uzun erkek degil de kendi boyuna gore uzun istiyorlar
21 Yorumla- +1 yıl
Boy kaç?)
Yani pek sayılmaz kişilik ön plana daha çok çıkıyor ama şahsen uzun olmayı seviyorum
10 YorumlaVar bence en az 30 cm benden uzun olsun diyorlar sanki Bataniye yorgan siparişi veriyolar
10 Yorumla
+1 yılsürekli bunun lafı ediliyor sosyal medyada ama gerçekten takıntılı olan azdır
10 Yorumla- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne