Kişilik & Karakter Hayatta yapmayacağım dediğin 3 şey nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor " hayatta asla yapmam" dediğimiz şeyler vardır. Peki, sizin bu hayatta yapmayacağım dediğin 3 şey nedir? Hayatta yapmayacağım dediğin 3 şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Aldatmam, kötülük yapmam, ya da bir insanın kalbini bilerek kırmam 0 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Başkasına kendimi sevdirmek için değişmek, kalp kırmak ve birine ihanet etmek. Bunlar haricinde dinin yasakladığı şeyleri de gaflete ya da şeytanın tuzağına düşmezsem yapmam ¢ 0 0 Yorumla
sedatkalender49 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yapmadığım şeyin hesabını vermem, kimsenin peşinde köpek olmam, beni adam yerine koymayanı hayatımda tutmam. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Öyle bir şey yok ben de iyi yapmayacağım dediysem yaptım isteyerek hemde büyük konuşmuyorum 0 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kendimi öldürmek, sevdiğim birini satmak, erkeklerden hoşlanmak 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Hayvanlara eziyet etmem Ufak cocuklara kızıp şamarlamam Dayımla sevişmem 0 1 Yorumla yağmurlarrrrrr +1 yıl Dayımla ne? Yorumla
RockNYeah Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl aldatmak, arkadan konuşmak, cinsel larak bir şey var o 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Evlenmeden ilişkiye girmek, intihar etmek, evlendiğim de eşimi üzmek 0 0 Yorumla
umudunukaybetmegl Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Yapmayacağım diye kendime bir sınırlama koymadım. Çünkü insanız yapmam dediğimiz şeyleri de yapabiliyoruz 2 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Cinayet işlemeyeceğimHırsızlık yapmayacağım...Cinsel tacizde bulunmayacağım... 0 0 Yorumla
cemresuugg Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl hayatta her sey olabilir neyi yapmam dediysem 1 hafta icinde yaomis oluyorum 0 0 Yorumla
umt_şşş Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 374 cevap paylaştı. Never say never tatlım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aldatmam, kötülük yapmam, ya da bir insanın kalbini bilerek kırmam
Başkasına kendimi sevdirmek için değişmek, kalp kırmak ve birine ihanet etmek. Bunlar haricinde dinin yasakladığı şeyleri de gaflete ya da şeytanın tuzağına düşmezsem yapmam ¢
Yapmadığım şeyin hesabını vermem, kimsenin peşinde köpek olmam, beni adam yerine koymayanı hayatımda tutmam.
Öyle bir şey yok ben de iyi yapmayacağım dediysem yaptım isteyerek hemde büyük konuşmuyorum
Kendimi öldürmek, sevdiğim birini satmak, erkeklerden hoşlanmak
Hayvanlara eziyet etmem
Ufak cocuklara kızıp şamarlamam
Dayımla sevişmem
Dayımla ne?
aldatmak, arkadan konuşmak, cinsel larak bir şey var o
Evlenmeden ilişkiye girmek, intihar etmek, evlendiğim de eşimi üzmek
Yapmayacağım diye kendime bir sınırlama koymadım. Çünkü insanız yapmam dediğimiz şeyleri de yapabiliyoruz
Sanırım;
Tehlikeli doğa sporları
Araba kullanmak
Motosiklete binme
Cinayet işlemeyeceğim
Hırsızlık yapmayacağım...
Cinsel tacizde bulunmayacağım...
hayatta her sey olabilir neyi yapmam dediysem 1 hafta icinde yaomis oluyorum
Never say never tatlım