Kişilik & Karakter Hayatta asla yapamam/yapmam dediğiniz 3 şeyi yazar mısınız? neva34 Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kimse bana yaptıramaz asla yapmam dediğiniz şeyler nelerdir? Güncellemeler+1 yıl Benimkiler: 1. bir hayvana zarar vermek.2. İhanet3. İftira. Hayatta asla yapamam/yapmam dediğiniz 3 şeyi yazar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. bir hayvana zarar vermek.aldatmakyarı yolda bırakmak. 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Çorapla uyumam, babet çorap ve yırtık pantolon giymem.. 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bir hayvana zarar vermek, Fiat Egea arabası almak, küfür etmek. 0 0 Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Herkesin sapladığı yere saplamamAldatanı affetmem. 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Din değişimiÜlke satmakGurur cıgnemekDah da var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Anal yapmam sevgilim varken baska kızlarla konusmam ve sevgilimle cafeye gitmem 0 0 Yorumla
tetikci13 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 448 cevap paylaştı. Bır travestı ile seyahat etmek 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,1b cevap paylaştı. Büyük lokma yerim ama büyük söz söylemem. 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. @damladamla123 hadi bakalim 1 12 Yorumla damladamla123 +1 yıl Hımm yalan söyleyemem kimseyi küçük dusurmem kalp kiramam Yorumla damladamla123 +1 yıl Aklıma gelen bunlar😅 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Hmmm iyimis Yorumla damladamla123 +1 yıl Senn Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Benimkiler sevgisinden emin olmadığım biriyle evlenmem bu 1 Yorumla damladamla123 +1 yıl Evet Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Ay iş var yazcam bekle 😅 Yorumla damladamla123 +1 yıl Tamam Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl 2. Cinsellikle ilgili pis bişey geçtim onu 😅 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl 3. De aldatmak asla aldatamam Yorumla damladamla123 +1 yıl Hım iyi bakalim Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Oyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
bir hayvana zarar vermek.
aldatmak
yarı yolda bırakmak.
Çorapla uyumam, babet çorap ve yırtık pantolon giymem..
Bir hayvana zarar vermek, Fiat Egea arabası almak, küfür etmek.
Herkesin sapladığı yere saplamam
Aldatanı affetmem.
Din değişimi
Ülke satmak
Gurur cıgnemek
Dah da var
1) otuzbir cekmek
2) altmısiki cekmek
3) rko çekmek
Anal yapmam sevgilim varken baska kızlarla konusmam ve sevgilimle cafeye gitmem
Bır travestı ile seyahat etmek
Büyük lokma yerim ama büyük söz söylemem.
Kıskanclık cimrilik kazıklamak
@damladamla123 hadi bakalim
Hımm yalan söyleyemem kimseyi küçük dusurmem kalp kiramam
Aklıma gelen bunlar😅
Hmmm iyimis
Senn
Benimkiler sevgisinden emin olmadığım biriyle evlenmem bu 1
Evet
Ay iş var yazcam bekle 😅
Tamam
2. Cinsellikle ilgili pis bişey geçtim onu 😅
3. De aldatmak asla aldatamam