Sıradan bir günde içinizden en çok geçirdiğiniz, iç sesinizin en çok üzerinde durduğu konu nedir?

Sıradan bir günde içinizden en çok geçirdiğiniz, iç sesinizin en çok üzerinde durduğu konu nedir?

iş günüyse genelde işle alakalı şeyler oluyor sorumsuz beceriksiz ya da kendilerini zeki sanan ancak hiç zeki olmayan iş arkadaşlarıma duyduğum öfke
izin günüysem de nasıl dinlenebilirim ne kadar dinlenebilirim diyerek kendimi rahatlatıyorum
Gün içerisinde yapacak olduğum şeyler üzerinde çok duruyorum. İç sesim sürekli olarak onu nasıl, ne ara yapsam diye düşünmekle geçiyor. Planlı hareket etmeye çalışıyorum.
Beynim yap kalbim yapma veya tam tersi ikisi birbirini yiyor bende dinliyorum 🤷♀️
Teşekkür ederim 😊
Cevap
7Cevap
İç sesin sürekli git uyu diyor
sesim*
Genellikle gelecek düşünceleri kendim hakkımda
bazen cinsellik bazen dersler bazen ne yapsam bazen spor durumları yemek ev temizliği vs hep böyle şeyler
O günü düşünüyorum tavırlarımı sorguluyorum, yaptığım yanlışları birdaha yapmamaya dikkat ediyorum kimseyi kırmamaya dikkat ediyorum.
İç sesimin düğmesine bastım susturdum.
Sakinlige ihtiyacım var çok konuşuyordu.
Bugünde yapacaksın diyor.
Çok yüz verdin diye hırslandırıyor bu aralar iç sesim. d
ne olucak bu halim, geleceğim, sınav sonuçlarım falan
Evlilik yakışıklı erkek falan deli olmak içten değil
Genelde kendim ile alakalı konular oluyor
Bugün evde kimse yoktu bende bip sohbette eskiden sevdiğim adamın şimdiki sevgilisi adına biriyle konuşma yapmıştım ve sevdiğim adamdan bahsetmiştim. Konum oydu
Hedeflerim, geleceğim, hayallerim...
iç muhasebe
dm var mı soru sahibine
Sevgilimin anları
nasıl zengin olunur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?