Bulunduğum bölgede zamanında çok buyu ile ugrasildigindan cinlerin ve bi takım varliklqrin fazlaca olduğu soylenir (Muğla'da biryer). hatta bazen şahit olduğumda oldu hatta baya yakından (fazla ayrıntıya girmeyelim:)) Anlatan olursa ve istek olursa bende yorumlarda ya da güncelleme ile anlatırım. Evet ilk kim. basliyor.
Duanın Arapça yazılışının Türkçe okunuşu şöyledir;
Sabah Ve Akşam 3 er kez Oku...
Bismillahillezi La Yedurru measmihi şeyun fil ardi vela fissema ve hüvessemiul alim.
Şeklinde okunabilen kısa dualardan olmaktadır.
Bismillahillezi La Yedurru Duası Anlamı
Bismillahillezi La Yedurru duasının Türkçe anlamı şöyledir; Yüce Allahın ismi ile hareket ederim. O yüce Allah ki onun mübarek ismi ile hareket edildiğinde gökte ve yerde hiçbir şey onu okuyana zarar vermez. Anlamına gelmektedir.
1
29 Yorumla
Soran
+1 yıl
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. lakin etrafımda bu hastalığa tutulwnlarin genelde kuranla çok haşır neşir insanların olması beni ayrıca şaşırtır.
Çok geçmiş olsun gerçekten çok zor bı durum. bi kaç seansta bulunmuştum ve o an Allah muhafaza. sifa bulmanız dileğimle. demek istediğim büyü olmadan da musallat olabiliyor. bunun farkını nasıl anlayabiliriz
Öyle tabi olayı bizzat yaşadığım için zorluklarını çok iyi biliyorsun. ama bazen üzerine gitmek lazım biseylerin geri gitmesi için. tabi bunlar için mümkün mü okadarini bilemiyorum
Zaten amaç o ya fiilen bişey yapamıyorlar yildirarak psikolojiyi bozarak amaçlarına ulaşıyorlar. dindar ve karakter olarak güçlü insanları yıldıramiyorlar. ama bu sana vesile olur dostum iyi araştır ve bolca oku. bir bilene yapış
Bu yazdığın ayet tek değil.. 3 ayettir. 1) Okunuşu: "Euzü bi kelimatillahit-tammati min şerri ma halak"
Anlamı: "Yarattığı şeylerin şerrinden Allah’ın tam olan kelimelerine sığınırım."
2) Okunuşu:Bismillahillezi la yedurru measmihi şeyun fil ardi Vela fissema ve hüvessemiyyul aliym. Yüce Allahın ismi ile hareket ederim. O Yüce Allah ki Onun mübarek ismiyle hareket edildiğinde gökte ve yerde hiçbir şey onu okuyana zarar vermez. 3) Okunuşu: Ve kul rabbi eûzû bike min hemezâti’ş-şeyâtin. ve eûzû bike rabbi en yahdurûn”(Muminun 97-98)
Anlamı: De ki: “Ey Rabbim! Şeytanların vesveselerinden sana sığınırım.”“Ey Rabbim! Onların benim yanımda bulunmalarından da sana sığınırım.”
Çünkü o günde sonra korkularım birden arttı.. Ve evde tek başıma kalamaz oldum.. Hep birileri arkamdan yanımda gelecek ve canımı alacaklar gibi geliyordu..
Ben depremde köydeydim. Bulunduğumuz köy bunların yatağıymış meğer.
Bakın şöyle baştan anlatayım.. Bana ilk 99 depremi zamanı musallat oldular.. Yıllarca tedavilerim yarım kaldığı için tam manasıyla iyileşemedim..
2 yıldır hem namazlarım hemde okuduğum dualarımla daha iyiydim.
Taa ki 23 Ekim günü babamı kaybedene kadar..
Babamın cenazesinde, defin işlemi yapılırken ben başka bir mezarın başında bitkinlikten yere çömeldim.
O günden sonra artık korkularım çoğaldı ve tedavi etmeye çalıştığım hastalığım tekrar etti.. Ben ne kadar dirensem de bana çok güçlü şekilde geliyorlar..