Büyü ve Doğaüstü durumlar hakkında ne düşünüyosunuz?

Yakın zamana kadar uzun süre işsizdim sevğilim ile aramda sürekli sorunlar oluyodu ve sonunda beni aldattığını öğrendim daha mutsuz olamam derken doktor kontrolünde muhtemel olarak çocuğumun olamayacağını öğrendim bunlar dışında irili ufaklı sürekli bir sorun vardı hayatımda mesela bir iş buldum gibi oluyodu gidiyodum konuşuyoduk anlaşıyoduk bir anda ya telefonlarıma cevap vermiyolardı ya da vazgeçiyolardı üstelik iyi bir eğitim aldım alanımda iyi biriyim öncesinde de iyi bir yerde çalışıyodum ama benden daha tecrübesiz ve iyi olmayan insanları benim yerime tercih ettiklerini fark ettim hayatımda bukadar sorun olunca ke dimi boşlukta hissettim ve bir arkadaşımın ısrarıyla onun Büyü gibi konularda uzman olduğunu belirttiği bir tanıdığına gittim ve uzman dediği kişide benden küçük 20/21 falandı içimden istemsiz bir gülme geldi ama tuttum kendimi neyse her ne kadar normal şartlarda büyü gibi şeyelre inanmasamda o boşluk duygusu ve çaresizlik ile derdimi anlattım birtakım birşeyler yaptı belirli sözler söyledi sanırım ibraniceydi sonra tamam dedi yolladı bizi bende bunun icinmi geldik diye söyleniyorum arkadaşıma uzun lafın kısası ilerleyen haftalarda hayatım yoluna gormeye başladı iyi bir iş buldum orada biriyle tanıştım şu an flört halindeyiz ve bana önceden tedavi olmamın mümkün olmadığı söylendiği halde Tedavi olabileceğim söylendi ve bir tedaviye başladım şu anda iyi gidiyo ve İyileşme ihtimalim yüksekmiş benim Doğaüstü olaylar hakkındaki tecrübem bu tarzda oldukça enteresan oldu ama iyi ki oldu sizin böyle bir hikayeniz var mı doğaüstü olaylar hakkındaki fikriniz ne

Büyü ve Doğaüstü durumlar hakkında ne düşünüyosunuz?