Benim şöyle var, yaşadığım kötü deneyimde ufakta olsa iyi bir şey arayıp, kendimi teselli ediyorum.
Sen neler yapıyorsun?

Benim şöyle var, yaşadığım kötü deneyimde ufakta olsa iyi bir şey arayıp, kendimi teselli ediyorum.
Sen neler yapıyorsun?
Yakın zamanda aldığım kararlardan. genelde uygulamaya dökemiyordum. sonra denedim. bir kere çıkartınca negatif insan hayatından, bir rahatlama geliyor haliyle o kadar da zor değilmiş yiaağ diyorsun.🤭
Ne saçma amaçlar edinmişim kendime yaa. yook şu da mutlu olsun, yok o da pozitif baksın, yok şunun da insanlara güvenini arttırayım falan. kendimi yormaktan başka bir şey değil. bazı insanlar bu kadar. bazı insanlar bencil. Negatif bataklığına düşme tehlikesinden kurtuldum.
Hayatımda umutlu insanlar istiyorum. yaşama sevinci olan ve yaşamının anlamını bulmuş, hiç olmadı arayışta olan. Hee şunuda unutmadan aynanın karşısına geçip güzel bir müzik açıp ben inanılmaz derecede asil bir kadınım demeyi ihmal etmiyorum..😃bu akşama özel guzin abla enjekte edilmiş beynimi akısına bırak sosuyla servis ediyorum.
afiyet bal seker olsun.😉
Ooo 😂😂
Ayna önemli 😬 afiyeet bal
Bi'bot seviyor senii
Ben negatif ruh halinden çıkmaya çalışmıyorum ki. Sadece negatif değilim gibi görünüyorum. Çünkü kendi kendime yaşamak işime geliyor. Birilerinin beni düşük görüp nasihat etmesini çekmek istemiyorum. Onun dışında kötüysem kötüyüm yani illa mutlu olmak zorunda değilim her an.
Cevap
7Cevap
Negatif düşüncelerin üzerinde fazla düşünmüyorum artık. Sallıyorum gidiyor. Soruna bakıyorum düşünmeye değer mi diye değeri yoksa bende artık takıkı kalmıyorum.
Ama sallayamacağım bir negatif olaysa daha çok uyumayı tercih ederim. Uyandığımda ise kaldığım yerden devam ederim.
Taktik falan yok.. Ben genelde zaten kolay demoralize olan biri değilim.. Modumu yüksek tutuyorum, pozitif ve enerjik biriyim. Bunun yanı sıra eğer ciddi anlamda üzüldüğüm bir şeyler varsa da acımı yaşamayı tercih ederim, ertelemem ya da ötelemem.. Üzüntümü yaşar, bir şarkı açar, yoluma daha güçlü devam ederim.. Keyifli günler..
Evet, yemek yediğim, zaman mutlu oluyorum.
Kahve içmek ve film izlemek birde sigara
Taktik falan uygulamıyorum. Negatif enerjiyi üzerimden atmak zor olmuyor. Bir bakıyorum, olabilecek en depresif haldeyim. Sonra bir daha bakıyorum, pozitiflik saçıyorum etrafıma. Ani değişken bir ruh haline sahibim.
Öyle zamanlarda açatım müziği hiç beklemeden dışarı çıkar koşarım biraz. Dışarı çıkamıyorsam da müsait bir yer bulurum (balkon, dam) orada koşarım. Koşarken sakinleşir sonra negatif ruh haline bürünmeden önceki halimden bile saha pozitif olmak için şükrederim.
Öncelikle beni negatif hale sokan şeyi anında silerim.
Bu ne olursa olsun.
Bazen çok uyumak, bazen de toksit insan. Ne olursa olsun anın da kenara atarım.
99 ların nirvanası olan Rock müziklerimi açar koşuya çıkarım.
Veya kendimi tamamen işe veririm.
Aslında doğru olanı o negatifliği sindire sindire yaşamak. Geçiş yapmaya çalışırsan, halı altına süpürmüş olursun ve olmadık yerde ansızın ortaya bomba gibi patlar. Çocuklar negatifliği örter hayali dünya kurar, ondan büyüdüğünde anlamlandıramadığı hüzünler, patlaklar yaşar. Doğrusu sindire sindire yaşamak. Ama her ota poha da şey etmemek lazım hani.
3 serdar ortaç 2 demet akalın şarkısını üst üste dinleyip eşlik edince düzeliyor
Benim moralden daha kötü geldikleri için bana, ben dinlesem benimde düzelir. Ben sevmiyorum onları 😃
Beterin beteri varmış demek için gayet güzel şarkılar bence 🤪
Beterin beterinin beteri ise onu dinleyen birisinin olması 😂😬
Beterin beterinin beterini görmek istemiyorsan Beter Ali'den şarkılar önereyim😂
Bence sus 😂😂 bu espriye Dünya hazır değil iken atom bombası gibi yüzleştik ya 😑
Kıyamet alametlerinden 1. Gerçekleşti resmen. 😂 Ananasın espri tarzında bir şey yapması fkdk
https://youtu.be/0_jGXoqTGXw yaptığım espriden sonra Abdurrah-man beyin tepkisi
Vuuuiiii 😂😂 ruh eşim teyzem ya
Benim modumun yükselmesi hareketli bir şarkıya bakıyor
Her şeyin geçici olduğunu düşünüyorum. Hayatı ciddiye almıyorum.
Var negatiften pozitife geçiyorum bişey yapmama gerek yok
Her şeye 'bu bir işaret olmalı 'diyen ben 😄
Aha ben
Uyuyup uyanınca geçiyor taktik bu 😃
Uyanınca başlıyor ise ne yapacağız hocam
MaşAllah hocam çok güzel anlatınız. Kapı esprisi yapayım mı? Kapiçino olanı 😂😂
uyumak, hareketli şarkılar dinlemek..
Biraz önce uyandım bak mis gibi oldum. 😃
ne kadar güzeel 🥳
Sensin o. Ben mis gibiyim dedim.
aaa bana kızdı 🤭
Kızmam, "sensin güzel" diye ise bu ne güzel kızmak 😂😂 tadını çıkar bence