Adam akıllı arkadaşım yok
Çevrem yok
Ailem bile sevmiyor gibi geliyor
Sessiz, kendi halinde biriyim
Adam akıllı arkadaşım yok
Çevrem yok
Ailem bile sevmiyor gibi geliyor
Sessiz, kendi halinde biriyim
Bunun sebebi senden kaynaklı değil. Dünya ve hayat öyle oldu ki günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne kurulu herkes kendi çıkar ve menfaati için birileri ile arkadaşlık kurup dost gibi görünüp ya da ilişki kuruyor ve menfaat çıkarı bittikten sonra ne arayıp nede soruyorlar zaten nasıl olsa yenisi ni bulacak ya da yerini dolduracak insanlar çıkıyor karşılarına hemen. Günümüz ilişkileri gönül eğlendirme duygular ile oynanma ve çıkar amacı gütmeye yönelik ilişkiler ve ne zaman ki daha iyi biri ya da menfaat biterse o ilişki bozulur. Bırak seni aramasınlar kafan kulağın rahat olsun sen arayabilirsin samimi gördüklerini ama dediğim gibi dikkatli olmakta fayda var herkes birilerini kullanma peşinde maddi manevi üni yıllarında zengin kız parası yiyen erkekler vardı cinsel maddi manevi her anlamda kullanıyordu. Bu şekilde kullanılmak gibi bir hayatın olacağına bence olmasın ben senin yerinde olsam sağlam bir sevgili ciddi düşünecek sahiplenecek biri olmalı o senle dostta olur arkadaşında olur sırdaşında olur erkek seçiminde iyi olması lazım kız çevren ne durumda tabi bilmiyorum ama sağlam bir iki tane arkadaş edin ya
Birde şöyle bir kavram var nerede çokluk orada bokluk ne kadar az o kadar iyi
Şimdi kendi halinde birisin ailen sevmiyor gibi geliyor çevren yok ve doğru düzgin arkadaşın yok
Şimdi ailen senin en yakının seviyordur büyük ihtimalle bu sadce sende olan bir duygu değil zaman zaman çoğu insanda bu duygu oluşur evet bazılarının ailesi kıymetini bilmez ama böyle bir şey varsa fark edersin bence bu zamana kadar yaşadıklarımızı bak mesela ben sinirlenince beni sevmediklerini düsünürdüm sonra aklıma o ana jadar yaptıkları şeyler gelirdi uğraslari vs. Beni hobi olarak yapmışolamazlar😂
Çevre olayına gelirsek çevre belirli bir yerde olmanla alakalı gibi bir şey mesela bir yerde çalışıyorsun oranın cevresi oluyor okul çevresi oluyor kurs çevresi oluyor ama burada önemli olan çevrenin olmasından daha çok çevrenin doğru insanlardan olusması ve insanlarla fazla samimiyet iyi değil 🙂
Arkadaş olayına gelirsek çogu satıcıdır yaş farketmeksizin doğru arkadaşları bulmak zor bu yüzden çıkar arkadaslığını yahut öylesine arkadaslığı can dostuma tercih ederim en azından klasik arkadaş derim ve fazla samimi olmayız ama gerçekten sevdiğim arklar var onlarada tam olarak güvenmiyorum 😅
Kendi halinde olmana gelirsek buharika bir şey ne insanlar var birileriyle uğraşan her işe burnunu sokan bir bakışıyla nazardan kör eden
Ama illaki ilgi çekeyim diyorsan herkese uyma ark yaoacağım diye özellikle belirli sınırların olsun insanlarla her zaman ilk sen konuşma yani dengeli biri açıkcası kendini onların kuklası yapmamaya çalış yardım etmek ve kullanılmak arasındaki çizgiyi asarsan kullanırlar ama napimciler gibi kendini beğenme ben kraliceyim vs. Şeyleri genelleme olarak sevmezler ve oopülerleşirsen bile havalı davranma sadece arkadaş canlisi olursan populerken bile daha çok sevilirsin :) ama illa senden nefret eden çıkar senle uğraşan onlarla uğrasmazsan kafan tahat ama uğrasirsan daha çok uğrasirlar onun yerine etrafındakilerin senin iyiliğini onun kötü amacını anlamasını saglarsan ki o onları kör etmeden yaparsan önünd engel olmaz
👁️v👁️
🫰🏼 Gevezeligimi okuduğun için tesekkürler
Seni anlayamıyan, sen gibi olmayan insanların içinde olsan ne fayda?
İmkanın varsa? İnternet üzeri insan ilişkileri ve davranışları üzeri açıklama yapan psikologları takip et.
İtici insan ve davranışları üzeri videolar izle ve kendin de olan hatalı davranışların varsa? ona göre kendini düzeltmeye çalış..
Cevap son satırda. Kendi halinde. Yani kimsenin çıkarına hizmet etmiyorsun. Kimsenin işine çıkarına yaramiyorsun. bu çağın insanı çıkarcı. Menfaati varsa varsın.
Cevap
36Cevap
Yani bu durum biraz senin elinde. Öncelikle bunun arkasına sığınma. Mesela gün içinde daha bakımlı ol. Yani bakımdan kastım. Sadece süs püs değil. Daha güler yüzlü girişken muhabbet eden birisi ol. Bunun yanında modun düşük olsa bile aklına bir şey getir ve kendini mutlu etmeye çalış. Bu sadece öyle olmaya çalışmakla alakalı değil. Mesela Youtubedan motive edici şeyler dinle. Müzik olmayabilir. Bir konuşma olabilir. Söyleşi olaiblir. Kitap oku üzerine düşün ki bu gündemde olanlar olabilir. Bak emin ol okuyan veya merak eden biri olur ve üzerine sohbet edersiniz ve çok zevk verir. Doğa yürüyüş grupları var. Bisiklet turları var katılabilirsin. Ayrıca kızlar soruyor gibi platformlarda da arkadaş edinebilirsin.
Sen kendini yüzde kaç oranında seviyorsun? Lütfen önce buraya odaklan. Klişe olacak ama çok doğru bir söz: önce sen seni sevecek istek ve arzularına göre bir hayat sureceksin. O zaman farkediyorsun ki etrafındaki insanlarin seni sevmesine ihtiyacın kalmıyor. Çünkü hayal kalpte başlar, ancak o senin kalbindir başka kalpler değil. 🤍
Bence sen şuanda ya hassas dönemden geçiyorsun, kimsenin seninle ilgilenmediğini düşünüyorsun ya da gerçekten etrafındaki insanlar seninle ilgili değiller.
Eğer ilgili değillerse, sen de onlara gerekli ilgiyi göstermiyorsundur. Her şeyi devletten bekleme, yeri gelince sen çevrendeki insanlarla ilgilen, yardıma ihtiyacı olana koş. Tabii ki bu işin püf noktası karşılık beklemeden yap. İnsanlardan karşılık beklersen, beklediğin olmazsa yine üzülürsün.
Kendin için insanlara zaman ayır ilgilen.
sorunda bu
ben hepsine koşuyorum
kendimi parçaladım resmen hepsi için
bu durumda yıpratıyor beni
çözemedim
Çok sessiz insanlar biraz sıkıcı oluyorlar. Belki bu yüzden olabilir, yani buluşmalarda eğlenceli olabilen insanları daha çok ararlar.
öyle de bende insanım sonuçta :D
Genelde çok sessiz insanların çok sesli enerjik bir yakın arkadaşı olur. Sana ondan lazım 😂
ben ilk tanışma için sessizim sonrasında çok konuşkan biriyimdir
hiç öyle bir arkadaşım olmadı
Benide arayip sormuyorlar cokta tin. Oldugumde kimsesizler mezarligina gomsunler beni diye vasiyet bile verdim
Sorun yok. Sadece ilgi budalasısın. İlk ilgi gösteren serserinin altına yatarsın bu kafayla. İlgiye ihtiyacın yok. Zamana bırak.
Bir şeyi fazla isterseniz o olmuyor kafaya takmayın derim önemsiz şeyler aile meselesini bilemiyorum size öyle geliyordur bence
Şu '' bir şeyi ne kadar çok istersen olmaz'' yalanını kim çıkarttı çok merak ediyorum. Ne kadar saldırıp, pozitif enerji yayarsan o kadar senin olur. Çaban kadar. Çekim Yasasını araştırın.
Doğru isteme biçimi önemli tabii ki. Saldırıdan kastım, pes etmemek, tuttuğunu koparmak, peşine düşmek vb durumlar. Farklı düşüncen için saygı duyarım. Ben negatif düşünce ve yorumlara sinir oluyorum sadece.
Ailenizle sorun mu? Yaşıyorsunuz önemli olan o cevre arkadaş geçin o sonra ki iş öncelik aileniz
acısını içinde yaşayan sessiz tiplerdenim bende
üzüntümü, sevincimi hep içimde yaşarım. çünkü böylece değer verdiklerimden darbe yememiş olurum.
Arakadas yapmakta çevre ysomakta kendi elinde giriş gen ve güvenilir olduktan sonra
Bende senin gibiyim yapacak bir şey yok ölümü bekliyorum 😓
herşeye maydonoz ol evde, espri yap bilmiyorsan öğren şaka yap... uydurma anektodlar anlat ahaliye
Bende çevre vardı da ben sildim çoğunu gerek yok fazla kalabalığa.
Hata yaptığını düşünmüyorum. Bilakis onlar hata yapıyorlar 😏
+1 ya üstelik çevrem olsun diye çok uğraştım ama bir türlü olmadı
Beni de arayan soran olmuyor takma sana ihtiyacı olan arar
Bı hata yaptigin yok
Hem daha iyi bends olmasın arkadasin falan yalnizlik daha güzel
Hata yapıyorum diye düşünme. Bir sürü doğrum var demek ki diye düşün.
İnsanlar, sessiz insanlara öyle bakıyorlar biraz. Biraz şüphe duyuyorlar
Ailenle konuşup görüşlerini alabilirsin bu konuda. Sessiz sakinleri kimse sevmez ama aile elbette sever. Aile dışında sevilmeyiz evet, tuhaf yani hiç bir açıklamasını bulamıyorum. Sevmek istemeyene bahane çok
Bnmde yok bn ne b9k yiyim😔 burdakiler sagolsun sanal olsa iyi geliolar ýüzunu bile gormeden
Sanaldan arkadaşlık bazen güzel oluyor
Ne bilim gûvenemiyom😔😏
Boşversene , kendini seviyorsan başka bir insana gerek yok
Daha ne istiyorsun insanın bazen yalnız kalmayada ihtiyacı var
Birilerinin seni arayıp sormasını beklemekte hata yapıyorsun. Neden birinin seni arayıp sormadı gereksin ki insan sadece kendinden sorumludur
Fazla pasif birisindir fazla değer verip ince düşünüyorsundur.
Niye sessizsin konuş çok konuş
yapım bu
zorladığım zamanda hoş şeyler olmadı
Sosyal çevren yok, hobi edin
edinemiyorum asla
maddiyat hep önüne geçiyor
Belediyenin kursları var katılabilirsin
tarihleri tutturamadım şimdiye dek
Gıpta ettim ve hatta kıskandım.
neden?
Yalnızken daha iyisindir de ondan. Mantıklı ve kaliteli insanların çoğu yalnız. Herşeyden önce huzur verir, az insan çok huzur denir vesselam.
4 yıldır böyle
kafayı yiyeceğim artık
ağır sağlık problemleri de yaşadım, artık fazla geliyor
Ama öyle tak diye olsun dersen yine çok acılar çekersin. Zamana bırak o zaman. İnşallah dilediğin gibi insanlara denk gelirsin.
inşallah
Haketmiyorsun demekki
Hata yapmıyorsun. Ben de öyleyim.
Bende aynıyım istersen arkadaş olabiliriz
bende öyleyim neden yok bende bilmiyrm
Aha bu ben sorunu çözersen haber verir misin
Sessiz sakinlik
Kedi besle bir kaç gün yolunu gözlerler
Senin hata yaptigin yok. Az insan çok huzur.
Hepimiz öyleyiz menfaat şimdiki dostluklar
Girişken değilsindir hep karşıdan bekleme
Bende ayni şekilde aynısı
Içine kapanik bi yapin mi var
Kredi kartın veya paran var mı?
yok
Onlar olmayınca olmuyor işte. Mesale benim 100 bin TL lik kartım vardı. Sabaha kadar geziyordum ama borcunu bitirdim kapattım baktım hiç biri kalmadı.
o da soeun
param yok diye zaten böyleyim
İşte benim de yok otomatik olarak arkadaşım da yok. Kocaman yılı evde geçirdim
Aynı
Parasızların kaderi bu
Yaş kaç tam olarak
22
Kimse seni takmiyosa sende takmican o zaman
Huyların neler? Özeleştiri yap.
Ben enguzeli üzülme elbette çıkarlarına tersindir
insalar serefsiz seviyoe belki srefsiz degilsindir
Bu böyle devam etmeyecektir
Kızlardan bahsediyorsan kiskaniyorlardir
Düzene uymuyorsun diye yapılıyorsa durma devam et.
aramasınlar boş ver
Aynı ben
Bunu aşmak basit
Psikoloğa gitmelisin
Kafa dinle boş ver
Hangi şehirde yaşıyorsun?
Bende öyleyim🤫🤫
Aynıyız yasa kadar.
Bende
Mben misin ki
Takma kafana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?